Was een leuke en interessante les

Weer even opgefrist op een leuke manier!

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? BHV

Was echt top

Erg leuke leerzame dag

• Klantvriendelijkheid

Leuke cursus echt war geleerd....Gérard absoluut ter zake kundig...mooie verhalen,voorbeelden en goede uitleg!!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? EHBO
  • Klantvriendelijkheid

Erg veel geleerd in korte tijd

Vandaag geslaagd voor de C rijbewijs. Haroen is een instructeur die je voorziet van nuttige tips en je op je gemak laat voelen. Je hoeft bij Haroen niet bang te zijn om fouten te maken. Vaardigheden die je niet beheerst worden structureel herhaald totdat je het helemaal onder de knie hebt. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de lessen. Precies de juiste tips op de juiste momenten hebben ertoe geleidt dat ik in 1x ben geslaagd. Op naar de CE.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto

İk was heel te vreden

• Klantvriendelijkheid

Heel mooi en goed bedrijf

Goede uitleg, duidelijk en helder

Prettig contact voor,tijdens en na het BE gebeuren Ontspannen wijze van lesgeven door Mathieu Super tevreden

Het was een leerzame dag.

Wij hebben met 17 collega’s van de Vermeulen groep les gehad van Peter tettero . Ik zeg handen op elkaar voor dezen man.met 17 collega’s die elkaar kennen is het moeilijk om ze rustig te houden, maar dit is Peter wel gelukt, en in het proces ook nog wat te leren, wat voor een man van 60 niet altijd even makkelijk is bedankt groetjes Rob verboom .

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Wet,- en regelgeving en digitale tachograaf

Veel geleerd

Je strekt er veel van op

Relaxed, duidelijk.

Mooie accommodatie, vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg door Peter Tettero. Lekkere en goede lunch.

Redelijk

Opleiding redelijk, ik heb niks nieuws geleerd en ik wist zeker net zo veel als de docent zelf. Tip. Zet water op tafel en laat iets meer pauzeren

Leerzaam en zeer gezellig

De opleider sprak zeer vloeiend en luchtig over het onderwerp. De stof wat naar mijn mening zeer droge stof is word op een leuke en leerzame manier gebracht.

Was gezellig en leerzaam

chris was een leuke dag , met gezelligheid en goede info . En leerzaam . de dag was snel om .en dat is meest een goed teken . m.v.g Richard Hoogendijk

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Hoogwerker

Goede leerstof gehad

De leraar die we hadden legde de stof erg duidelijk uit, super.

Goed geregeld

Een goeie ervaring

• Klantvriendelijkheid

Super leerzaam en veel gelachen

Een van de betere cursussen die ik heb gevolgd! Met dank aan Fabiola en Annemieke

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? EHBO

uitstekend opleidings centrum

Uw instrukteur Wim van Leeuwen is een topper. Hij is empatisch en weet feedback te geven op een construktieve manier. Hij toont respect voor iemand die al 55 jaar rijdt (zoals ik) en tegelijk maakt hij duidelijk wat ik moet (af en bij)leren. Mocht uw bedrijf aan carriere planning doen voor uw personeel beveel ik Wim aan als instrukteurs opleider. Zijn aanpak is voorbeeldig voor zijn kollega's.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C1) Lichte vrachtauto

Goede instructeurs

Be en t rijbewijs bij van vugt gehaald allebei in 1 keer wordt goed uitgelegd tijdens de lessen

Matig

De cursus heb ik grotendeels als prettig ervaren,met een kanttekening. De leraar kwam prima en vol kennis over tot het over adr klasse 7 ging,1 van mijn medecursisten was stralingsdeskundige en hierdoor was de leraar duidelijk geïmponeerd en werd daar onzeker door. Moet mijn examen nog gaan doen,maar naar mijn gevoel kom ik hierdoor op dit onderdeel nog tekort. Hoop dit nog te compenseren door zelfstudie en gewoon te slagen. Ook de wissel van leraren na basis 1 en 7 naar tank toe heb ikzelf als erg storend ervaren.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? ADR
  • Klantvriendelijkheid

Zeer kundige en gemoedelijke lessen

Goede lessen, handen goede tips en tricks, aangepast aan persoonlijke behoefte. zeer nuttig om de juiste bekwaamheid te krijgen.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen
  • Lesmiddelen N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Top opleidings bedrijf

Op 1-7-2021 heb ik een cursus autolaadkraan met code 95 gevolgt. De dag is voorbij gevlogen van 9-5. Instructeur Richard was lekker vlot en duidelijk heel professioneel en lekker casual in omgang. Ik raad don zeker aan voor opleidingen of code 95 trainingen

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Machinist autolaadkraan

Goede planning goede service

Rijbewijs via m'n werk gehaald. Ondanks corona goed op de hoogte gehouden. Theorielessen hele zit, maar wel duidelijk en leerzaam. Alleen de koffie kan beter.

Alles prima geregeld.

Alles was goed geregeld. Vakkundig en een goede sfeer.

Goede cursus

Inhoudelijk goede kennis en overdracht van de cursus leider beeld materiaal mag een update hebben

Altijd weer meer dan opleiding alleen

Weer een leerzaam en gezellige dag

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Vorkheftruck

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!