Super leuke, en leerzame herhaling gehad!

• Klantvriendelijkheid

Het was een mooie dag en een mooie ervaring

De dag begon met een lekker zonnetje, ik vond het erg leuk om door mijn oude bekende begeleid te worden!

Goed klant service en goed planning

Het was flexibel en goed instructeur

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (CE) Vrachtauto + Aanhangwagen
  • Klantvriendelijkheid

Rijbewijs BE gehaald via DON, alles prima gelopen en in een keer gehaald. Goede instructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen
  • Instructeur
  • Opleidingslocatie DON N.v.t.

Super goeie instructeur!

De instructeur was duidelijk en heel behulpzaam. Ik ben in één keer geslaagd dus ik was super tevreden.

Training code 95

Mijn ervaring met Don zijn positief omdat ze een training neerzetten waar zeker niet positief is omdat ze er zitten om 7 uur te maken. Om er dan toch een gezelligge dag van te maken vind ik positief.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Lading zekeren en documenten

Beste rijschool!!!

Beste rijschool en beste instructeurs!

Leerzaam, leuk en gezellig.

Gezellige "code95dag" gehad met Chris en collega chauffeurs. Bedankt!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Vorkheftruck

Prettige en leerzame dag

Goed om nog eens stil te staan bij de gevaren tijdens het gebruik van een vork heftruck.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Vorkheftruck
  • Klantvriendelijkheid

Ik werd overal goed geholpen bij mijn praktijk. Ook bij mijn theorie was de leer module erg goed en kreeg ik bijna dezelfde vragen op het examen als die ik geleerd had in de module.

Goede rijschool

Je wordt goed begeleid en je kan snel je rijbewijs halen.

• Klantvriendelijkheid

Hij nam echt de tijd voor je

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto

Duidelijk

De gegeven onderdelen zijn duidelijk en gericht gegeven

Prima les en goede cursus begeleider

Goede gesprekken gehad en goede ervaringen gedeeld.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Criminaliteitspreventie
  • Klantvriendelijkheid

Gezellige en zeer leerzame cursus gehad

Bij binnenkomst kwam Gerard gelijk over als een joviale vent die wist waar hij over sprak met een vrolijke uitstraling Maar ja, wat wil je, als je vlak voor je vakantie staat, hahahaha ! GEINTJÛHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ! We hadden ook een gezellige groep wat ook een hele hoop uitmaakt Zo nu en dan een opmerking waar Gerard iedere keer weer geweldig op inspeelde met respons op zijn vele ervaringen op EHBO gebied Ook bepaalde voorbeelden vanuit de cursus die hij persoonlijk had meegemaakt gingen er in als zoete koek bij, naar mijn mening, echt iedereen, wat te merken was aan de stilte als hij aan het woord was Het was alleen jammer dat als je achterin het lokaal zat soms de tekst bij de filmpjes echt moeilijk te zien was en daar hadden er meerdere last van Daar kon Gerard uiteraard niets aan veranderen op het moment Al met al was dit voor mij de beste, leerzaamste en gezelligste cursus code 95 die ik tot nu toe gevolgd heb en de tijd vloog dan ook Hoop dat Gerard nog lang mag en kan doorgaan want die vent is echt een topper en ik hoop een volgende keer weer bij hem op cursus te komen SUCCES Gerard en natuurlijk alle collega's

Leuke cursusdag gehad

Weer wat wijzer geworden die dag was gezellig en goed geregeld. Don opleidingen goed bezig

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Criminaliteitspreventie/ medewerker luchtvracht

Fijne duidelijke lessen

Fijne ervaring met Terry, ze legt rustig uit en herhaald veel. De dodge om in te rijden is natuurlijk prachtig en hij rijd lekker. Wel even wennen met automaat als je dit niet gewend bent. Na de intake 1,5 dag les advies gekregen verdeeld over 3 dagen, dit was precies goed!

Vertrouwd goed

Goede accomodatie, enthousiaste cursusleider, prima koffie en lunch

Fijne en behulpzame medewerkers

Mike de planner was duidelijk en wilde ons zo snel mogelijk inplannen. Vanwege corona moesten mijn lessen helaas meerdere keren verzet worden, maar op het moment dat het weer mocht werd je meteen gebeld om weer lessen in te plannen. Er wordt rekening gehouden met je wensen en je tijden. De instructeur Tjeerd was een fijne instructeur. Houd van een grapje, is duidelijk maar laat jezelf ook nadenken, geeft misschien veel feedback maar hier heb je zeker wat aan. Tjeerd helpt je bij de dingen die je moeilijk vind, hier richt hij zich dan ook op in de lessen en geeft je hiervoor feedback. Tussen het rijden door of na de lessen even bespreken hoe het ging, kon er iets beter, ging het goed, onduidelijkheden, vragen etc. Tjeerd neemt tijd voor je om nog even wat extra's uit te leggen en geeft je tips.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (A) Motorfiets

GOEDE SNELLE SERVICE MET DESKUNDIGE OPLEIDERS

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Chauffeursdag

erg goede rijschool

theorie van jack was goed en duidelijk erg tevreden mee. de praktijklessen waren goed en duidelijk tot een mooi resultaat (geslaagd)

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!