De belangrijkste punten zijn behandeld In een dag die lekker vlot verliep
Mijn rijleservaring was altijd leuk en gezellig; ik heb veel geleerd doordat alles duidelijk werd uitgelegd en er ruimte was om vragen te stellen, en hoewel ik de eerste keer niet slaagde voor het rijexamen, ben ik de tweede keer wel geslaagd
Tijdens alle lessen ben ik goed begeleid door alle instructeurs die mij rijles hebben gegeven.
Ik kreeg les van Ilona en was echt super fijn! Duidelijk en een goede aanpak was de reden dat ik in 1 keer geslaagd ben!
Goeie lessen . Niks te klagen. Rafı is een top instructeur
Zowel theorie als praktijk werd gegeven door top mensen die de tijd voor je nemen en je vliegensvlucht helpen aan je rijbewijs. Enorm blij met de ervaring van deze mensen, en enorm blij met het wagenpark. Niks slechts te zeggen!
Wordt op een ongedwongen manier les gegeven.
Intake (met Dennis) en rijlessen (met Haroen) zijn goed bevallen, alles wordt duidelijk uitgelegd en waar nodig op maat uitgelegd. Wat ik ook erg fijn vond was dat Haroen een stukje ging rijden om te laten zien hoe je rijdt en kijkt naar rotondes. Ik kan niet wachten om mijn CE te gaan halen hier.
Grappig en levendige instructie. Zo blijft de stof je bij. Complimenten.
We hadden een leuke groep
Mijn instructeur Serkan heeft mij enorm veel geleerd en heeft mij goed voorbereid op mijn praktijkexamen. Ik ben goed en snel door het hele process geholpen en heb altijd snel antwoord gehad van Don, zeker een aanrader!
Ik had hier voor 1 jaar bij een andere rijles lessen gehad, ik kwam bij DON opleidingen met de verwachting dat ik voor mijn 3de poging zou gaan slagen, en dat is gelukt met behulp van mijn fantastische instructeur Nick Als je een goede rijschool wilt is dit zeker een aanrader.
Ten eerste: Uitstekend. Ik heb al een aantal herhalingen gehad, en iedere keer merk ik dat ik toch nog steeds nieuwe dingen leer (maar misschien is mijn geheugen wel zo lek als een zeef). Dit is een uitstekende locatie, met prima voorzieningen; alles is over nagedacht en uitgewerkt. Prima cursusleiders, die niet uitzijn op resultaten maar op leren met plezier. Ik heb wederom een hele leuke dag gehad
Ik heb in 1x bij don mijn auto examen gehaald. Goede begeleiding!
Leerzame dag
Zeer leerzame les waar ik in de praktijk ook echt veel aan heb. Tevens ook een fantastische docent!
Vandaag ( Dinsdag 8 Juli ) am2 praktijk examen gehad met een hele duidelijke instructie van Corinne en nog succesvol behaald ook!
Ik heb vandaag super veel geleerd van Corinne Oostveen, eerst hebben we een korte snelle uitleg gekregen, en daarna gingen we meteen oefenen met de scooters. Ik ben gelukkig ook geslaagd dankzij Corinne oostveen.
K had les van Corinne het was geweldig goede tips en uit leg alles k heb er van geleerd en ze heeft me weel vertrouwen gegeven ze heeft geeft hele goede tips en uit leg waardoor ik zelf verzekerd en met mij tip het praktijk examen heb gehaald
Niet mijn eerste ervaring met don opleiding, maar ook nu weer prima geregeld en een goede sfeer
Cursus slot goed aan bij de praktijk.
Nieuwe instructeur weet de aandacht van de groep te behouden.
Een goede ervaring
C- theorie gehaald, 7 foutjes maar. 1 vraag ging over een stroombaan, eigenlijk nog nooit van gehoord. En een vraag over wat de chauffeur controleert van de lading papieren. Verder top les, leuke manier van vertellen. En iedere keer even kort pauze.
Was primA
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!