Altijd weer meer dan opleiding alleen

Weer een leerzaam en gezellige dag

• Klantvriendelijkheid

ondanks corona beperkingen toch een nuttige dag

BHV herhaling is nooit hetzelfde , ondanks de herhaling. Ondanks de beperkingen vanwege corona toch een nuttige dag.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? BHV
  • Klantvriendelijkheid

Prima dag, heel goed om alle regeltjes weer even op te halen.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? BHV

Top rijschool

Goede rijschool

geslaagd en daar ging het om!

Er was tijd zat om de lesstof door te nemen. De cursus kan makkelijk in 1 dag gegeven worden. 's morgens theorie en s'middags praktijk en dan nog op tijd klaar.

• Klantvriendelijkheid

Super vriendelijke instructeurs! Contact loopt heel fijn... zeker een aanrader!

prima alles werdt duidelijk uitgelegdt

Als ik een vraag hadt werdt het goed uitgelegdt

Goede en belangrijk cursus

Goede cursus en goede docent weet er veel van zeker van speciaal transport.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Lading zekeren en documenten

Zeer tevreden!

Aardige / vriendelijke personeel (rijschool). Zeer tevreden met rijinstructeur Jan Hein. Klasse!

opleiding en aanloop naar de lesdag toe alles prettig geregeld.

Goede kwaliteit van de de dingen waar ze over hebben goed opgeleide mensen.

Geweldige rijschool

Zoals gewoonlijk weer vriendelijk te woord gestaan door Roos en Laura. Mijn dochter heeft de cursus voor haar brommercertificaat gedaan en is geslaagd. :-)

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (AM) Bromfiets/Brommobiel
  • Klantvriendelijkheid

leuk en weer wat bij geleerd

het is even wennen dat zuinig rijden maar als je er een beetje in verdiept met wat je de cursus geleerd hebt kan het geheel geen kwaad dit je geheel aan te wennen. maar dit vergt enige discipline maar dat is met alles zo dus geen excuus gewoon doen.

TOP !!

Zeer deskundig !

Dank jullie wel bij DON.

Ik woon acht jaren in Nederland. Drie jaar geleden heb ik mijn CBR voor verkeersregels exsames met eerste keer geslaagd. Tun ik mijn ADR boek open gemaakt en eerste zinnen las, vraag ik me af: "wat dit voor abracadabra taal is"? Maar dank de docenten van DON kon ik mijn ADR + Tank exsames geslaagd. Ik ben erg dankbaar dat DON is mijn partner in mijn chauffeurs carrière. Veel plezier op de weg en tot ziens! Janis Pipars

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? ADR
  • Klantvriendelijkheid

Kwalitatief goede rijschool met prima plannings afdeling.

Mijn ervaring met Trilling is over het algemeen goed. De planning is fantastisch, de theorielessen waren zeer goed geregeld en Jack is een hele fijne en vriendelijke leraar om je de theorie bij te brengen. Mijn praktijk rijlessen waren een hele uitdaging, voornamelijk omdat ik 22 uur een instructeur had met een zéér eigenzinnige, autoritaire manier van lesgeven. Hij focust alléén op wat niet goed gaat en geeft geen positieve feedback. Hij reageert geïrriteerd en met stemverheffing op fouten en verdraagt geen uitleg/tegenspraak. Alles móet op zijn manier en je wordt niet uitgedaagd om ook zelf na te denken en beslissingen te nemen. Ik werd verschrikkelijk onzeker van zijn manier van lesgeven en bloednerveus omdat ik eigenlijk gewoon bang van hem was. Hij gaf me absoluut geen vertrouwen dat ik kon rijden. Zijn kritiek en boosheid voelde heel erg als een persoonlijke aanval. Hij stond niet open voor een gesprek over mijn beleving van zijn lesstijl, ik heb het 2x geprobeerd, maar hij was niet bereid naar mij te luisteren. De rijschool weet hoe deze instructeur les geeft en dit ook al vele jaren zo doet en dat vind ik kwalijk. Ik wens niemand toe om van hem les te krijgen. Zijn kennis en rij-ervaring is absoluut van hoge kwaliteit, maar zijn didactische/communicatieve vaardigheden zijn bedroevend. Nadat ik de 1e keer gezakt was voor mijn examen heb ik een andere instructeur gevraagd en gekregen. Deze nieuwe instructeur was fantastisch, nam de tijd om dingen rustig uit te leggen, vertelde waarom er dingen fout gingen en ook wanneer het wél goed ging. Hierdoor bouwde ik weer zelfvertrouwen op en ging het snel beter. De nieuwe instructeur was rustig, vriendelijk en ik kon ontspannen en zonder stres de lessen volgen. De 2e keer ben ik dan ook geslaagd en dat is absoluut mede te danken aan de nieuwe instructeur. Al met al heb ik een positief beeld van de rijschool, met als tip dat ze kritischer kijken naar de instructeurs die ze inhuren.

Gezellig

Het was gezellig.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Veilig werken langs de weg
  • Instructeur
  • Opleidingslocatie DON N.v.t.

Fijne week gehad voor code 95

Blijft een saaie stof maar je leert wel steeds weer iets De instructeur had genoeg stof qua de lessen Moet wel zeggen dat hij zichzelf heel goed vind en daar kan ik slecht tegen Zal mijn hobby nooit worden Ik wil meer genieten Vh mooie leven En als je je prive problemen openbaar maakt en vraagt of iemand een vrijgezelle kennis heeft snap je het leven niet En dan over de dames beneden doen of je de man bent en er met 1 bezig bent snap je het ook niet Althans dat kwam heel raar over op de hele klas En als je ons leert om rijtijden en werk tijden en zelf 60 uur werk en soms en klusje doet En ook klagen over zijne ouder werkgever van buuren moet je niet doen staat miet sjiek en vooral dom Verder was het leuk

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Chauffeursdag
  • Klantvriendelijkheid

Leerzame en leuke week gehad,

Prima opleiding voor code 95. Leuke en vriendelijke docenten en als je wil kan je er nog echt iets leren, zelfs na 40 jaar chauffeurs ervaring. Een MIN punt, die stoelen !!!! In het lokaal verschrikkelijk. Ik was niet de enige die dit opviel. Verder prima week gehad.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Het voertuig
  • Klantvriendelijkheid

Ik vond het een leerzame instructeur en gezellig om mee te praten

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto
  • Klantvriendelijkheid

Ik ben hartstike tevrede geweest met don opleiding. Dat waren zeer goeie lessen en uitleg uiteraart en een lekker lunch gehand

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen

wat geleerd leuk ontspannen

was een leuke en ontspannen cursus alleen er was veel te veel tijd voor gerekend cursus had makkelijk op een dag kunnen plaats vinden

• Instructeur
  • Opleidingslocatie DON N.v.t.

Prima en professioneel geregeld

Duidelijke uitleg van Peter van Tiel , cursus ADR. Diverse cursussen bij jullie gevolgd, Peter legt naar mijn mening beter uit aan chauffeurs in Jip en Janneke taal. Lesmateriaal niet altijd volledig.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? ADR

Top!

Ik ben ontzettend prettig begeleid door Mathieu, hij is duidelijk in zijn communicatie! Geeft je het zelfvertrouwen waar het bij jezelf nog aan ontbreekt en gaat er voor de volle 100% voor om jouw aan je rijbewijs te helpen! Zeker een aanrader!

Erg fijn!

Ik vond het erg fijn om bij Don te lessen. Ik werd op mijn gemak gesteld!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!