Vrijwel alle type rijbewijzen zijn hier te halen, tevens zit de rijschool direct naast een trein station waar elk half uur een trein stopt. Hierdoor geen enkel probleem gehad om van buiten de stad hier te lessen.
Uitstekend, goede begeleiding veel expertise, al met al een goede rijschool
Ik heb een hele goede ervaring met de opleiding van Oosterpoort. De lessen waren snel ingepland en met jullie flexibiliteit(ik kom van Schiermonnikoog) kon het tot een goed resultaat leiden. Mijn instructeur had duidelijk ervaring in het geven van lessen. Blijft rustig en neemt de tijd om je alles te leren, zeer aangenaam! Het enige puntje wat ik heb was de bus waar ik in reed. Toch wel wat verouderd en had hier en daar zijn gebreken. Ik kom graag bij jullie terug mocht ik ook nog voor een nieuw rijbewijs willen gaan.
Heb m'n ADR weer gehaald mooi dat jullie goede mensen op de juiste plaats hebben. Mooi doorgaan zo.
Heb het als een gezellige leerzame dag ervaren.
Duidelijke berichtgeving vooraf, professionele instructie heerlijk luxe lunch
Perfecte rijschool die mij niet alleen goed opleidt, maar ook de weg wijst in de wirwar van eisen! Alles krijg je duidelijk via de mail binnen, van lestijden tot examens en alles waar je om moet denken en bij je moet hebben. Bijzonder plezierige rijschool.
In een keer gehaald.
Jetse heeft hele goede kennis. Heb er weer veel van opgestoken
Prettige en goed georganiseerde rijschool. Niet alleen rijbewijs voor de bus gehaald, maar ook Code95 (nascholing). De verzorging (m.n. lunch) tijdens de theorielessen waren zeer verzorgd!
Gewoon dagcursus doen slaag je altijd
Ehbo is belangrijk om regelmatig te herhalen. Alle onderdelen kwamen aan bod. Instructeur is er in geslaagd om mij bij de les te houden. Dus ik heb een leerzame dag gehad.
Deskundige docenten, locatie goed bereikbaar, logistiek goed verzorgd
Binnen een dag mijn BE examen gehaald met dank mijn rustige, ervaren en relaxte instructeur.
Afgelopen periode heb ik mijn rijbewijs D (bus) bij Oosterpoort Knol gedaan. Met John Dijkstra als instructeur heb ik van A tot Z van genoten. Zijn manier van lesgeven is, op een altijd positieve, vrolijke, duidelijk en voor iedereen begrijpende manier zonder enige vorm van ruis. Je merkt dat hij het met passie doet, dat voel je terug in de manier waarop hij les geeft, erg prettig. De rest van het team Oosterpoort Knol, van balie tot in het achterste kantoor inclusief de keuken,iedereen is gewoon lekker zichzelf en altijd goedlachs en in voor een geintje. Ik hou daar van, niks van dat nep gedoe, lekker jezelf zijn. Dan als laatste de lunch, mmmmmm de lunch, erg lekker, vers en goed verzorgd, dank daarvoor. Ik wens jullie allen een fijne feestdagen en tot een volgende keer. Gr Marco.
Ik had c1 rijles van Jan Was gezellig heeft alles goed uitgelegd en ook lol gehad tijdens de lessen. Heel erg bedankt jan. En in 1x geslaagd
prettig
E achter b mogen halen via oosterpoort In vorm van een dag opleiding met examen Het rijden met aanhanger ging prima ook de instructeur william was zeer vriendelijk en vakbekwaam en heel duidelijk in ze uitleg wat zeer fijn is
Ik heb met veel plezier mijn busrijbewijs gehaald bij Oosterpoort. De sfeer is erg prettig en supergastvrij. De lessen worden door deskundige mensen gegeven die er alles aan doen om je alles te leren. De planning denkt echt met je mee. Het enige nadeel vond ik dat het examen direct ingepland wordt, terwijl ik de eerste keer nog niet voldoende vaardigheden had. Ik had liever maatwerk gehad op dat gebied. Ik wil vooral Pieter, maar ook de twee Wouters, Marcel, Edward en John hartelijk bedanken voor hun toewijding en kunde.
Leerzaam
Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn lesdag en het was daarnaast ontzettend gezellig!
Geweldige lessen, met geweldige instructeurs, goede gespreken, schatten de vooruitgang goed in.
Als leerling wordt je uitstekend klaargestoomd voor je examen. Op de weg leer je van je instructeur waar je op moet letten en dat je ook ten aller tijden zelf moet opletten. Een foutje maken mag en je leert dat je dan niet moet balen. Ik heb heel ontspannen genoten van de twee dagen en ben in een keer geslaagd.
Als vijftig-plusser die zich in het begin niet comfortabel achter het stuur voelde, heb ik stap voor stap alle vaardigheden onder de knie gekregen. En meer vertrouwen gekregen dankzij de geduldige begeleiding. Fijne instructeurs. Meerdere lessen per week was helaas niet mogelijk vanwege teveel leerlingen/te weinig instructeurs (hopelijk verbetert dat snel), maar de dubbele uren maken veel goed.
Je wordt goed begeleid. Van fouten kun je leren. En dat is niet stom of je kan het niet wordt nooit gezegd. Vragen worden goed beantwoord.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!