Dit is een cursus waar je wat aan hebt

Goede ervaring bij DON opleidingen

Goede ervaring bij Don opleidingen Goede communicatie en vriendelijke mensen Veel geleerd van Haroen en van Cees top

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (CE) Vrachtauto + Aanhangwagen
  • Klantvriendelijkheid

Onze ervaringen bij Don opleidingen zijn goed. De opleider/instructeur heeft het correct gedaan. Een duidelijke uitleg in de lessen. Het materiaal ziet er netjes en onderhouden uit. De bijscholing TCVT gaan we in het vervolg bij Don opleidingen onder brengen. Mis alleen de satésaus bij de bal gehakt....

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Machinist autolaadkraan

Fantastisch

Mijn rijlessen met de categorie C en CE waren de beste lessen die ik ooit heb gehad en ook allemaal in 1 keer geslaagd! Ik ben er trots op en vooral met geluk met mijn rijinstructeur als Haroen Madaran, zonder hem zou het zeker niet dezelfde ervaring zijn geweest.

Betrokken en servicegerichte rijschool

Ik heb een zeer prettige rijopleiding voor C-rijbewijs gevolgd. Het viel me op dat de medewerkers bij DON zeer servicegericht zijn: elk verzoek wat ik had, zoals aanpassingen van een planning, konden worden ingewilligd. Al met al een hele prettige ervaring en ik zou zeker terugkomen voor volgende rijopleidingen.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto
  • Klantvriendelijkheid

Beste rijschool uit de streek.

leerzaam

goed en duidelijk

Alles goed geregeld

Top rijschool!!

Mijn rijbewijzen gehaald bij trilling en nu mijn vriend zijn lzv gehaald.. top service en alles word je goed geleerd en daarnaast zijn de mensen ook fijn om bij te komen!

Goed georganiseerd

Was een goede docent niks op aan te merken

duidelijke uitleg

er wordt op een duidelijke manier uitleg gegeven. PowerPoint is ook overzichtelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Veilig werken langs de weg
  • Instructeur
  • Opleidingslocatie DON N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Goede cursus geeft veel informatie

Wilde meer te weten komen van het begrip mentor chauffeur. Met deze cursus is dat prima gelukt.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

goeden vakbekwame instructeurs, erg vriendelijk

Ik heb zeer goed ervaring vriendelijke instructeurs Echte vak mensen.

Een leerzame en leuke cursus!

Van te voren dacht ik dat het een hele lange dag zou worden, maar dit bleek niet het geval te zijn. De goede en leuke uitleg van de instructeur maakte dat de dag voorbij vloog.

nette en praktische opleiding

nette praktiche opleiding

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? N.v.t.
  • Instructeur
  • Opleidingslocatie DON N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Fijne instructeurs die mij goed les gaven !

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen mbt lestijden en wat voor wensen ik had mbt een lesinstucteur.

Ik heb er veel van opgestoken.

De docent gaf goed les. Het was goed te volgen. In de praktijk kan ik het goed gebruiken. Bedankt.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Wet,- en regelgeving en digitale tachograaf
  • Klantvriendelijkheid

Goede communicatie en goede instructeurs.

Effectief

Goede docent, effectieve rijlessen, en veel gezelligheid

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto
  • Klantvriendelijkheid

Snelle communicatie en goede service

Van Vugt is een goede rijschool. Ze stonden altijd voor mij klaar. Ik ben erg blij met mijn keuze voor deze rijschool. Joey Bruins

Goeie rijlessen en in een keer geslaagd. Top.

Erg tevreden over de communicatie van de rijschool. Ondanks de corona alles snel en goed geregeld. De rij instructeur was ik erg tevreden mee en over algemeen heb ik niks te klagen gehad.

Prima dag gehad, locatie is top

Tot volgende week

Prima geregeld

Alles keurig geregeld leuke instrukteur prima lunch

Prima rijschool

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!