Top uit gelegt
De lessen waren heel leerzaam en duidelijk. Alles werd goed en stap voor stap aangeleerd en er zat een duidelijk goed idee achter. Veel in het examengebied gereden, waardoor je op het examen voor minder verassingen komt te staan. Naast dat de lessen dus erg goed waren, was het ook nog eens super gezellig in de auto en hebben we veel gelachen en gekletst, wat het veel leuker maakt, want 2 uur lang stilte in de auto is natuurlijk niks. Wat ook super is, is de flexibiliteit in het wijzigen/afzeggen van de lessen.
Instructeurs stelden mij op mijn gemak, alles waar aan gewerkt moest worden werd goed en duidelijk aangegeven,
Legt alles perfect uit en op een rustige manier
Komende uit IT waren er voldoende onbekendes die op de weg lagen voor mij. DON heeft mij met open armen ontvangen en mij in duidelijke taal begeleidt naar mijn C-Rijbewijs. Fred Verlaan heeft mij op vriendelijke manier van 0 af opgebouwd zodat ik zonder moeite kon slagen. Al met al een grote aanrader!
Vond het duidelijk en ze nemen hun tijd met vragen.
Ik heb m'n C1 rijbewijs nodig voor m'n werk bij de Gemeente Den Haag. Van nature ben ik snel nerveus. Gelukkig heb ik les gehad van een hele goede en rustige instructeur, Fred Verlaan. Hij was elke les weer vriendelijk en hield mij rustig. Fred heeft mij alles geleerd wat nodig was om een goede chauffeur te worden. Door de goede rijopleiding kan ik nu veilig de weg op met vrachtwagen. Ik zal mijn collega's, vrienden en kennissen DON opleidingen zeker aanraden.
Alles wordt duidelijk behandeld en de praktijk wordt er ook in meegenomen.
Ik heb voor mijn motorrijbewijs de tweedaagse AVB en de tweedaagse AVD cursus gedaan bij Corinne en Vincent- en in één kee geslaagd! Prettig om van deze twee instructeurs les te krijgen. Zou het iedereen aanraden!
Bij Don mijn motorrijbewijs A gehaald, AVB onder leiding van Vincent die altijd vrolijk maar duidelijk uitleg geeft. Vervolgens de AVD examen behaald met behulp van Corinne waaronder het erg fijn lessen was.
Mijn ervaring bij deze rijschool was erg goed. Mijn rijinstructrice Muriël was erg behulpzaam en legde alles rustig en duidelijk uit tijdens de rijlessen.
Hele geweldige rij instructeur gerard door hem ben ik geslaagd omdat hij heel goed les kan geven aanrader om altijd bij hem les te volgen
Mijn ervaring bij Don Opleidingen omschrijf ik als professioneel en prettig, met deskundige instructeurs en een duidelijke begeleiding, waardoor ik mijn aanhanger rijbewijs succesvol heb behaald.
BHV is over het algemeen toch wel een standaard riedeltje, maar daar wisten Gerard en Fabiola wel raad mee. Middels een domino spel kwam al veel onderwerpen aan bod en werd er leuk samengewerkt met de andere cursisten. De oefenruimtes buiten voor de simulatie waren ook top. Het oefenen met brand kreeg ook een indrukwekkend effect. Daarnaast is het een fijne locatie, voldoende parkeergelegenheid, een schoon en net pand en een lekkere lunch. Een geslaagde dag!
Dankzij de lessen van Pascal heb ik mijn herexamen gehaald. In korte tijd ontzettend veel van hem geleerd. Een fijne en deskundige docent
Fijne rijschool
Toffe ervaring met de brandcontainer! gaaf dat er aandacht wordt besteed aan het inzicht krijgen ipv van een simpele bak blussen
Irene is een fijne instructrice die rustig en duidelijk uitleg, verbeterpunten en aanwijzingen geeft. En mij mijn zelfvertrouwen weer teruggaf.
De instructeur wist de groep intrinsiek te prikkelen. Faciliteiten tbv brand en groepsgewijs optreden waren zeer goed. De lunch was ook top!
We zijn morgens vroeg begonnen en soepel door de lesstof gelopen. De uitleg was prima en er kwamen regelmatig praktische zaken naar boven die door de instructeur duidelijk uitgelegd werden. Het was een leerzame dag met een hele goede lunch.
Mijn rijinstructeur was super chill. Heeft mij de dingen altijd zo goed mogelijk uit gelegd en had altijd veel geduld voor mij . Tjerk is een topper van rijinstructeur zeker om aan te raden :)
Ik ben ontzettend tevreden met de rijlessen die ik bij Serkan en René heb gevolgd. Zij hebben me niet alleen geleerd hoe ik moet autorijden, maar ook het belang van de verkeersregels en hoe ik deze op de juiste manier in de praktijk kan brengen. Serkan heeft mijn zelfvertrouwen en zelfstandigheid enorm gestimuleerd, terwijl René mijn denkwijze heeft aangepast en me heeft laten inzien waarom bepaalde handelingen essentieel zijn voor een veilige rit. Ik ben ontzettend dankbaar voor hun geduld, deskundigheid en steun.
fijne training. de dag vloog voorbij.
Hele fijne lessen gekregen, waarbij de instructeur mij echt liet rijden en het zelf liet ervaren voordat die commentaar gaf of een opmerking over of iets beter kon… instructeur straalde enorme rust af waardoor de lessen heel relaxed waren. Alleen jammer dat er geen luchtveer aan de vooras zit want das soms nog best irritant met drempels :p
Alles was naar wens
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!