Theorie is prima verzorgd, afspraken zijn goed nagekomen. Regelen van de afspraken dik in orde. De grote onzekerheid is het verschil in examinatoren van het CBR. Daar mag misschien beter op ingespeeld worden.
Ondanks de stoffige inhoud van de cursus toch goed gebracht.
Ik was altijd vrij onzeker over wat ik deed, maar de instructeur heeft er voor gezorgd dat ik vertrouwen kreeg waardoor ik met een goed gevoel in de auto reed en zo op examen ging waarbij ik ben geslaagd. Ook was de communicatie er goed qua afspraken, maat ook met tips tijdens de les
Door mijn leeftijd vond ik het lastig het in mijn kop te krijgen dat lag zeker niet aan de docent maar aan de korte tijd die mijn baas mij gaf.
Ik kreeg het gevoel dat de instructeurs die er rond liepen, zich beter voelde dan de cursisten. (Dan heb ik het niet over John)
Een goede uitleg van het ADR duidelijk en en helder.
Goede accommodatie, docent, cursus en lunch.
Goede lesgeving en fijne instructeur
Tijdens mijn lessen heb ik helaas door ziekte 3 verschillende rij instructeurs gehad en omdat het elke keer 1 les per instructeur was was het moeilijk om daar genoeg leer punten uit te halen. Omdat je eerst moet wennen aan de instructeur. Al had het als voordeel dat de manier van uitleggen wel op allerlei manieren was. Alle instructeurs waren goed vriendelijk en goed in het bij brengen van de les stof
BHV voor code 95 is een goede cursus om je eerste hulp te herhalen, maar zeker geen BHV cursus omdat je alleen maar ehbo doet, en eigenlijk niets met brand en een klein beetje met ontruiming. Wel vind ik dat Gerard alles heel goed uitlegt en zeker de praktijkoefeningen met de Lotus en de pop met computer is een heel goede oefening waar je zeker iets aan kan hebben.
De opleiding was in het algemeen duidelijk, dus ik heb geen klachten.
Korte duidelijke les instructie. Fijne instructeur (s)
Ik moest mijn rijbewijs in 2 maanden halen wat nogal een opgave is. Met 4 van de geweldige rij instructeurs en een zeer behulpzaam team op het kantoor hebben ze het voor elkaar gekregen! Geweldig bedrijf en meer dan zeker aan te raden.
Vond de cursus onnodig lang duren
Je kan hier met een gerust hard lessen goed materiaal en aardige en geduldige mensen Ben dan ook in een keer geslaagd top bedrijf
Klassikaal examen training gevolgd. Na het behalen van mijn theorie heb ik een dagopleiding gevolgd voor brommer/scooter. Instructeur legde alles goed uit, gaf goed les en ik ben in 1 keer geslaagd.
Super leuke instructeurs, duidelijke uitleg, begripvol en ondersteunend!
Hele goede ervaring met adr cursus. Alles top geregeld. Hele fijne ervaren instructeur. Net gebouw. Lunch dik in orde. Mvg Maurice
Goede uitleg en bij vragen werd er ruim de tijd genomen
gezien de hele corona problematiek vind ik dat U een zeer goede cursus voor de BHV heeft samengesteld met voldoende afstand naar de mede cursisten.
Rijlessen zijn naar tevredenheid gegeven. De communicatie rondom de planning van de lessen en afwikkeling van het examen kan echter nog heel wat verbeteren. Het lesrooster is vanuit jullie kan wel zeker 5 keer gewijzigd. Ook de datum van het examen is verzet. Hierdoor moest er in het werkschema e.e.a. worden aangepast. Op zich geen probleem als hier dan goed over wordt gecommuniceerd.
Alles goed geregeld , alles kan in overleg , goed geholpen door de planning / administratie, en uiteraard zeer goede ervaring met de instructeurs , goed les gegeven enz , top ervaring , zelfs nu ik rijbewijs heb , mis ik af en toe nog de lol en gezelligheid van het lessen . Dus dat zegt genoeg denk ik. Gr patrick
Zeer tevreden en gelukkig geslaagd!! Bedankt voor jullie goede service.
Duidelijke instructies , prima ontvangst !
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!