wij hebben al diverse personeelsleden daar laten opleiden voor hun diverse en benodigde rijbewijzen en hun herhaal certificaten o.a. code 95 adr en zij waren allen zeer tevreden
Vriendelijke mensen
Klein groepje , leuke band met elkaar ook met Peter tetteroo leuke les stof
Theoriecursus C rijbewijs gevolgd bij Jack. Veel kennis en legt het op een duidelijke manier uit. Rijlessen C rijbewijs gevolgd bij Marcel. Een hele prettige instructeur bij wie je snel leert en alles duidelijk uitlegt. Bedankt!
Alles is goed geregeld, ik werd goed begeleid en uiteindelijk in 1 keer me rijbewijs gehaald
Vanwege het werk wat wij doen worden wij regelmatig opgeleid voor EHBO/Veiligheid, heeft dus geen zin om het in deze cursus nogmaals te krijgen (4e keer in half jaar tijd), voeding en dergelijke is een bedweterig onderdeel. Graag een cursus lieren of lichte berging specifiek voor de plateauwagen in de categorie autopechhulp want daar schiet de opleiding voor dit werk erg te kort. Ook de locatie is waardeloos een prachtig ontworpen boardroom maar het heeft stoelen waar je nog geen half uur in kan zitten zonder nek-en rugklachten te krijgen.
Goede uitleggende docente die met ruime ervaring over haar vak verteld.
Goede opleiding wat ook te zien was aan het resultaat. De gebruikte av middelen staan niet helemaal in verhouding met de prijs van de training. Als je premium betaald mag ik ook verwachten dat er premium materialen gebruikt worden. Ook verschillende versies met lesboeken die verstrekt worden aan leerlingen komt de lessen en vooral de duidelijkheid niet ten goede.
De cursus op zich was goed maar het was koud in het lokaal en de lunch was slecht
Zeer slechte voorbereiding n intake genomen instructeur beslist dan of ik t kon halen na n dag opleiding vervolgens n dag opleiding genomen volgende dag examen had de examinator geconcludeerd dat ik er gewoon niet klaar voor was en gewoon niks wist gaat overigens over de lzv
Leuke gezellige dag gehad en heel goed uitgelegd en verteld
Het was een lange dag met heel veel info, maar Richard heeft er een leuke dag van weten te maken! Daarnaast was alles super geregeld, parkeren, pauzes, lunch, lokaal, examens. Een zeer positieve ervaring gisteren bij jullie gehad als cursist.
Ik heb een goede ervaring gehad en de Instructeur was top
Na 1 keer geslaagd, had me geen betere instructeur kunnen wensen (bedankt Serkan!). Goed geregeld.
Don opleidingen heeft het gewoon goed voor elkaar
Ik heb tijdens corona mijn rijbewijs gehaald bij DON opleidingen. Aangezien ik eenmaal mijn theorie heb gefaald zat er een pauze van een aantal maanden tussen mijn rijlessen, maar door de goede service en de kwaliteit van de lessen heb ik mijn praktijkexamen in één keer gehaald. Ik raad aan om de bijzondere verrichtingen de dag voor je examen of tussentijdse toets ff te bekijken op de DON YouTube, want dat is een grote reden waarom ik het heb bij de tussentijdse toets vrijstelling heb gehaald.
De docent heeft niet nog zo veel ervaring over werken in ruilen. Het zal fijn zijn dat er een boekwerkje is over werken besloteruimte. Is wat beter dan die kaartjes. De lokatie is ook niet geweldig. Praktijk was top
VCA VOL avond door Gerard via Teams goed bevallen, luchtig gebracht af en toe een grap. VCA Basis door Marcel was wat saai, hij heeft echt het hele boek aan ons voorgelezen en heeft een wat saaie stem, de dag duurde lang. Uiteindelijk wel met goed resultaat, de gehele groep geslaagd. Dat is het belangrijkste. Alles voor de rest prima geregeld.
Daar je lang in het leslokaal moet zitten, is het stil zitten op de stoel niet prettig. Wel heerlijke lunch gehad!
Goede rijschool
Zeer leerzaam, prima onderricht gekregen.
Goede uitleg
Goed verzorgt en duidelijk. Tevens ook voldoende tijd voor overleg.
Fabiola is deskundig en beweegt erg veel.
Ondanks de slechte service van de accommodatie, was geregeld door ons bedrijf, was de les goed verzorgd en informatief, de 7 uren vlogen om.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!