Zeer tevreden op de manier van les geven
René en Remco hebben mij erg goed geholpen. Het ging niet vanzelf, maar stapje voor stapje hebben ze mij erdoorheen geholpen
Na 15 jaar me schakel rijbewijs gehaald Ik had al me automaat rijbewijs
Hele fijne ervaring gehad! Blij met de lessen die ik heb gehad en zeer tevreden op welke manier en hoe de lessen zijn gegeven. Super blij dat het rooster zo werd aangepast dat mijn vader en ik tegelijkertijd onze lessen konden hebben.
Genoeg informatie binnen gekregen en duidelijk ook! Praktijk is ook zeer leerzaam . Fabiola vertelt uitstekend en vertelt ook duidelijk. Dat is voor mij best prettig om ernaar te luisteren zeker als doof/slechthorend.
Duidelijke uitleg en vooral geen saaie les
Vooraf wordt je goed geïnformeerd, je wordt warm welkom geheten, ze houden rekening met de planning en goede lessen.
Goede lessen en leuke omgang heb het naar me zin gehad
als zeer betrouwbaar en deskundige mensen
Perfecte cursus, duidelijk en boeiend
niks te klagen over de instructeur, goede duidelijke info, gezellig en leerzaam. de planning daarentegen heel slecht. je moet 100 keer bellen om iets in te plannen, wordt niet terug gebeld en slecht/arrogant te woord gestaan. er wordt zelfs geweigerd om een examen opnieuw in te plannen.
een zeer beste lunch
Originele beoordeling
een zeer beste lunch
Examen was makkelijk te halen na 3 dagen les en de 5de dag examen
Goede docent die op een leuke manier de les leidt. Met waardevolle inbreng van een lotus.
Heb een super leuke en leerzame tijd voor me CE rijbewijs gehad bij Haroen! Veel tips en tricks aangeleerd en hierdoor in 1x geslaagd voor me CE rijbewijs!
Top geregeld duidelijke uitleg
Code 95 les gehad alles super geregeld.
Goeie ervaring met de rijschool zo wel als met de theorie cursus als met het praktijk gedeelte.
Goede uitleg. Alleen praktijk gedeelte viel in het water vanwege uitgevallen zekering in groepenkast, demonstratie zou buiten zijn maar het regende. De theorie was verder goed.
Ik heb mijn opleiding C gevolgd bij een andere opleidings bedrijf waar dit niet echt volledig goed was gegaan en dat ik dus uiteindelijk niet ben geslaagd. Bij don werd ik met open handen ontvangen en met trots kan ik zeggen ik heb me rijbewijs in 1 keer gehaald. Als het mogelijk zou zijn om de instructeur 10 sterren te geven had ik dat zeker gedaan.
Duidelijke uitleg over de materie van gevaarlijke stoffen. Leraar heeft erg veel kennis en vaardigheden om het goed en duidelijk uit te leggen.
Na twee jaar relatieve rust vanwege Corona, in één week twee bijscholingen gedaan voor de Code 95. Geconditioneerd vervoer en rijoptimisatie. Gewoon twee gemotiveerde docenten/instructeurs die wisten waar ze het over hadden en dit met enthousiasme overbrachten. Ik heb er in ieder geval weer het nodige van opgestoken
Nadat ik ontevreden was over mijn eerste rijschool, besloot ik over te stappen en kwam ik bij Verkeersschool Trilling / DON terecht. Bij mijn instructeur voelde ik mij direct op mijn gemak en ik stapte weer met plezier in de auto. De communicatie met de rijschool was altijd erg goed. Toen mijn instructeur ziek was, werd er direct geschikte vervanging geregeld en kon ik gewoon blijven rijden. Dankzij deze rijschool ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Heel erg bedankt!
Ik heb een top ervaring gehad . En moet terug komen voor mijn CE . Kijk er nu al naar uit . Nog bedankt voor alles .
Gewoon weer een gezellige cursus dag, dit keer met instructeur Fred.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!