ADR cursus gehad van Richard! Wat een topper is dat. Geeft heel fijn les!
DON Opleidingen biedt een uitstekende leerervaring met goed gestructureerde cursussen en deskundige instructeurs. De persoonlijke begeleiding helpt je om het beste uit jezelf te halen. De lesmaterialen zijn actueel en relevant, en er heerst een positieve sfeer. Een geweldige plek om je kennis en vaardigheden te verbeteren!
Ik ging met plezier naar de lessen toe en Serkan nam altijd de tijd voor je, ook als je meer moeite had met iets.
Ik heb super veel geleerd en ben in een keer geslaagd!!
Na 2x harstikke geslaagd
Herhaling van wat je al wist, en toch weer nieuwe stof geleerd.
Ik heb me veel plezier kunnen rijden met mijn instructeur en dat heeft mij ook geholpen met het goed leren rijden tijdens de lessen. De uitleg was duidelijk.
De instructeur leg het goed uit en je wordt goed begeleid TOP
De lessen met Irene waren buiten gewoon plezierig ze heeft veel aandacht voor haar leerlingen en ze is vaak altijd vrolijk tenzij je iets verkeerds doet !!!! ze steld je op je gemak en blijft rustig hartstikke bedankt voor de leuke lessen
de cursus code 95 word is keurig verzorgd de lunch is bijzonder fijn en netjes bereid , de onderdelen van de code 95 worden door de docenten ook duidelijk verteld en uitgelegd , alleen waar jullie dan niets aan kunnen doen is dat ik vind dat die verplichte code 95 geschrapt zou moeten worden voor 60+jr chauffeurs want zoals meerdere collega chauffeurs afgelopen week die soms maar een paar ritjes per jaar doen en de code 95 MOETEN volgen is het gewoon geldkloppenrij en niets anders wat moeten wij als gepensioneerden nou nog wijzer worden rijden af en toe een ritje omdat we het nog graag doen en er een groot te kort is maar dan maak zo'n code 95 het er niet leuker op
Na wat teleurstellende resultaten bij een andere rijschool (kon die rijschool niets aan doen) nam ik les bij Don. Bij de praktijk intake direct een eerlijk en helder advies van Paul. Na wat overpeinzingen toch weer de uitdaging aangegaan en les gehad van Marc met een keer Paul als vervanger. Ik verloor langzamerhand de moed maar dankzij deze twee instructeurs ( “ niet opgeven want je kan het echt wel” ) Uiteindelijk geslaagd voor mijn CE. Superblij hiermee!! Hartelijk dank voor de motiverende lessen! En de gezelligheid.
Ik heb mijn rijlessen samen met Peter Hulscher super ervaren. Wat een wereld vent! Peter heeft me alles super goed geleerd en altijd rustig en positief. Heb geen woorden voor hoe blij ik met hem ben. Daarom 5 sterren die zijn zeker verdiend, grotendeels voor Peter. Dankjewel Peter.
De docent hoorde voornamelijk zichzelf graag praten over zijn eigen leven. Vertelde aan het begin van de dag dat domme vragen bestaan en als die gesteld worden, we diegene dan gingen uitlachen.
Aardig personeel, goede examinatoren, veel van geleerd. Ben daarom ook geslaagd. Mark de Rooij Jos Thijs Ton van Helvoort
Veel geleerd van Mark , goede instructeur .
Today I finished my C1 driving license, a special thank you to the best instructor Fred Verlaan for all the patience he had with me even with the language barrier. He was the one who taught me everything I needed to achieve success. A big thank you also to instructor Paul Wilshaus who was also part of my journey!
Het ging zo nu en dan stroef maar altijd werd ik goed ondersteund door mn rijinstructeur corinne Ze heeft me goed door dit traject geholpen en me tips gegeven voor alles wat ik moeilijk vond Tips die handig zijn en ik niet zal vergeten
Tjeerd heeft ons duidelijke uitleg gegeven en goed geholpen
Goede lessen zeer leerzaam
Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij Irene. Ze heeft alles zo onwijs goed uitgelegd en we hebben alles op mijn tempo gedaan. Ik ben haar zo onwijs dankbaar niet alleen voor het leren autorijden maar ook zeker voor de gezelligheid want wat hebben wij gelachen haha! Dankjewel!!!!!
Leuke rijschool
Ik werd altijd goed geholpen en heb mijn rijbewijs in een keer gehaald door jullie. Dankjewel
Heel goed beste rijinstructeur die Er is
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!