een goede leerschool met vakbekwame mensen

alles is goed geregeld van theorie tot rijbewijs

Goed geregeld, fijn bedrijf.

Ik heb try the bike eerst gedaan, om te kijken of ik het wat vond. Goed uit gepakt. Vervolgens door gegaan met de bezondereverichtingen, van verschillende lesgevers les gehad . Dit viel mij niet tegen (wel gedacht). Zo leer je van andere toch ook weer dingen. Ook heb ik theorie les voor de motor gevolgd. Dat viel me een beetje tegen, omdat de scooter, auto en motor tegelijkertijd les kregen. Had verwacht dat het meer op de motor gericht zou zijn. Maar met deze lessen steek je wel wat van op. Toch dingen kunnen vragen die voor mij niet duidelijk waren. Onder tussen theorie behaalt. Nu is het inplannen voor het motorrijden. Maar dat zal pas maart 2022 zijn.

Het was een super dagje cursus

Fabiola uitlegt alles zo duidelijk dat ik eigenlijk alles nog wist van cursus van jaar geleden (ook bij haar en Andre).

• Klantvriendelijkheid

Goede opleiders, fijne sfeer, goede spullen

Zeer prettige opleiding gehad

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (LZV) Chauffeur Lange en Zware voertuigen

Goede begeleiding en instructies

Fijne duidelijke instructeur, goed materiaal en een goede voorbereiding op het examen. Ook de inschrijving, inplannen van de lessen en het examen en het verdere contact verliep erg goed. Fijn opleidingsinstituut om mee samen te werken.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen
  • Klantvriendelijkheid

Leuk instructeur, voorderest prima nuchter volk

Fijne rijschool en goede service

Fijne afstemming voor de lesdagen en een goeie instructeur En ook lekker gereden met de vrachtwagen

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (CE) Vrachtauto + Aanhangwagen

Super top!!

Serkan is de beste instructeur !!!!!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto

Super fijn!

Super fijn geholpen en alles ging goed!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (B) Personenauto

BHV Super interessant en leerzaam

Ik heb veel geleerd tijdens deze cursus. Verschillende onderwerpen kwamen aan bod, reaminatie, hoe te handelen bij ernstige situaties. Wat je wel of wat je juist niet moet doen. Hoe bepaalde kenmerken te herkennen . Onderwerp brandveiligheid is ook behandeld wanneer is het nog veilig om een ruimte met brand bijvoorbeeld wel of niet in te gaan. Docent was zeer bekwaam.

veel geleerd.

veel geleerd op theoretisch vlak en praktijk, alleen theorie liever minder langdradig om het leuk te houden.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Reachtruck

2 Leerzame dagen

Vaker al BHV cursussen gedaan bij andere bedrijven, deze keer uitgebreider informatiever. Vooral de dame die de cursus gaf, iemand met passie en kennis. EEN TOPPER!

• Klantvriendelijkheid

Goede focus om met zo weinig mogelijk lessen je rijbewijs te halen.

Lessen zijn relatief streng om het je snel te leren bij het motorrijden. Dit is soms minder prettig tijdens het rijden, maar helpt je wel enorm bij het afrijden.

Leuke en sympathieke man die de dag volpraae

Hij deed het op een leuke soepele manier...leuk!!

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Chauffeursdag

Prettige sfeer!

Prettig les gehad, altijd weer bijgeleerd.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? BHV Ploegleider

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Levensreddend handelen voor chauffeurs

Helemaal top goed geregeld

Ik heb het heel positief ervaren. alles ziet er netjes uit, lekkere stoelen, lekker eten, mooie kantiene en aardig personeel. Maar mijn grootste complimenten gaan uit naar Fabiola de gene van wie ik mijn bhv cursus heb gekregen, super aardig veel plezier in der werk, legt perfect uit alles is duidelijk, super enthechast. Helemaal top

Hartstikke blij met DON!

2de x dat ik me rijbewijs haal bij DON, C en nu me CE. Met een goed rij-instructeur naast je en goed luisteren, adviezen, en het willing hebben om het te halen kom je al een heel stuk verder. Goede uitleg, gezellig, mooie materiaal. DON RIJOPLEIDING raad ik iedereen aan voor welke rijbewijs type je ook gaat. Hele gezellige mensen, je voelt je thuis bij DON.

Gewoon goed

Heb de code 95 de cursus tachograaf gedaan.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Wet,- en regelgeving en digitale tachograaf
  • Klantvriendelijkheid

Ik wil dennis fatehmahomed bedanken voor alles wat die me heb geleerd tijdens de lessen .ben dennis zeker danbaar voor het behalen van me vrachtwagen rijbewijs . Ik zou dennis iedereen aanbevelen als rij instructeur top man is het

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto

Was wel goed

Na de tweede keer was ik geslaagd

Fijne flexibele rijschool die aan alle kanten met je meedenkt

Ik heb zeer fijn les gekregen op de vrachtwagen van Dennis. Hele rustige en duidelijke aanwijzingen en veel input vanuit de praktijk erbij gekregen waar ik heel veel aan gehad heb. De rijlessen waren steeds weer iets om naar uit te kijken. Met de tussentijdse aanpassingen in lestijden vanwege corona maatregelen werd ook goed omgegaan en al het mogelijke gedaan om iedereen zijn examen te kunnen laten doen. Niets dan lof daarvoor. Ook de toetsen voor code 95 met Rewien waren voorzien van duidelijke uitleg met goede tips. Ik ben in een keer voor alles geslaagd, mede door de fijne instructeurs.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto
  • Lesmiddelen N.v.t.

vv

vv

Goede en duidelijke instructies

Fijne en duidelijke instructies gekregen van Terry. Ze geeft een relaxte sfeer af waardoor ik toch wat minder zenuwachtig werd voor mijn examen. In 1 keer geslaagd na een dagcursus voor mijn BE rijbewijs!

• Service N.v.t.

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!