Je krijgt goede begeleiding, en alles is duidelijk. En mocht je een keer niet kunnen , wordt er goed meegedacht.
Paar keer al een cursus gedaan bij Oosterpoort ,prima geregeld allemaal . Het eten de lessen enz ,allemaal dik voor elkaar ,leraren zijn in voor wat humor ,dus al met al een aanrader bij Oosterpoort je lessen te volgen.
De docent heeft veel ervaring in lesgeven. Dat merkte je in de introductie en later in de les zelf. Hij weet precies wat de belangrijke punten in de opleiding zijn. Verteld het duidelijk. Er is ruimte voor vragen. De power point presentatie was overzichtelijk. Behandelde alle aspecten van de cursus. Oefen vragen aan het einde van elk hoofdstuk. Tips en trics voor het examen. De moeite van het volgen waard.
Een hele goede ervaring met deze rijschool. Ik had een hele fijne, rustige instructeur die de tijd neemt voor je!
De lessen gingen vrij soepel, Harry is een goede rijinstructeur.
Leuke duidelijke cursus vca gehad . Goeie leraar en de lunch ook weer super .
Ik heb een week lang mogen genieten van de theorie voor het D rijbewijs. Dit werd super gedaan door Jetse, hij geeft interactief les, dus betrekt iedereen van de groep er bij waardoor het niet eentonig wordt. De week is keurig verzorgd met lunch die prima te behappen is :) Verbeter punt voor de opleiding is om de laatste module 3 los te koppelen. In een week tijd komt er best veel informatie op je af, als je dan vrijdag de module 3 om je oren krijgt dan is het wel heel veel. Maar goed dat is mijn ervaring.
Lesstof zelf was niet spannend, maar de docent heeft er toch een interessante dag van gemaakt.
Instructeurs Ide en John zijn bekwame instructeurs. Aan Ide heb je een rustige, hele ervaren en kundige man die je alle fijne kneepjes van het rijden kan leren. John is een spontane instructeur die didactisch goed is in het lesgeven. Al met al beide goede instructeurs! Dank aan Ide en John!
alles prima voor elkaar. Heb geen minpunten die ik kan noemen
de instructeurs helpen je goed. kwa planning en overleg perfect.
Rustige instructeur die echt de tijd neemt en jezelf laat ontwikkelen op je eigen tempo. Hij speelt mooi in op waar je persoonlijke uitdagingen liggen en blijft kalm en beheerst. En heel erg kunnen lachen!
Heb de opleiding gedaan voor Rijbewijs C inclusief alle theorie en praktijkexamens. De ritten met mijn instructeur heb ik als zeer ontspannen en leerzaam ervaren. Alle randzaken zijn goed geregeld, en als je vragen hebt of zaken wilt wijzigen is dit zo geregeld.
Ik heb met 5 instructeurs te maken gehad En met Denise Barrios ( secretaresse) Ze hadden allemaal hun eigen karakter, maar zijn allemaal even rustig en goed met het uitleggen
Leuke rijschool!
Zowel de theorie (Code 95) als ook de praktijk opleiding zijn mij zeer goed bevallen. Duidelijke communicatie door de instructeur / docent, goede sfeer en vakkundig. Materiaal waar mee gewerkt wordt is ook goed voor elkaar en voorzieningen op de locaties zijn ook goed voor elkaar!
Lokatie Assen, Personeel Klantvriendelijk . Goede uitleg van de rij instructeur tijdens de lessen en ook voor het rijexamens Altijd koffie klaar. Er was een facturatie fout geweest en is direct opgelost . Top.
Mijn BE rijbewijs gevolgd bij Oosterpoort. Er zat wat haast bij en bij Oosterpoort hebben ze in korte tijd geregeld dat ik er tussen kon. Introductieles en twee keer halve dag les gehad met afsluitend afrijden bij CBR. Niet alleen blij met in 1 keer slagen, maar ik heb ook veel geleerd van rijden met een aanhanger, hoewel ik al 25 jaar met een caravan rij. Top!
Super goede ervaring gehad ik ben begonnen bij Yde, ik heb veel van hem mogen leren! De laatste paar lessen heb ik bij steven gedaan en ook van hem heb ik veel mogen leren.
Ik heb de aanloop naar mijn motorrijbewijs als zeer prettig ervaren. Goed materiaal en deskundige begeleiding. Prettige coaching en streng als het nodig is. Alles in 1 keer gehaald!
Hallo Ik heb les van John gehad en dat was heel prettig in uitleg en het commentaar wat hij gaf. Ik heb er heel veel aan gehad ,en dus ook geslaagd.
Mijn ervaring is dat de instructeurs eerlijk, reël en zonder onnodige en oneerlijke opmerkingen werken. Goede instructeurs die eerlijk zeggen hoe het ervoor staat en bij alles helpen om zo snel mogelijk een positief resultaat te behalen. Tevens kun je er snel beginnen met lessen en snel afrijden.
Leuke tijd gehad. Behalve dat het leerzaam was, vond ik het ook heel gezellig. Dat leert voor mij wel wat makkelijker :)
Ik heb een pakket afgenomen met een theorie dag met examen en praktijkdag met examen. De theorie dag kon niet in 1 dag en dit vond mijn dochter vervelendnomdat dit de redem was dat we hier het pakket afnamen. Nadat de theorie gehaald was moesten we zelf achter een praktijk dag aan en hier moesten we maanden op wachten. Al met al heeft het hele traject meer dan 6 maanden geduurd, we hebben spijt dat we dit niet wisten van te voren want ze had nu beter haar auto rijbewijs kunnen halen ipv een scooter rijbewijs. De communicatie vanuit oosterpoort gaat veelal automatisch en ik kreeg voor de praktijk dag een extra factuur toegestuurd terwijl ik deze allang betaald had. Voor mij geen herhaling.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!