Uitstekend begeleid met praktische tips.

Fijne instructeurs!

Ondanks de onzekerheid geslaagd voor mij C. De theorie waren lange dagen maar door de manier van uitleg erg leerzaam.

Als zeer goed ervaren

Heb een goede indruk gekregen van Don. Het was voor mij de eerste keer bij jullie, maar een goede indruk gekregen. Peter weet waar over hij het over heeft! Zal zeker bij jullie blijven komen, lunch was ook prima, ga zo door!Groetjes Groetjes Jan van de Beek Andel

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Wet,- en regelgeving en digitale tachograaf

TOP RIJSCHOOL

Zeer deskundige, vriendelijke en begripvolle rijinstructeur die mij door de opleiding heeft geholpen.

Was ok

Goeie ervaring alleen 10 uur praktijk was wel wat te veel maar ik begrijp het uurtje factuurtje

Het niet oplossen van een door verkeersschool Don zelf gemaakt probleem!

Door zeer slordige nalatigheid van kantoor/planning personeel werden wij als code 95 cursisten verplicht om in plaats van 7 uur , 8 uur bij de cursus aanwezig te zijn! Er was het een en ander m.b.t. het tijdvak verkeerd terecht gekomen bij het ccv/cbr. Met deze instantie kan vervolgens niet als volwassen mensen worden overlegd over een administratieve fout doordat deze een niet te evenaren machtspositie in Nederland heeft verworven! Wel na deze klacht netjes terug gebeld door een vriendelijke dame van Don die mij beloofde dit met haar collegas ging overleggen zodat dit soort fouten in de toekomst beter gecommuniceerd gaan worden met verplichte 95 cursisten!

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

ik heb altijd fijne, gezellige en leerzame lessen gehad.

de autorijlessen waren altijd heel leerzaam en mijn instructeur Rene was echt een topper. gezellig praten in de auto, maar wel blijven kijken wat je doet. ook is de rijschool echt fijn met inplannen van lessen en hoe lang jij ze wilt hebben. en gewoon in een keer geslaagd!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto
  • Klantvriendelijkheid

Prima opleiding met goede begeleiding

Ik heb mijn C rijbewijs gehaald en nu op naar het CE rijbewijs samen met Tineke. Ik wil mijn rij instructrice Tineke bedanken voor de juiste geleiding en geduld. Tot de volgende opleiding rijbewijs CE.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto

Fijne les school

Het aan geboden les materiaal is goed het klas lokaal is donker en benauwd geen ramen waar wij zaten

Zo super veel geduld om de dingen te leren aan de. Cursisten met namelijk.op.dit moment bedoel mischa de leraar van e achter b man een top man door hem ben ik nu aanhanger rijbewijs rijker

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen

top

vak kundig,vriendelijk,goede locatie, ruime opzet,enz enz....

Beste rijschool voor alle categorieën

Gewoon super

Vanaf 1e moment aan de telefoon voelde het al goed. Voor ons was het vroeg op om bij jullie te zijn om 7.00 uur. Maar het was het waard. Zeker door de korte wachttijden!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (AM) Bromfiets/Brommobiel
  • Klantvriendelijkheid

Goede instructeurs maar erg veel klanten dus weinig tijd

Vrijwel alles ging goed, van het plannne van de rijlessen tot het rijden met een instructeur ernaast. Echter wel weinig plaats doordat er veel mensen hier lessen.

Top service!

Ik heb vanaf dag 1 altijd een goede service gehad. Vanuit de helpdesk tot planning en tijdens de lessen. Ik kreeg altijd een duidelijke uitleg over de start, duur en intensiteit van mijn rij opleiding, en al mijn vragen werden netjes beantwoord. Ook in de lastige corona periode ben ik altijd netjes op de hoogte gesteld over alle mogelijkheden en aanpassingen. Ook de flexibiliteit van de instructeur was een goede ervaring.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (A) Motorfiets

Goede service en instructeurs

Goede lessen met volledige aandacht voor de leerling. Goede stagairs en een top instructeur gehad.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto

Die is goed

Die is goed

• Klantvriendelijkheid

zorgvuldig en actief meedenken, zorgt voor vertrouwde uitvoering

Jullie hebben ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de examens voor de scooter rijbewijzen. Ondanks de chaotische tijd door corona goed en zorgvuldig opgepakt. De ruimte gegeven om zelf datums te kiezen en uit te voeren. Goed geregeld.

Gewoon goed

Toch weer iets opgestoken.

Top rijschool

Code 95 nascholing gedaan, goede en duidelijke uitleg ! Zeer ervaren leraren !

Heel goed

Ehbo is een intresantte cursus, en werd goed gegeven.

super rijschool

Super rijschool

Prettige informele sfeer en informatie waar ik een hoop aan heb.

De cursus gezondheid en welzijn heb ik ervaren als een leuke dag. Er hing een informele sfeer maar tegelijkertijd was het heel educatief. Daarbij word je goed verzorgd tijdens de middaglunch waar je getrakteerd wordt op lekkere broodjes en een gehaktbal.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Veiligheid en gezondheid

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!