Prima instructeur met praktijk ervaring, hierdoor een snel voorbijgaande dag met een goede verhouding tussen leer en mens momenten
...deze opfrissingscursus verhelderend en verhoogde kans op levensreddend handelen. Goed en helder uitgelegd! Top!
Alles goed uitgelegd, door professionele insturcteurs
Ismael heeft veel geduld en legt de stof goed uit. Naast het rijden kun je ook met hem lachen.
Het was goed en er werdgoed lesgegeven,modern gebouw alle denkbare cursussen. Ik zal U aanbevelen bij al mijn eventuele collenga's.
Goede instructeurs en een ontspannen lesperiode.
Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Fijn contact en zeer goede instructeurs. Ben voor alles in 1x hier geslaagd.
Vlotte beschikbaarheid,zeer vakkundig,accommodatie zeer schoon,perfecte service en afwerking
De instructeurs staan zo ver boven de stof dat ze inspireren tot leren. Verder is iedereen op kantoor even deskundig als vriendelijk en hun cursus voor code 95 was aangenaam verzorgd. Overall een aanrader
Ik heb de cursus als zeer goed ervaren heel goede begeleiding van fred ( cursus en examinator )
Het realistische oefenen met een echte nep wond vond ik erg leerzaam. Het lijkt net alsof het echt is zonder het te spelen, erg leerzaam!
Leuke, relaxed begeleiding. De cursus wordt zo verzorgd dat de lesstof goed te volgen is en de praktijk is ook prettig!
Alles zag er top uit de verzorging was goed
Originele beoordeling
Duidelijk met geduld alles uitgelegd en de koffie was lekker.
cursus gehad van Fabiola Wat een vakvrouw. Alles goed uitgelegd nam de tijd.
goeie opleider
De instructeur (Fred) was erg aardig en creerde een prettige leeromgeving. Alles werd duidelijk uitgelegd en gecheckt of het begrepen werd. Zo nodig besteedde wij meer aandacht aan bepaalde onderwerpen. De instructeur was helder, enthousiast en begeleidde ons met humor door de dag heen.
Goed gestructureerd
ervaren als zeer prettig ook de instructeur (fred) . Allen de hal waar het hoogwerker praktijk Gedeelte werd gedaan was erg warm.
Ondanks het aangepaste Corona schema, toch alles weer opgefrist. Ook het gebruik van een lotus is een toegevoegde waarde.
Leuke ervaring veel geleerd Les gekregen op de manier die bij mij past Jelle & mark bedankt zonder jullie lesmethodes Was ik nooit in 1 keer geslaagd Groet Feitz
De instructeur maakte gebruik van een lotus persoon waardoor de cursus duidelijk werd doormiddel van verschillende sketchjes, prima.
Goed les gehad!
Ik heb t als zeer goed ervaren. Goede instructeur. En ook telkens dezelfde
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!