Code 95 is in mijn ogen zinloos voor chauffeurs met jaren aan ervaring. Maar we kunnen niet anders het is de wet.
Alles is keurig netjes verzorgd. En het belangrijkste, heldere en duidelijke communicatie. Top!
Afgelopen Dinsdag 20-07-2021 een 1 daagde cursus gehad voor B-E. De zaterdag ervoor 17-07-2021 3 les uren gehad. De 1 daagse cursus met afrijden ook echt gehaald. Mijn dank is groot aan Richel en Thierre die mij hebben geholpen aan deze rijbewijs. Hun adviezen leermomenten en technieken hebben ervoor gezorgd dat ik in 1 x slaagde. Ik kom zeker terug. Met vriendelijke groet Lorenzo Bridjmohan
Mischa (als ik het zo schrijf) heeft me top voorbereid op het afrijden van mijn BE rijbewijs. Spontaan gezellig maar op zijn tijd ook serieus.
correct opleiding door ervaren instructeur
Was echt een topervaring en een hele goede rijinstructeur had ik een man met veel ervaring en voornamelijk heel veel geduld ik heb echt heel veel geleerd van hem dank je wel rolf voor de hele goeie tips
Met een beetje humor een leuke, gezellige en zeker leerzame les gehad
Gerard heeft ons echt een leuke dag verzorgt. Zinn lessen waren absoluut niet saai, terwijl de stof behoorlijk taai is. Dus echt top! De stoelen zaten niet goed, zeker niet om er een hele dag op te zitten.
De algehele cursus is in een woord erg goed hele goede docent gehad goede uitleg vriendelijke man prettige manier van werken top . Ook de lunch is heel erg goed prima gedaan complimenten aan de kantine juffrouw , ook wil ik ook de schoonmaakster van de toiletten een compliment geven keurige schone toiletten . Het personeel ook allemaal aardige mensen . Kortom in een woord prima en keurig bedrijf .
Gezellige, vriendelijke en professionele mensen werken er bij DON opleidingen.
Ik heb eerder al een beoordeling geschreven. Die was louter positief. Ga het verhaal niet nog eens doen.
Super docent en goede informatie meegegeven
Mooi uitgelegt, fijn stories wat connect wel met de lees. Sterk en precise definities van de instructeur maar zelfde tijd altijd open voor vragen of nog weer te zeggen als iemand heeft niet begrepen.
veel praktijk, prettige feedback en leerzaam
goede docent geen moeilijk nederlands duidelijk en goed. waarschijnlijk de verkeerde naam ingevuld sorry
Hele goede lessen gehad van Rene, alles is goed geregeld!
Viel mij 100 % mee
Fijne manier om een cursus te krijgen. Pauzes eten drinken en de docenten zijn uitermate fijn.
Prettige sfeer bij Richard. Goed om diverse onderdelen op te frissen
Na mijn 2e code 95 cursus ben ik zeer tevreden. Het is hier allemaal goed georganiseerd. Ik zou het zeker aanbevelen.
Een leerzame dag, die door Arnemuiden op een leuke en gezellige wijze gebracht werd
Hij legde alles goed uit en begreep wat mijn mindere punten waren, en heeft daar goed op geanticipeerd.
Oke
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!