Goede lessen met duidelijk aanwijzingen en ook stukken behandelt tijdens lessen als die op het examen kwamen
Super dag, leuk dag weer lekker alles opgefrist en een top docent
Leuke leraar die goede kennis heeft over de cursus en die het goed weet over te brengen.
alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed geholpen met dingen waar ik moeite mee had
De klassikale opzet zorgt dat je makkelijk door de stof heen komt. Docent Chris geeft op een vlotte manier les en houdt in voorbeelden rekening met de achtergrond van de cursisten. De leslokalen zijn prima in orde en de lunch is goed verzorgd.
Goeie rijles en duidelijke uitleg gehad van Haroen en hij bracht me tot rust want ik heb examen vrees ! In een zin jij deed het goed.
De cursus sloot aan ip de praktijk. Veel interactie en praktijkvoorbeelden
Chris heeft het super gedaan fijne vent goede uitleg , ik heb zeer veel cursussen gedaan in mijn leven deze behoort echt tot de beste Dikke 10 voor locatie en instructeur Mvg Ronald Mijn score vca vol 88%
Ik heb mijn rijbewijs C gehaald bij Verboon en ik had lessen van Mark. Voor mij is de rust die Mark uitstraalt tijdens de lessen een groot pluspunt waardoor je zelf ook lekker achter het stuur zit. En ook onderwerpen dieper uitleggen (eventueel met een tekening er bij maken) is goed om te leren, omdat je dan niet alleen leert wat je moet doen, maar ook waarom je iets doet. Mede dankzij Mark dan ook het rijbewijs in 1x gehaald.
Ik heb een ontzettend leuke en leerzame rijopleiding gevolgd bij DON Opleidingen in Amsterdam. Mede dankzij de uitstekende begeleiding, goede sfeer en mooi materieel heb ik mijn rijbewijs met succes gehaald. Dank aan mijn instructeur Rafi voor de leuke lessen!
Ik vond het eng om motor te rijden, met Een Goede Rijinstructeur kwam alles wel goed!
Ik begon bij Don in 2024. Ik had les van serkan we hebben samen een leuke tijd gehad. De lessen bij Don waren goed geregeld en makkelijk aan te passen. We hebben veel kunnen lachen en gezelligheid gehad. Ik heb nooit gezeur gehad bij don je word altijd goed en zo spoedig geholpen
Was helemaal top geregeld, lunch was perfect.
De rijlessen voor BE waren duidelijk en leerzaam en ik heb hierdoor dus in 1 keer mn rijbewijs kunnen halen door de lessen van Mark.
Was leerzaam en klantvriendelijk
Ik was onder de indruk van de kennis en bedrevenheid van de instructeur.
Veel teveel theorie. Te weinig uitleg wat kan met een tachograaf
Mij ervaring Was goed , ben gevallen door het ijs op de weg maar ben daarna goed geholpen.
De cursus is was top, duidelijke uitleg en service. Wel gevallen door de gladheid op de weg maar voor de rest ging het goed, we leven nog!
Iedereen was gevallen + de instructeur behalve ik dus ik denk dat ik maar les moet gaan geven en geslaagd dus top!!
Ik heb mijn rijlessen van Haroen. Het ware super fijne lessen. Met een hele goede uitleg. Dankzij Haroen ben ik in een keer geslaagd. Dus super bedankt! :)
Richard is een goede en grappige leraar.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!