Niet aan te raden.
Nooit problemen gehad met mijn rijinstructrice zelf, maar vanuit Oosterpoort werden lessen door ziekte regelmatig een dag van tevoren of zelfs dezelfde dag afgezegd, zonder alternatief of compensatie. Daarnaast heeft Oosterpoort naar mijn mening te veel klanten aangenomen, waardoor het lastig was om structureel rijles te volgen. Vaak had ik 3 à 4 lessen en vervolgens 4 à 5 weken geen les. Hierdoor heeft mijn rijopleiding onnodig veel vertraging opgelopen. Je betaald veel geld voor een rijopleiding en ik verwacht daarvoor een redelijke continuïteit in mijn lessen. Ik heb tijdens mijn opleiding al eens een mail gestuurd over mijn ervaringen en problemen, maar hier nooit een reactie op gekregen. Jammer en niet klantvriendelijk. Vriendelijk personeel, maar helaas veel organisatorische problemen.
Welke opleiding heb je gedaan?
Auto
Hoe beoordeel je de inhoud van de opleiding?
Hoe beoordeel je je instructeur(s)?
Planning & organisatie van de opleiding?
Lesmaterialen (indien van toepassing)?
N.v.t.
Leslocatie (bereikbaarheid & faciliteiten)?
Lesvoertuig (indien van toepassing)
Toepasbaarheid van het geleerde in de praktijk?
Beveelt niet aan
12 August 2026
Em
Groningen
Reactie van Oosterpoort Opleidingen
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het vervelend dat je tijdens je rijopleiding onvoldoende continuïteit hebt ervaren en dat je eerdere mail hierover onbeantwoord is gebleven. Dat laatste had niet mogen gebeuren.
Tijdens jouw opleidingstraject is helaas veel samengekomen. Zo kon een geplande tussentijdse toets door ziekte van een examinator niet doorgaan, heb je zelf door een gebroken arm een periode niet kunnen lessen en hebben ook wij een aantal lessen moeten afzeggen vanwege ziekte. Een samenloop van omstandigheden waar niet alles binnen onze invloed lag, maar waarvan we goed begrijpen dat het bij elkaar voor de nodige vertraging en frustratie heeft gezorgd.
Ook je opmerkingen over de planning en beschikbaarheid van lessen nemen we serieus. Wanneer je investeert in een rijopleiding, mag je van ons verwachten dat we ons inzetten voor een goede continuïteit en heldere communicatie. In jouw traject is dat helaas niet altijd gelukt.
We waarderen het dat je ondanks alles positief bent over je rijinstructrice en onze medewerkers. En gelukkig kunnen we het verhaal wél met een mooie knipoog afsluiten: na een opleidingstraject met de nodige hobbels ben je inmiddels geslaagd! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij om.
We wensen je heel veel veilige, plezierige én hopelijk een stuk minder hobbelige kilometers toe!
Met vriendelijke groet,
Gertjan Schreuder