Ik vond de begeleiding en het lesgeven door Tjerk heel erg prettig. Ik werd goed begeleid, alles werd rustig uitgelegd en eventueel meerdere malen. Er werd aangegeven wat goed ging maar ook eerlijk waar ik op moest ontwikkelen. En ik kon aangeven wat ik zelf vaker wilde oefenen en daar werd naar geluisterd. Ik ging met vertrouwen aan het examen. Les gehad van Tjerk maar Mischa had ik bij de intake en een eerdere proefles (paar jaar terug) en ook hij was eerlijk en positief opbouwend! Top personeel dus!
Prima verlopen
De code 95 nascholing is gewoon goed bij DON. Je krijgt een hoop informatie van goed gekwalificeerde mensen. Het eten tussen de middag is hartstikke lekker. Complimenten aan de keuken. Bedankt!!
Het was een fijne sfeer in de groep, en ook hoe instructeur Nico de Jong het deed deze dag, is als zeer prettig ervaren. Complimenten voor hem!
Fijn dat er meer aandacht dan andere jaren was voor reanimatie. Fijne docent die duidelijk de materie herhaalt en verduidelijkt
Twee leuke leerzame dagen gehad. Goeie docent die wel in de groep past. Lunch fantastisch geregeld , was genoeg en veel keus. Mooi complex, alles aanwezig en verzorgd. Vriendelijke mensen van Don
het waren leuke lessen maar de communicatie kon beter
Goede lessen, makkelijk in communicatie en mogelijkheden en fijne instructeur tijdens de lessen
Hele fijne ervaring, ging altijd met plezier rijden!
Er is altijd een gevoel van persoonlijke toenadering, menselijkheid zal maar zeggen.
Goed geregeld allemaal. Leerzame dagen gehad en er werd op een leuke manier les gegeven. Lunch was erg goed geregeld ! Kortom, ik heb leuke dagen gehad voor code 95.
Ik vind het heel goed hoe ze omgaan met leerlingen, lessen zijn heel erg duidelijk!
Mijn rijlessen bij Serkan waren top, hij legt alles goed uit en houdt rekening mee waar je vastloopt. Ik heb mijn rijbewijs gehaald in een halfjaar! Hij stelt je gerust en als je ergens moeite mee hebt oefent hij deze extra met jou. Hartstikke bedankt voor alle goede lessen Serkan!
Ontspannen , correct en nuttig
Ik heb goede ondersteuning gehad zowel bij theorie als in de praktijk. Ik kan Don zeker aanbevelen. In 1x geslaagd en alles supersnel geregeld.
Heb er een super goede ervaring van gehad enorm veel gelachen met de rijinstructeur en veel informele uren gehad
Ik vond het heele goede uit leg ban nick en rob
3 instructeurs gehad, alle 3 barre kerels
3 verschillende instructeurs voor 1 opleiding
Originele beoordeling
De eerste opleidingsdag kennis gemaakt met Joost, onze instructeur voor de opleiding tcvt machinist/rigger. Een aardige man, maar verstaat zijn vak als opleider naar mijn mening niet echt. De eerste dag alleen maar de tekst uit het boek opgelezen en verder geen uitleg gehad die dag. Begon niet veelbelovend. Dat had ik thuis ook wel gekund,het boek doorlezen. Een weggegooide dag dus naar mijn idee. Toen dag 2. Joost had een crematie, dus die was er niet. Kennis gemaakt met Peter. Die zei al dat Joost er flink tempo in had gehad de eerste dag, want we hadden het boek al bijna uit. Peter dus het laatste stukje boek uitgelezen en gelijk wat meer uitleg over de tekst gegeven. Toen verder ingegaan op de lesstof en veel uileg gekregen die dag. Dit was achteraf gezien de meest leerzame dag van het theoretisch gedeelte van de opleiding. Dag 3. Joost was weer terug. Deze dag gingen we naar buiten voor het praktijk gedeelte. Uileg gekregen over de hijsgereedschappen en over de kraan. Ging opzich wel aardig,maar met de berekeningen in de container op het whitebord begon ik toch weer me twijfels over joost te krijgen, want de tekeningen die hij maakte waren niet altijd even duidelijk en met de berekeningen ervan had hij het zelf ook nog wel is mis en moesten wij als cursisten hem corrigeren. Dat haalden het vertrouwen in hem toch wel aardig naar beneden. Dag 4. We kregen voor de verandering maar weer is een andere instructeur. Kennis gemaakt met Richard. Een haagse druktemaker, maar weet het wel weer op zo'n manier te brengen dat de te leren stof wel blijft hangen bij je, dus die dag ook wel weer een hoop geleerd. Dag 5. Weer met Joost oppad. Na de ervaringen met de andere 2 instructeurs niet zoveel vertrouwen meer in Joost. Het is een beste vent, maar ik vind hem niet geschikt om kennis over te brengen voor zo een ingewikkelde cursus. De 2e week nog 1 samenvattingsdag op donderdag 26-2 om klaargestoomd te worden voor het examen. Is ook niet echt gelukt naar mijn idee
ik heb de praktijk dag gevolgd en ben in 1 keer geslaagd! je word super goed voorbereid en je kan alles vragen. positieve ervaring!
Super fijne les gehad van Corinne. Gezellige en ook leerzame dag gehad! In een keer geslaagd!!
Ik heb een leuke snelle ervaring gehad met don
Perfect duidelijk
Enorm fijn personeel, die je planning en lessen afstellen op jou wensen, waardoor je de optimale ontwikkeling krijgt
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!