Alles is goed geregeld, prima communicatie, modern gebouw, kundige instructeur, fantastische lunch.
Uitstekende instructeur gehad, kalm maar direct. Heel fijn. Persoonlijk vind ik het jammer dat ik mijn CE niet bij Fred kan halen. Hij dringt bij me door en weet waar mijn valkuilen zitten.
Ik was heel blij geweest met Corinne en haar lessen. Dank zij Haar goede lessen ben ik geslaagd. En de rijschool Don opleidingen in een word - "The Best"
Altijd fijn en leerzaam bij Don goed geregeld en vriendelijke mensen inclusief de lunch.
Veel geleerd en veel plezier gehad tijdens de lessen. Elk docent geeft met veel plezier en passie alles goed verteld. De dames van de kantine waren zeer zorgzaam en vriendelijk.
Duidelijk instructies van Serkan goed omgaan met leerlingen legt goed uit
De lessen waren goed en je wordt snel ingepland
Uitstekend les materiaal en een goede instructue
Erg fijn dat de BHV herhaling formule is vernieuwd! Een dodelijk saaie dag is nu enerverend en leerzaam te noemen. Het Domino spel is een mooie binnenkomer en kennismaker met je overige cursisten!
Geef complimenten dat ie zo goed alles perfect vertelt
Hele duidelijke presentatie. Docente had heel veel kennis over de stof die ze behandelde. Maar zelfs ook heel veel kennis, dat met de gepresenteerde enige relatie had.
Leerzaam
Goede lessen gehad, prima voorbereid op het examen!
Heel goed lees gehad van haroen echt top
Ik heb rijlessen gevolgd bij DON. Hartstikke goede lessen en ik had het altijd naar mijn zin.
Goede uitleg en vriendelijk personeel
Top allemaal
Zeer informatief en het was gezellig
Lessen waren altijd gezellig en heel productief. Andre was altijd erg duidelijk en aardig tijdens de lessen!
Ik heb in januari 2025 mijn D rijbewijs met code 95 behaald. De theoriecursussen waren met Kenneth en waren erg leerzaam en allles was goed geregeld. Praktijkles kreeg ik van Idris en die heeft me goed begeleid naar het uiteindelijke examen. Ondanks dat ze (Idriss) mij een eigenwijze jongen vind(t)en, heb ik ze laten zien dat ik weldegelijk alle tips en trucs heb toegepast waardoor ik alles in de 1e keer heb mogen behalen. Ik wil Don en haar medewerkers dan ook super bedanken en al het goeds wensen voor de toekomst!! Wie niet slaagt wordt geslagen!
Kwalitatief goed in elkaar gezet en gegeven cursus
4 instructeurs (Corine, Vincent, Winston en Tjeerd) gehad in het hele traject en geen negatieve ervaring opgedaan.
Leuke dag gehad en in 1 keer geslaagd alles duidelijk uit gelegd
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!