Goede uitleg en zinvol
echt leuke opleiders gehad met Cees en Jelle. Hoop geleerd. en natuurlijk super snel tijd gemaakt.Gr Rico
Goed.
Alles was goed geregeld vriendelijke Dames bij het eten ( goeie koffie erg belangrijk) 1 - punt het scherm is slecht te lezen vanaf achter uit de klas
Niks op aan te merken
Heel inter zand
Parkeer mogelijkheid perfect goede onvangst en een goede cursus
Voor het eerst mijn herhalingscursus bij DON gevolgd. Erg fijne instructeur, leuke nieuwe informatie.
Ik kwam hier voor de VCA Basis, van zichzelf een saaie cursus maar door de super leuke docent (Gerard) goed overgebracht en een gezellige dag gehad! (We weten inmiddels ook welke andere opleidingen er bij Don verkrijgbaar zijn ;)) Dus veel geleerd en natuurlijk een dikke voldoende gehaald! Bij Don!
Drie uur per keer les vond ik wel veel maar ben geslaagd.
goed geregeld en leuke instructeurs
Een goede opfrissing van kennis met Gerard die de aandacht erbij hield. Een boeiende dag!
Ik ben heel blij met de professioneel opleiding
Nvt
ik heb het als een prettig dag ervaren, duidelijke uitleg van Gerard, en wat betreft de lunch en koffie pauzes prima in order
Afgelopen donderdag door werkgever aanvraag gedaan, vrijdag contact gehad met bevestiging en maandag plaats in een lesgroep voor laatste onderdeel Code 95. Lekker dat in deze tijd ook nog iets snel en goed geregeld kan worden. Hartelijk dank en succes met alles René
Fijne les locatie en leraar
duidelijk
Ik zeer goede uitleg en ik vond het ook super gezellig
Gewoon prima kan niet anders zeggen
Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de nascholing werd door ervaren docenten gegeven.
Veel geleerd van moody Hij kan het goed uitleggen en heeft geduld
Het wordt allemaal leuk verteld en je steekt er weer wat van op .
Ik heb er van genoten veel geleerd Ging beter dan dat ik dacht
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!