Alles keurig geregeld leuke instrukteur prima lunch
Prima rijschool
Wij hebben 2 dagen les gehad van Fabiola, zij geeft enorm goed les en brengt veel energie in de les! Wij zijn een klas van de paraveterinaire opleiding en weten op medisch gebied al best wel wat. Ik vond het heel erg leuk hoe zij het ook in verband bracht met het werk in de dierenartsenpraktijk. Zo was het voor ons erg leerzaam. De cursus was geen moment saai, en daar heeft Fabiola goed voor gezorgd!
Goede instructeus en echt naar mn zin gehad
weer een hoop geleerd, het is ook super belangrijk om het elk jaar te herhalen !
Het was een prettige ervaring
Nascholing code 95, instructeur Jos met HNR. Fijne les en prima tips.
De uitleg was duidelijk en zo kon ik het snel oppakken
goed les gegeven alles is duidelijk
Fijn bedrijf. Vriendelijke kundige mensen met mooi materieel. Doen echt hun best om alles in orde te brengen.
Zeer positief en heel gemakkelijk de stof te onthouden
Met rijden kreeg ik een versnellingsbak,waar ik helemaal geen ervaring mee had.Werd meteen opgelost voor een automaat .keurig opgelost door Remco van Gils.
Hele aardige en leuke instructeur gehad! Lestijden waren ook flexibel en er werd alles aan gedaan om je verder te helpen.
alles wat aan bod komt wordt goed uitgelegd en ondersteund met een LOTUS. Net echt!! Ook het benodigde materiaal was aanwezig.
Ik vond het onwijs gezellig en leerzaam. Het waren 2 lange cursus dagen en maandag dan het examen. De docent maakte het onwijs leuk ook om te volgen door grapjes te maken en hele toffe verhalen te vertellen zo bleven we een beetje bij de les. Kortom topervaring en ik kom zeker terug voor een herhalings cursus.
Ik heb veel bij geleerd en de toetsen met gemak gehaald. Ze was duidelijk met spreken en ik heb het goed kunnen volgen ook al keek ik mee achter een beeldscherm.
Ik heb de opleiding heel fijn ervaren, Fabiola is een hele fijne opleider met veel geduld en ze is erg gemotiveerd. Het zijn redelijk slopende onderwerpen maar door Fabiola is het leuk en gemakkelijk te volgen. En heeeel gezellig!
Ondanks alle beperkingen die er afgelopen jaar waren heeft van Vugt het weten te organiseren dat ik toch mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ook de instructeurs waren top! Ik heb het erg naar m'n zin gehad en alles in 1 keer gehaald! Bedankt Mathieu!
vanaf planning tijdens de lessen en de begeleiding in het algemeen is het uitstekend voor elkaar.
Wereld bedrijf
het was een leuke dag
Netjes en goed geregeld Zoals de andere keren. Ideaal met de lunch
EHBO herhalings cursus van genoten. In een groep met best veel ervaring heerlijk diep op de stof in kunnen gaan. Fijn dat Fabiola rekening wie ze voor zich heeft en daar meteen haar instructie op aan past. Het was een leuke en leerzame dag.
Goede rijschool met een gezellig werkend team die je van harte verwelkomen bij binnenkomst en zeer vriendelijk. Alles wordt duidelijk aangegeven en wat betreft het rijlessen ontzettend leerzaam en gezzelig (in 1x geslaagd).
De instructeurs zijn fijn om mee te werken en altijd vriendelijk. daarbuiten is de service van je rooster maken ook heel erg fijn
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!