Ik heb het leuk en leerzaam ervaren.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (T) Tractor
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Resultaat gericht en leuk tegelijk

De opleiding VCA is natuurlijk puur droge stof. Door thuis het boek door te nemen en door de tips en uitleg die je krijgt op de cursus dag kan je eigelijk niet zakken. Het is net even aandacht voor de valkuilen en wat verheldering voor zaken waarover je vragen hebt vanuit het boek die vragen voor verheldering. Ook is er tijd voor even een luchtig moment en een grap tussendoor zo dat er geen gespannen zweer is voor het examen aan het eind van de dag

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? VCA

Boeiend

Goed gevulde BHV herhaling. Oefeningen met Lotus slachtoffer levensecht en zeer waardevol. Erg jammer dat wij ivm Corona het oefendorp niet konden gebruiken.

Netjes en vriendelijk

Rijlessen bij Don waren top geregeld. Serkan is 'n top instructeur en ook bij de administratie werkten ze snel en dachten ze met me mee. Zou 't iedereen aanraden! Thanks Serkan!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto
  • Klantvriendelijkheid

lesgeving was goed en een mooie lokatie

mooie lokatie

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Lading zekeren en documenten

Leerzame dag

Hele dag binnen gezeten. Maar door de levendige manier waarop de lesstof werd aangeboden, vloog de dag om.

• Klantvriendelijkheid

Goede docent, heeft veel kennis!

Gerard kan het goed overbrengen naar de studenten.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Veiligheid en gezondheid
  • Klantvriendelijkheid

Ik heb veel geleerd en er was genoeg ruimte voor vragen

Ik vond de opleiding erg leerzaam en er was genoeg ruimte voor vragen en praktijk voorbeelden.

De BHV cursus was leerzaam

Gerard onze BHV meester, heeft kennis van zaken en kan het goed overbrengen.

Super gecoördineerde professionele organisatie

Elke keer als ik bij jullie theorie les krijg of praktijk voor mijn code 95 vind ik de aanwinst van Richard echt een super ervaring elke keer weer ...de lessen zijn opgewekt en actief en daar hou ik van dynamisch en super geschakeld aan de stof maar dan wel op n manier die mij erg aan spreek. Hij is echt een aanwinst voor het bedrijf .ik hoop nog jaren zo les te krijgen van don op deze manier

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? N.v.t.

Leuk en leerzaam!

Eerste keer dat ik bij collega Richard in de klas mocht zitten voor een bijscholingsdag code 95. Aangezien ik binnen Don een aantal praktijk opleidingen verzorg had ik dus niet zoveel ervaring met klassikale lessen. Ik kan Richard niet aanbevelen aan mensen die houden van slaapverwekkende stof en het saai en monotoon oplezen van een presentatie zodat ze wellicht nog even een tukkie denken te kunnen doen. Leerlingen die echter houden van een inhoudelijk goed verhaal op basis van jarenlange ervaring gebracht met de de nodige dosis humor en een stukje zelfspot aangevuld met de nodige praktijk voorbeelden zullen zich echter niet snel gaan vervelen en het lokaal aan het einde van de dag absoluut met een goed gevoel verlaten. Richard bedankt voor de leuke en leerzame dag!

Zinvol

Ondanks mijn handicap ( doof ) zeer goed zijn best doende instructeur toch wat opgestoken nog maals ...bedankt Gerard voor uw kalme rustige manier van uitleggen Topper

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Gezond op weg/leefstijl
  • Lesmiddelen N.v.t.

Hoog gewaardeerd

Vanaf de eerste moment heb ik een goed gevoel gehad Voor alle opleidingen die Don verzorgd raad ik iedereen aan

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Lading zekeren
  • Klantvriendelijkheid

Goeie instructeur de 2e keer, de 1e keer was de instructeur niet zo goed(vincent). Hij demotiveerde ons allemaal waardoor ik gezakt ben. De 2e instructeur was echt top: dennie.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (AM) Bromfiets/Brommobiel

Super!

Hele fijne rijopleiding zowe l met het behalen van mijn rijbewijs C als mijn schoot er rijbewijs zeer blij met jullie.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto

Is prima gegaan

Is goed verlopen. Alles is netjes en duidelijk uitgelegd tijdens de rijles. Ik had eigenlijk ook voldoende gehad aan een paar uur minder lessen. Eigenlijk waren we voor de middag al klaar voor het examen!

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen

Levensreddende handeling oefenen

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? BHV preventie medewerker
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Top ervaring

Top instructeur gehad .en alles netjes verzorgd.toppie

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto

Goed en top

Door diverse instructeurs opgeleid bij motor. En alles in een keer gehaald. Top lessen en eerlijk

Leerzaam

Leuk!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto
  • Klantvriendelijkheid

een rijschool waarbij je je goed voelt en op je gemak bent.

Erg prettige rijschool de theorie voor de vrachtwagen wordt in de middaguren gegeven wat erg prettig is,de instructeur legt alles goed uit. De rijlessen voor de vrachtwagen vond ik erg prettig en fijn gegeven de instructeur was erg rustig en legde alles goed uit en al je vragen werden goed beantwoord,ik zelf was een aardige doorrijder en best wel druk tijdens het rijden maar de instructeur Jos heeft dat bij mij er helemaal uitgekregen zodat ik het nu ook toepas in zowel mijn personenauto en werkbus en vrachtwagen. Ik vond de rijinstructeur Jos een prettige man en heb veel van hem geleerd in een korte tijd bedankt daarvoor. Contact met de rijschool was ook erg fijn en de faciliteiten van de rijschool waren goed ,het materiaal waarmee ze werken was top.

Ontspannen vriendelijke en duidelijk curus dag, die voorbij vloog.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Hoogwerker
  • Instructeur
  • Opleidingslocatie DON N.v.t.

Hartverwarmend

Het leuk net of je bij je familie ging lessen, vertrouwd, warm en zeer professioneel.

Professionele rijlessen in een ontspannen sfeer

Na de positieve ervaring met de cursus voor het behalen van mijn bromfietsrijbewijs, ook de lessen voor rijbewijs B bij Verkeersschool Verboom gaan volgen. Wederom naar volle tevredenheid. Alles is perfect geregeld. De planning, het verzetten van een les als dit nodig is, de fijne instructeurs. En dan als klap op de vuurpijl mij rijbewijs ook nog in 1 keer gehaald! Ik beveel iedereen Verkeersschool Verboom aan.

Juiste instructie, snel geregeld

Goede ervaringen gehad met het totale pakket C rijbewijs

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!