Mijn ervaring was heel goed. Ik vond mijn rijinstructeur heel erg behulpzaam en aardig.
Ontspannen sfeer tijdens het rijden en bespreken van de ritten. Streng maar rechtvaardig les gekregen op een ontspannen manier.
Prettige lessen, planning beviel niet echt. Veel gaten tussen lessen en onrealisitisch met hoeveel tijd er wordt verwacht dat je vooruit je planning door kan geven.
Uitstekend Goede lunch Mooi lokaal
voor de eerste keer bij anwb was het niks dus ben ik overgestapt naar Don opleidingen. waar ik goeie uitleg kreeg en wat een top van een vent is die Tjerk Ringelberg top geholpen man dankjewel heel (Duidelijk uitgelegd)!
Goed.
Alles goed geregeld niks op aan te merken
Alles was top
Vanaf de eerste kennismaking wordt je goed geinformeerd en wordt er actief meegedacht om het juiste opleidingsprogramma samen te stellen. Onze docent, Richard, wist onze aandacht de hele dag vast te houden door ons op een levendige en kundige manier door de stof heen mee te nemen.
Erg leuk en gezellig bij Muriël in de auto. Duidelijke instructies en goeie tips.
Super toffe rij-instructeur, rijden was hartstikke leuk en leerzaam.
Mijn ervaring met don opleiding was vriendelijk personeel ik werd altijd terug als ik om een terug belverzoek vroeg. Laura hield altijd rekening met tijden wanneer ik rijlessen wou volgen. En over Irene Ham wat was zei een onwijs geweldige/ toffe lieve rij-instructeur. Er waren momenten van lachen/huilen en van serieuze gesprekken ik raad iedereen haar aan. Ik ga je onwijs missen. Je bent en blijft een toppertje.
De leerkracht is goed, de klassen zijn altijd gezellig. Wel is het jammer dat er geen live brand geblust kan worden.
Is goed en een relaxte zweer En goede uit leg
Ik heb deze lessen als zeer fijn ervaren met 2 goede en vriendelijke instructeurs Corrine en Vincent
Alles tot in de puntjes geregeld van instructeur tot wagenpark.
Super geweldig ik heb babbete gehad als instructeur en ben zo blij ze heeft me echt geholpen aan me rijbewijs. Wil je snel en goed je rijbewijs halen ga dan bij Don rijschool je rijbewijs halen
Ze denken mee met de tijden die je beschikbaar bent. Ik had een hele fijne rijinstructeur en als deze niet kon kreeg ik een goede vervanger. Goed opgeleid en blij dat ik zo mijn rijbewijs heb kunnen halen
Lessen bij Vincent is ontspannen en gezellig! Fijne vent die de belangrijke punten goed bijbrengt! Nieuwe motoren ook fijn om mee te rijden!
Binnen 1.5 maand alles gehaald theorie en afrijden en met een leuke rij instructeur Dries
Kundige instructeur, die ruimte gaf aan vragen zodat je ook het 'waarom' achter de handelingen begreep.
Fijne rijschool! Goed les gekregen voor de motor rijbewijs te halen. Heb het meest les gehad van corinne en dat ging super goed. Goeie feedback en mooi klaar gestoomd voor het examen!
Don is een goede rijschool voor IEDEREEN. Ze hebben er geweldige planners die goed plannen en rekening houden met je persoonlijke agenda. Of je nou na school of werk wilt lessen geen probleem. De instructeurs zijn er goed. Ze begeleiden je erg goed en ook als je extra hulp nodig hebt. De theorie is goed te halen door de hulp. Ik kan het lang maken, maar ik raad het aan iedereen aan. Ik heb fijne ervaringen.
Ik had irene als rij instructeur en had echt een super tijd met haar ik zal haar onwijs missen en wil haar onwijs bedanken voor alle leuke maar ook leerzame lessen met haar
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!