Ik was terughoudend in het beginnen aan een rijbewijs omdat ik tegen al het geregel daaromheen opzag. Ik koos voor Don omdat mijn gevoel daarnaar uitging. Dit gevoel klopte. Al het geregel waar ik tegenop zag werd door Don opgevangen, ik heb altijd snel een duidelijk antwoord gekregen op al mijn vragen, de mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en de sfeer is erg prettig.
Duidelijk les stof met goede docenten, die alles goed en duidelijk uitleggen. Verder complimenten voor de dames van de catering !Die zorgen voor een heerlijke lunch!
Legt duidelijk uit en heeft geduld met uitleggen
Erg genoten van de lessen. Stuk zenuwachtig met het examen maar gehaald in 1x whoop whoop
Goed geregeld altijd!
goede en nette cursus omgeving.
Persoonlijk is DON opleidingen voor mij een prima plek om opleidingen te volgen. Prettige atmosfeer en kwaliteit van de cursussen. Zelfs de lunch is prima geregeld!
Zeer kundige instructeurs en zeer prettig samenwerken wbt het inplannen van lessen. Kom zeker terug voor eventuele vervolg opleidingen.
De uitleg van de stof was helder. Er was tijd om vragen te stellen.
...
Alles netjes uit gelegt en goed geholpen met oefenen
Duidelijk informatie en gezellige sfeer
Prettige leeromgeving
Heel goed uitgelegt
Prima dag gehad in het kader van code 95
Alles in 1 keer gehaald van de motor!
Na heel wat jaren ploeteren heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald, en dat is vooral dankzij Irene van Don Opleidingen! Ze is een super ervaren rijinstructeur die precies weet wat je nodig hebt. Ze voelde me perfect aan en gaf altijd handige tips op maat, waardoor ik me steeds zekerder voelde achter het stuur. Met mijn faalangst had ik het soms best moeilijk, maar Irene had altijd goede mantra’s ;) en adviezen paraat om me te kalmeren. Ze zorgde ervoor dat ik me elke keer op mijn gemak voelde. De rijlessen waren niet alleen leerzaam, maar ook gewoon gezellig en leuk. Altijd met een positieve vibe, maar wel serieus als het nodig was. In een korte tijd heb ik zoveel geleerd en dankzij Irene's geduld en enthousiasme tot de laatste dag van het examen is het me gelukt. Ik kan me geen andere rijinstructeur meer voorstellen – echt een topper! Ik ben nu eindelijk held op de weg. Enorm bedankt!!!!
Leuke dag, leerzaam en mooie locatie
Mijn rij instructeurs waren gezellig. Erg goede lessen en uitgebreide lessen.
Na een minder goede start bij een andere instructeur, ben ik overgestapt naar Serkan. Hij is een ervaren en betrokken instructeur die je niet alleen volgens de regels leert rijden, maar ook zelfvertrouwen geeft en verantwoordelijkheidsgevoel bijbrengt. Het was een plezier om met Serkan te werken. Van harte aanbevolen!
Veel dingen waren voor mij niet duidelijk voordat ik bij DON ging rijden door Irene zijn die duidelijk geworden (bijvoorbeeld het gebruik van mijn buitenspiegels bij het parkeren) Later kom ik vast terug voor de schakel rijbewijs
Informatief
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!