4 hele dagen binnenzitten valt niet mee, maar de interactie tussen opleiders en leerlingen is erg leuk. Wat ook erg goed was, was de koffie en de catering. En niet te vergeten de superschone toiletruimte verdienen echt een pluim dames
Training code 95 ; voertuig /lading zekeren/ tacho ,deze door Riechel werd super verzorgd. het nieuwe rijden door......, weet ik niet precies, de kennismaking ging een beetje onpersoonlijk!! de uitslag van het nieuwe rijden is mij ook niet bekend, werd niets over gezegd, werd alleen een handtekening gevraagd. De training veiligheid en gezondheid verzorgd door Gerard was toch wel een zeer leuke dag. De verzorging van de catering werd super verzorgd. Verder trots op zo'n mooie rijschool in het Westland..
+ enthousaiste en kundige docent + leuke interactie tussen docent en klas + prima lunch
Echt heel blij dat ik les heb gehad van Serkan. Hij blijft rustig, legt duidelijk uit en ziet precies wat je nodig hebt. Ook als je gespannen bent blijft hij vertrouwen houden en dat helpt enorm. Door hem ben ik stabiel gaan rijden en geslaagd. Hij past zijn manier van lesgeven aan op jou en dat maakt echt verschil. Zeker een aanrader als je een goede, eerlijke en geduldige instructeur zoekt!
Goed begeleid naar zowel het theorie als praktijk examen.
Goeie lessen, goeie leraar Top Top Top!!
Echt leuke tijd ervaren. Mijn leraar/leraren waren echt top Veel geleerd. Al het personeel is vriendelijk. Zeker tevreden
Was een verplicht nummertje maar toch wat dingetjes en tips bijgeleerd
Heb er toch wat van opgestoken maar het is lastig als 13 van 15 mensen er verplicht zitten zonder er zin in te hebben
Duidelijk instructies en super leerzaam
Vier verschillende instructeurs gehad in 18 uurtjes , dat heb ik niet als vervelend ervaren. Fijne mensen allemaal, ook op kantoor!
Mijn ervaring is heel goed. Mijn rij leraar is echt top en begripvol. De jongen die de cursus geeft is gewoon ****ing awesome en doet het goed!. Al het personeel is vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb een goede en dijn ervaring op gedaan voor mijn C-rijbewijs waarbij tot in de puntjes goed ben geholpen door idereen van de vestiging. En dan slaag je in een keer ja dan ben je heel blij.
Fijne instructeurs die je alles goed uitleggen. Of je een snelle of een minder snelle leerling bent doet er niet toe. Iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten en met respect behandeld. Ook als er iets tussendoor komt waardoor je even niet kunt lessen wordt er wel naar je geïnformeerd. Fijne informele rijschool.
Duidelijke les
Ik heb 3 verschillende rij instructeurs gehad, wat soms wel voor onduidelijkheid heeft gezorgd. Maar naast dat heb ik hele fijne begeleiding ervaren, waren de instructeurs professioneel en hadden de lessen een goede opbouw. Ook werd er duidelijk rekening met mij als persoon gehouden, wat ik erg fijn vond.
Heb hele fijne rijlessen gehad van Serkan en Samuel, De manier van leren geeft je zelfvertrouwen wat enorm fijn is en het was natuurlijk ook heel gezellig, dankjewel!!!!
Na ruim 2,5 jaar bezig te zijn geweest met mijn rijbewijs, kan ik helaas niet anders dan concluderen dat mijn ervaring met deze rijschool ronduit slecht is. Bij mijn inschrijving werd mij beloofd dat ik in de avonden kon rijden, maar in de praktijk kreeg ik keer op keer géén beschikbare data. Het plannen van lessen verliep chaotisch en onbetrouwbaar. Alsof dat nog niet genoeg was, werden mijn lessen meerdere keren zomaar uitgepland omdat het “te druk” was en andere leerlingen voorrang kregen. Mijn klachten heb ik herhaaldelijk en duidelijk aangegeven, maar hier is nooit serieus iets mee gedaan. Op e-mails werd niet gereageerd en bovendien klopten de rekeningen regelmatig niet wat voor extra stress en frustratie zorgde. Het voelt alsof het hier alleen om geld draait en niet om de leerling. De manier waarop er met mij is omgegaan, vind ik respectloos en onprofessioneel. Er worden fout op fout gemaakt, er is geen onderlinge communicatie en niemand neemt verantwoordelijkheid. Rijlessen zijn al duur genoeg bespaar jezelf deze ellende en ga hier niet heen. Dit was zonder twijfel de slechtste ervaring die ik ooit met een rijschool heb gehad.
Veel onzin cursussen, het is echt dagen vullen voor uren. Het moet maar leuk is het zeker niet. Aardige mensen, prima lunch. Goed verzorgd. Blij dat het er voorlopig weer opnzit
Super fijne ervaring. Fijne rijinstructeur die super fijn meedenkt en duidelijk uitlegt!
Het was een leuke leerzame dag, alleen omdat we allemaal al ervaring ermee hadden waren we snel door de stof heen.
Na een intake uitgekomen op 8 lesuren. Twee halve dagen rijden met examen als afsluiting. Even bikkelen maar met een fijne instructeur prima te doen! Met als eindresultaat het BE rijbewijs op zak!
Het is een geweldige rijschool en wil iemand heel erg bedanken en dat is marcel boelaart die heeft er voor gezorgd dat ik het heb gehaald hij wist van mijn examenvrees af dus hebben ze het zo geregeld dat ik vandaag af moest rijden en niet morgen dus ben voor de leeuwen gegooid.Bij deze nogmaals super bedankt marcel dat je in mij bleef geloven dat vergeet ik nooit meer
Ik stapte voor het eerst de auto in met veel spanning, dat is goed opgelost door goede begeleiding, handige tips. Uiteindelijk bij de eerste keer examen gelijk geslaagd!
Door de goede lessen van Lennard heb ik mijn rijbewijs eindelijk mogen halen. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren doordat Lennard op een zeer fijne manier communiceert. Heel erg bedankt Don en Lennard!
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!