Fijne ervaring met Bruinsma - in één keer geslaagd voor motor
Ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaring met Bruinsma voor mijn motorrijbewijs fijn is. Met name het contact met René Schouten vond ik heel relaxed en fijn. De overige instructeurs waren ook kundig, maar soms heb je gewoon een voorkeur. Dat is dan ook meteen een nadeel, omdat ik liever met één instructeur zou werken, omdat je dan betere feedback kunt verwachten (vind ik). Het voordeel is dat er flexibiliteit in de agenda's is doordat er meer instructeurs zijn.
Oefenterrein in Culemborg was - ondanks dat ik in Utrecht woon - prima. Trein stopt bijna voor de deur. Hou daar wel rekening mee.
Goed om te weten is dat ze werken met blokken van 4 uur. Wat ik persoonlijk fijn vind, omdat de doorloop dan snel is en ik niet snel focus verlies of vermoeid raak. Kan me voorstellen dat anderen dat wel pittig vinden. Enige nadeel is wel dat je daardoor iets meer tijd verliest met pauzes etc., dan wanneer je per uur zou lessen.
Contact met de backoffice voor inplannen afspraken is adequaat en snel.
Motoren zijn prima in orde, en mocht je materiaal willen lenen zijn is dat ook allemaal mogelijk.
Al met al gewoon een hele fijne ervaring. Vooral als je houdt van lange blokken én je niet stoort aan het hebben van meerdere instructeurs. Ik raad Bruinsma daarom zeker aan!