Lessen waren erg gezellig en heel leerzaam. Ik zou Emre zeker aanraden als instructeur. Legt goed en duidelijk uit.
Niveau van de docent niet altijd even op het niveau van wat ik gewend ben.
Leerzame dagen, met een goede mix van de theorie en het toepassen in de praktijk. Vooral het creatief zijn als je handjes tekort komt was een leerzame ervaring.
Voorafgaand aan de Cursus hier niet per se zin in gehad. Het hoort erbij en ik ben de meest geschikte persoon op locatie. Nu ik de cursus gevolgd heb ben ik positief verrast! een veel duidelijker beeld gekregen van de taak/functie BHV Ploegleider, en daarnaast werd de cursus op een hele prettige en leuke manier gegeven.
Ik het dagelijks leven de hoogwerker vooral in de winter nodig voor snoeien bomen.
Heb veel geleerd ivm hoogwerker werken theorie was heel leerzaam
leuker en leerzamer dan verwacht.
het was een zeer leerzame en leuke les. de Leerkracht was deskundig en wist alles goed uit te leggen. het zou wel leuk zijn als de vracht wagen ook geluit zouo hebben
No noncence opleidings partij
Hele leuke leerzame dag gehad met Yassine
Duidelijke cursus en flexibele tijden.
Opleider is zeer bekwaam en vriendelijk. Hij komt over als een expert en weet waarover hij spreekt. Je kan hem altijd om uitleg vragen en zet ons goed aan het werk.
Zie hierboven
Nemen echt de tijd voor de lessen. Met een goede instructeur met veel kennis en ervaring. Met een mooi modern wagenpark is er altijd wel iets wat je past.
Nick top instructeur
Prima dagje maar de inhoud is matig. Docent wist wat te benoemen omdat hij de vragen kent, daar buiten weinig andere zaken herhaald (bijvoorbeeld de zijligging of de Rautek, aanleggen van verbanden, hypo/hyper) Mis ook gewoon iets tussendoor in de pauzes, Een mars of een snicker of iets dergelijks. Koffie uit een wegwerpbekertje is ook niet best.
zie hierboven
Ik heb 28 lessen gehad en ben in 1x geslaagd!! Peter is de beste rij-instructeur die ik had kunne wensen en ben hem heel erg dankbaar.
Goede uitleg docent
Goede opleiding volgens landelijke normen
Alles goed geregeld en die extra stap voor de klant komt er standaard bij. Er wordt met je mee gedacht en de service is echt goed.
Behulpzamen mensen, ik kon door mijn telefoon geen 5 ster geven helaas maar 4 en half
Fijne leerzame lessen gehad
Ik heb er even over moeten doen maar ik kreeg hele goeie hulp waardoor ik het met pijn en moeite heb gehaald!
Het motorrijden was heel leuk en gezellig Door Corinne heb ik mij a1 rijbewijs gehaald En ik je Veel geleert van Corinne
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!