Super vriendelijke instructeurs en administratie medewerkers staan, je graag te woord. De sfeer is goed, en hebben veel cursus aanbod.
Leerzame herhaling top leraren!
Erg goed en netjes bedrijf, E achter B gehaald in 1 daagse opleiding.. Erg tevreden over de gedreven en correcte Instructeur!!!
ik heb een leuke rijinstructeur gehad (dennie) die mij goed heeft begeleid om ervoor de zorgen dat ik nu geslaagd ben.
Ik ben natuurlijk een uitzonderlijk geval, omdat ik zo vaak gezakt was, maar ik vond het erg leuk bij u. Ik heb in totaal 3 verschillende instructeurs gehad, waarvan Marcel duidelijk de beste was vanwege zijn omgang met mij, sterke anticipaties op mijn zwakheden/ verbeterpunten en observerend vermogen. Pascal was ook heel goed, natuurlijk. Guido viel tegen in vergelijking met Marcel en Pascal. Verder vond ik de team bij de balie ook erg vriendelijk en helpvol. Ze hielden rekening met mij en mijn religieuze verplichtingen etc. Ik bedank vooral meneer Johan (planning) en de mevrouw die ook uit Amsterdam Noord komt (ik ben helaas haar naam vergeten). Wat betreft de theorie lessen: Jack is echt een super instructeur en geeft goed en leuk les. Ik vond mijn medestudenten soms een beetje irritant doordat ze op onaangename momenten praatten (bijvoorbeeld wanneer Jack wat uitlegde). Ik kan niets tegen het pand zeggen. Het was een schoon en aangenaam gebouw. WC’s waren schoon enz. Bedankt voor de goede tijden die ik bij u gehad heb.
Leuke mensen
Ik vond het een leuk gepresenteerd onderwerp en een ervaren leraar gerard
Goede uitleg
C rijbewijs. Zeer bekwame instructeurs. Dennis en Riechel. In de 1e keer geslaagd. Zij geven je de tools, als je daar goed naar luisterd en uitvoert, dan slaag je op zeker.
Top geregeld snel theorie en praktijk examens kunnen doen en goed begeleid
Kom met suggeties wat wel relevant is Laat bepaalde dingen zien in de praktijk
Lukt lesgegeven, mooi afgewisseld met kleine pauzes en lekkere lunch.
top
Great, relaxed and knowledgeable instructor.
Originele beoordeling
Great, relaxed and knowledgeable instructor.
Ondanks corona maatregelen een prima training !
Goede uitleg !
Onder leiding van een ervaren docente, 3 dagen lang EHBO cursus gekregen. Ondanks mijn eerdere ervaringen wist de docente het boeiend te houden en er was regelmatig verdere verdieping van de stof. De Lotus was ook erg betrokken bij de les, wist goed te grimeren en gaf nuttige tips.
Goede leermeesters goed materiaal
Op zich goede ervaring met de rijlessen. Ik vind alleen dat 4,5 uur achter elkaar teveel is om geconcentreerd te blijven. Zou beter zijn dit korter te maken.
Rustig tempo. Duidelijke uitleg. Tijd genoeg om eigen ervaringen te delen onderling en met instructeur
Totaal andere manier van rijden, in zo’n korte tijd alles geregeld en 1x geslaagd voor me rijbewijs. Nu lekker verder met CE
Super fijne instructeurs (Kilian en Jasper denk ik :)), hele gezellige dag gehad en we waren alle drie geslaagd!!
Mijn ervaring met Willem Verboon en de instructeurs waren uitstekend! Er werd goed gekeken naar de mogelijkheden. Tijdens de proefles werd er al gekeken naar, wanneer ik er echt voor wilde gaan, hoeveel lessen ik nodig zou hebben voor het AVB examen.Vervolgens kon dit binnen de kortste keren worden ingepland, de lessen en het examen. Voor de praktijklessen en het daaropvolgend AVD examen werd er aangeraden om eerst te slagen voor het theorie-examen. Dit heb ik dus ook gedaan, want alleen met theorie kun je aan het AVD examen deelnemen! Voorbeeld van de instructeur: Stel je hebt al 3 praktijklessen achter de rug, doet dan theorie-examen en je slaagt niet, met kort daarop AVD examen op de planning. Dan mag je daar niet aan meedoen, maar omdat het (op een te korte termijn) al is gepland, moet je ervoor betalen. Dat zou zonde zijn van het geld. Hier houden ze dan ook rekening mee in de planning, vandaar eerst theorie halen en dan praktijklessen met het AVD examen. De omgang naar de mensen vond ik echt top. Als er iets was werd er op een rustige en normale manier uitgelegd wat er niet goed ging en hoe het het beste aangepakt kon worden. Goede service met tips dus!
De rijschool werkt vanuit de wensen van de client. Het personeel op kantoor denkt mee en is heel flexibel. De instructeurs zijn bekwaam en dragen vertrouwen uit.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!