Erg goeie service en zeer klantvriendelijk. Topinstructeurs, goeie kwaliteit...resultaat...in 1 keer geslaagd!
Mijn ervaring met DON Opleidingen is uitstekend. Het bedrijf bied vele mogelijkheden tijdens de rijopleiding. Mijn instructeur Serkan heeft veel geduld en is echt een topper. Hij heeft mij er goed door heen geholpen. Op vlakken waar je meer moeite mee hebt, neemt hij de tijd je alles uit te leggen.
Een Fijne ervaring, Met heel bekwame rij instructeurs zeker een aanrader.
goede lessen gehad , veel geleerd .
code 95 gedaan bij don opleidingen richard was mijn eerste mentor geweldige vend heel veel gelache en zo hoort het ook met veel humor en ook nog leerzaam de les volgen kon niet beter fred ook een geweldige man hahahaah beetje meer humor is het net harry jekkers hahaha leuke les en leerzaam gerard ook gehad als mentor ook een leerzame les
Goede begeleiding tijdens mijn praktijk dag, en de juiste kennis opgedaan voor mijn exames tijdes en cursus dagen.
Hele fijne rijschool. Fijne rustige instructeur
Hele goede en duidelijke service, Goede communicatie en ondanks de carona, alles heel netjes en snel weer opgestart... Een fijne rijschool met aardige mensen!
fijne instructeurs
Hele leuke en goeie opleiding trilling ga zo door
Goede begeleiding, duidelijk
Goed geregeld, heldere communicatie en een goede rij instructeur
Een goede rijervaring voor je noete
positief ervaren en in 1 keer geslaagd !
Klantvriendelijkheid is zeker hier te vinden bij deze rijschool dan hebben we het nog geen eens over de rijlessen die zijn uitstekend goed
Nadat ik van rijschool was geswitcht door verhuizing, hebben de heren van Van Vugt mij in een spoedcursus leren rijden. Ze voelen precies aan wat ik als cursist nodig heb om het in de vingers te krijgen. Met goed resultaat. De dames zijn ook zeer behulpzaam en flexibel bij de planning, zodat ik zonder problemen snel door kon. Dit was C en nu door naar CE bij Van Vugt.
Prima en zeer tevreden. Auto (RAM) liep op laatste benen, dat kan uiteraard. Niet heel fijn rijden Qua lesmiddelen wel een flinke kans die zijn onder de maat. - Prints zijn niet strak (kopie van kopie?) dus letters slecht te lezen. Zorg voor digitale prints ipv kopie-prints. - Waarom 2 auto's sturen qua info? Voor jullie makkelijk, maar naar mij toe straalt dat iets anders uit. Ik heb alles geprint etc. Beetje maatwerk kost geen geld. Maak 2 aparte info-rapporten als je 2 aparte auto's hebt, - APK t/m 2019 in de stukken ..... tja ... knullig Ik ben zeer tevreden.
heb een mooie ervaring gehad
Ik heb zelf heel veel gehad aan de vele info voor mijn rijbewijs E achter B. Ben hierdoor ook de 1ste keer geslaagd.
idem
Ik kom van een andere rijschool het is niks geworden nu ben ik bij don opleidingen gaan lessen en in 1 keer geslaagd! Ik raad iedereen aan om bij don te gaan lessen.
Top, alles voor C rijbewijs in 1x gehaald, ondanks faalangst!
Veel geleerd van fabiola
Alles duidelijk en vriendelijke mentor Fred
Goed georganiseerd, fijne instructeur (Tatatiana Olsthoorn)
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!