Altijd op tijd en kloppend. Gr.Jan de Graaf
Deskundig en vriendelijk personeel en even belangrijk een goede keuken..
Leerzaam en dat stukje praktijk is net dat beetje extra waardoor het blijft hangen.
Slechte opleiding docent en zien jou niet zitten nadat je kritiek geeft op iemand zijn werk en vraagt of je iets kan uitleggen en daarop geen antwoord krijgt heel arrogant
Veel geleerd en op een veilige manier
gezellige mensen prettig en vriendelijk goede instructeurs
Mijn praktische toets C gehaald binnen een paar uur dankzij de persoonlijke, rustige en vakbekwame opleider van DON. Een echte aanrader.
Een leerzame dag met Ferdinand als prima leeraar, ondanks de pijn in zijn rug stond hij er toch maar mooi....respect
Begin 2000 mijn rijbewijzen gehaald en 2022 weer geweest voor de code 95. Flink uitgebreid in die 20 jaar maar nog steeds een even goede rijschool, met vriendelijk en kundig personeel en mooi materieel. Aanrader voor alle beginnende en ervaren chauffeurs!!
Voldoet aan mijn verwachting een cursus te volgen
De cursus is zeer goed uitgevoerd, ik had nog nooit eerder een BHV cursus gevolgd, dus ben tevreden met de nieuwe opgedane kennis en ervaring.
Erg leerzaam en veel geleerd en opgehaald.
Nog nooit bhv gehad en vond de cursus erg leerzaam. De instructeur heeft ook erg veel ervaring, wat het leuk en interessant maakte.
Instruceur: andre van de boor. Fijne man weet heel veel en verteld mooie verhalen. goeie cursus en is makelijk te volgen
Gezellige les, maar veel geleerd!
Veel praktijkervaringen van de docenten worden meegenomen in de theorie, waardoor je een beter beeld krijgt hoe te handelen in zo'n situatie. Lotus is ook erg leerzaam!
Goed.
Theorie ging naar behoren en slaagde ruimschoots. Praktijk ging aan het begin niet naar behoren, maar toen de rijinstructeur (Rewien) ging voordoen hoe er gereden moest worden, was er een voorbeeld en met die voorbeeld in mijn gedachten ben ik geslaagd.
Een theoriedag die best lang kan duren, maar voor mij was hij zeer informatief omdat ik normaal via een ander bedrijf de herhalingen volg.
Prima uitleg, leuke cursus weer wat bij geleerd 1
Veel informatie ontvangen van iemand met heel veel praktijkervaring
Planning liep soms wat anders dan in eerste instantie gepland. Na telefonisch contact had ik het idee dat ik maar moest schipperen omdat het de planning beter uitkwam.
Goeie bereikbaarheid van de Verkeersschool, vriendelijke mensen en een keurig verzorgde lunch. Goede uitleg tijdens de les en een luisterend oor voor opmerkingen. Ik heb het als prettig ervaren en kom zeker weer terug voor me code 95
Was echt top
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!