Helemaal super, goeie service en zeer klantvriendelijk!

Erg goeie service en zeer klantvriendelijk. Topinstructeurs, goeie kwaliteit...resultaat...in 1 keer geslaagd!

Uitstekend!

Mijn ervaring met DON Opleidingen is uitstekend. Het bedrijf bied vele mogelijkheden tijdens de rijopleiding. Mijn instructeur Serkan heeft veel geduld en is echt een topper. Hij heeft mij er goed door heen geholpen. Op vlakken waar je meer moeite mee hebt, neemt hij de tijd je alles uit te leggen.

In een keer geslaagd

Een Fijne ervaring, Met heel bekwame rij instructeurs zeker een aanrader.

goede lessen gehad !

goede lessen gehad , veel geleerd .

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen

goed humor en leervaardig

code 95 gedaan bij don opleidingen richard was mijn eerste mentor geweldige vend heel veel gelache en zo hoort het ook met veel humor en ook nog leerzaam de les volgen kon niet beter fred ook een geweldige man hahahaah beetje meer humor is het net harry jekkers hahaha leuke les en leerzaam gerard ook gehad als mentor ook een leerzame les

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Lading zekeren en documenten
  • Klantvriendelijkheid

Goede begeleiding tijdens mijn praktijk dag, en de juiste kennis opgedaan voor mijn exames tijdes en cursus dagen.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (AM) Bromfiets/Brommobiel

geweldig!

Hele fijne rijschool. Fijne rustige instructeur

100%goede service en ervaring

Hele goede en duidelijke service, Goede communicatie en ondanks de carona, alles heel netjes en snel weer opgestart... Een fijne rijschool met aardige mensen!

Ontspannen sfeer

fijne instructeurs

Helemaal top de dames bij receptie zijn lief en hulpzaam goeie instructeurs

Hele leuke en goeie opleiding trilling ga zo door

Prettige relaxte sfeer tijdens het lessen.

Goede begeleiding, duidelijk

Uistekend

Goed geregeld, heldere communicatie en een goede rij instructeur

Prima rijschool

Een goede rijervaring voor je noete

Duidelijke uitleg en goede voorbereiding op het examen

positief ervaren en in 1 keer geslaagd !

Super rijschool

Klantvriendelijkheid is zeker hier te vinden bij deze rijschool dan hebben we het nog geen eens over de rijlessen die zijn uitstekend goed

Degelijke opleiding en erg persoonlijk toegespitst

Nadat ik van rijschool was geswitcht door verhuizing, hebben de heren van Van Vugt mij in een spoedcursus leren rijden. Ze voelen precies aan wat ik als cursist nodig heb om het in de vingers te krijgen. Met goed resultaat. De dames zijn ook zeer behulpzaam en flexibel bij de planning, zodat ik zonder problemen snel door kon. Dit was C en nu door naar CE bij Van Vugt.

Conform verwachting

Prima en zeer tevreden. Auto (RAM) liep op laatste benen, dat kan uiteraard. Niet heel fijn rijden Qua lesmiddelen wel een flinke kans die zijn onder de maat. - Prints zijn niet strak (kopie van kopie?) dus letters slecht te lezen. Zorg voor digitale prints ipv kopie-prints. - Waarom 2 auto's sturen qua info? Voor jullie makkelijk, maar naar mij toe straalt dat iets anders uit. Ik heb alles geprint etc. Beetje maatwerk kost geen geld. Maak 2 aparte info-rapporten als je 2 aparte auto's hebt, - APK t/m 2019 in de stukken ..... tja ... knullig Ik ben zeer tevreden.

Mooie ervaring

heb een mooie ervaring gehad

Geweldige instructeurs die je goed opleiden

Ik heb zelf heel veel gehad aan de vele info voor mijn rijbewijs E achter B. Ben hierdoor ook de 1ste keer geslaagd.

Veel geleerd

idem

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? BHV
  • Klantvriendelijkheid

Zeer goede en betrouwbare rijschool

Ik kom van een andere rijschool het is niks geworden nu ben ik bij don opleidingen gaan lessen en in 1 keer geslaagd! Ik raad iedereen aan om bij don te gaan lessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (CE) Vrachtauto + Aanhangwagen
  • Klantvriendelijkheid

Top, alles voor C rijbewijs in 1x gehaald, ondanks faalangst!

Top, alles voor C rijbewijs in 1x gehaald, ondanks faalangst!

Veel geleerd van fabiola

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? BHV
  • Klantvriendelijkheid

Alles duidelijk en vriendelijke mentor Fred

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Criminaliteitspreventie

Superfijne rijschool.

Goed georganiseerd, fijne instructeur (Tatatiana Olsthoorn)

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!