Top!

Intake was leerzaam en vooral ook leuk. 1 dags opleiding BE eveneens leerzaam en erg veel plezier gehad. Duurde net wat te lang.

De ervaring is heel goed

Leuk les gegeven.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Chauffeursdag
  • Klantvriendelijkheid

Het was prettig en heb veel geleerd en in een keer geslaagd dankzij mijn instructeur

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (CE) Vrachtauto + Aanhangwagen

Was toppie

Leerzaam

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? EHBO

Professioneel

Klantvriendelijk en professioneel

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (C) Vrachtauto

Leerzaam&gezellig

Leuke leerzame lessen.

Slechte communicatie

Werd lekker aan het lijntje gehouden . Als je nu begint kan je waarschijnlijk september afrijden dat werd december en toen maart. Had beter gecommuniceerd kunne worden waardoor ik mischien nog andere opties had gehad . En de tijd tussen avb en avd was bijna een half jaar zit je er net lekker in en dan mag je een half jaar niks meer mag je weer helemaal opnieuw beginnen met het gevoel op de motor.

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (A) Motorfiets

Goed opleiding school

Goed lokaal Met Goed les lokale, Ik ben wel tevreden. Eten, en drinken best goed Nieks mis mee.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Fijne leersfeer en duidelijke les.

Heb mijn cursus voor de vorkheftruc gedaan. Uitleg van de theorie was duidelijk en uitgebreid. Vond wel dat de vragen / vraagstelling van de uiteindelijke toets iets wat weg stond van wat er in de les behandeld werd maar het was verder wel allemaal erg duidelijk. Aansluitende praktijkles was goed en overzichtelijk. Fijn om ook meteen alles wat je geleerd hebt toe te passen in de praktijk. Of in mijn geval sommige dingen toch nog wel even op te frissen.

Goed en duidelijk

Wij hebben maandag 14 maart de hoogwerkers cursus gedaan bij Don door Chris met v/d valk schilders Een zeer duidelijke en begrijpelijke cursus was het! We hebben met 6 man een leuke dag gehad

Duidelijk, en vriendelijk

Vriendelijke examinator, duidelijke uitleg. Fijne sfeer

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? Vorkheftruck
  • Klantvriendelijkheid

Leuke dag gehad, enthousiaste docent, nieuwe dingen geleerd.

• Klantvriendelijkheid

Professionele begeleiding maar wel met ‘n personal touch!

Dankzij Tatiana en Tjeerd vlot ineen keer het motorrijbewijs A gehaald!

• Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (A) Motorfiets
  • Klantvriendelijkheid

Hoogwerker curses is een uitmuntend succes!

Examinator Chris heeft mij uitstekend doen slagen. Chris is iemand die de perfect kan schakelen. Begrijpt en spreekt de taal van de bouwvakker en is een prettig persoon om de hoogwerkercurses mee te doorlopen. Ik wens Chris veel succes en de toekomst. Met vriendelijke groet, Serge Mannee

Goed en gezellig

• Klantvriendelijkheid

Heel profesioneel en ze weten je te motiveren.

Ik heb een prettige ervaringen gehad bij don. De theorie cursus was leuk en leerzaam. Alles in 1 x gehaald Daarna voor mijn c zat het wat tegen door dat mijn examen niet lukte elke x maar ze wisten mij temotiveren om door tegaan. Uit eindelijk naar 4 x gehaald. Daarna voor mijn ce in 1 x gehaald en een super leuke tijd gehad tijdens al mijn lessen zowel de c en de ce lessen waren leuk en leerzaam

• Klantvriendelijkheid

De instructeur maakt het verschil!

Een hele fijne opleiding gehad bij Don. Niet omdat Don nu per se het onderscheid maakt, een professionele club waar bij alles op en top verzorgd is maar voornamelijk door de instructeur Mischa! Twee zeer leerzame dagen gehad voor het BE rijbewijs. Goede uitleg, kritisch op de juiste momenten en geduldig. Met nog een goed eindresultaat!

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke opleiding of cursus heb je bij ons gevolgd? (BE) Personenauto + Aanhangwagen
  • Klantvriendelijkheid

Deskundige begeleiding en uitleg van de te volgen lesstof. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om de lesstof in een voor iedereen te volgen tempo te behandelen.

Goede uitleg en zeer vriendelijk

Als zeer prettig ervaren

Enorme leerzame lessen gehad!

Ik heb les gehad van jack, jos en Remco. De lessen waren enorm leerzaam en alle drie namen zij de tijd om mij het rijbewijs te halen! Ik kan hun niet genoeg bedanken voor de lessen om in één keer te slagen!

Gewoon goed

Super goed

Goede ervaring en. Heb. Heerlijk en onspannen gereden volgende stappen zeker. Daar weer door zetten

Top school

Top behandeling en zeer goede catering. Zeer goede les materiaal

Fijne dag gehad.

Cursus HNR, e learning was lastig. Het is niet duidelijk hoe ingelogd te blijven. Voor de 4 uur registratie bijna 5 uur achter de computer gezeten omdat er steeds uitgelogd was en dit niet kenbaar was. Praktijk uren waren prima, leuke rit met eigen auto gedaan. Heel leerzaam.

Hele fijne rijschool voor code 95

Fijne rijschool met een hele goede planning en fijne mensen. Code 95 snel weer herhalen om weer de weg op te kunnen als buschauffeuse bij GVB. Enkel de houten stoelen zijn voor hele dag erg vervelend, wisselen met de stoelen uit de kantine?

Galgepad 11

2671MV Naaldwijk

0174 623030

Over DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!