Alles goed , lunch ook goed verzorgd !!
In 1x geslaagd, in 1 maand! Aardige instructeurs, goede en rustige uitleg. Bij vragen naar kantoor kreeg ik ook snel antwoord. Ik zou Don zeker aanraden!
Zojuist 7 dagen cursus gehad voor machinist autolaadkraan+hijbegelijder in oosterhout. In deze 7 dagen veel geleerd en gelachen met onze leerkracht. Ook in de kantine alles goed geregeld door de demes van de catering en daar ook veel mee gelachen. Ook de examens van xy masterclass duidelijk en goed geregeld. Op de locatie alles top geregeld en voor herhaling vatbaar.
Van het maken van de afspraak tot het examen goed en vriendelijk geholpen. De instructeur Vincent was duidelijk, eerlijk en ontspannen. Alles bij elkaar dus top.
Ik keek er erg tegen op maar mijn instructuer heeft mij alles duidelijk en goed uitgelegd, hierdoor ging ik een stuk zelfverzekerder het examen in!
Ik heb de lessen en de instructeurs (Dorus en Debby) als erg fijn ervaren! Zij hebben mij op de juiste manier kunnen helpen, de perfecte handvaten gegeven en daarnaast ook erg gezellige lessen geboden. Communicatie is altijd top gegaan! Al met al erg blij met Don Opleidingen!
ontzettend fijn
Was leerzaam
Mat dank aan Vincent en Corinne in één keer geslaagd voor zowel AVB en AVD. Super relaxed en aardige mensen
Bedankt Dris en Rafi dank zij deze mannen ben ik geslaagd in een keer
VCA Basis is een leerzame cursus, zeker wanneer je de opgedane kennis kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Onze docent Gerard gaf op een duidelijke en rustige manier les, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Het was een lange dag vol informatie, maar er was goed gezorgd voor een lekkere lunch en voldoende koffiepauzes.
Binnen korte tijd veel ervaring op kunnen doen en veel geleerd van de rijinstructeurs. Ook zijn de vrachtwagens vrij nieuw en rijden prettig.
I had a great time during this training course and really enjoyed myself. I learned exactly what I needed to know and am very happy with the knowledge I gained. The organization was top-notch, and the instructors were knowledgeable and helpful. I would definitely recommend this training to anyone who wants to develop their skills in this field. Thank you for your professional approach and unforgettable experience!
Ondanks dat het iedere keer een lange zit is, was het een Prima dag met een leuke groep en prima docent.
Duidelijk uitleg
De planning is erg flexibel en meedenkend. Wanneer je een krap rooster hebt, proberen zij je zo goed mogelijk te helpen. Ook de instructeurs zijn goed. Ikzelf heb Vincent en Corinne als instructeur gehad. Tijdens het rijden geven ze je veel tips en af en toe is er ook een moment dat we even stil gaan staan voor een meer uigebreide uitleg over iets. De instructeurs weten waar ze over praten en passen zich aan aan het niveau. Al met al een topervaring
Interessante lesstof, didactiek zou wel beter kunnen.
Goed opleidings instituut
heb in 2 weken me rijbewijs kunnen halen door goede lessen, positieve feedback en duidelijke instructies.
LZV les gehad bij Ruud. Goede instructeur en gezellig, daardoor dwaalde ik regelmatig af. Maar hij houdt je goed bij de les! Ik ben tevreden.
Top docenten, ze werken met je mee. Ik had gemak met de instructeur en had zin in de lessen. Echt een aanrader als je nog niet comfortable bent op de weg zoals ik
Vandaag geslaagd voor mijn ce rijbewijs vrachtwagen, Goede lessen gehad van Erwin van de poel, erg duidelijk en leerzaam, rustige en geduldige leraar, echte aanrader om te lessen voor alle soorten rijbewijzen!
Rewien is een hele fijne rij-instructeur. De manier van lesgeven is erg prettig. Hij is professioneel, ontspannen en een prima visitekaartje van DON opleidingen.
Hoop dingen verteld door de docent daar uit bleek dat hij er veel vanaf wist en alles goed kon overbrengen op de personen in het lokaal / klas .
Ik heb door de jaren heen meerdere rijscholen gehad, maar er is er geen één met zoveel klasse als Don, ik bedank iedereen die mijn C1 en C1E hebben mogelijk gemaakt!
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!