Miste persoonlijke begeleiding
Door het feit dat je bij de motoropleiding van bruinsma steeds bij andere instructeurs wordt ingedeeld, is het voor hen onmogelijk om je proces bij te houden. Dat moet je dan volledig zelf doen en ik kon niet overleggen of ik klaar was voor het examen. Daardoor ben ik een keer gezakt voor mijn AVD, ik was er nog niet klaar voor maar dat heeft niemand mij kunnen vertellen. Duur grapje om dan weer lessen in te plannen om te proberen vooruit te komen.
Verder verschilt het ontzettend welke instructeurs fijn zijn, sommigen heb je een klik mee maar hun roosters veranderen vaak en je kan niet altijd bij dezelfde rijden. Rogier en Rene zijn erg fijne docenten vond ik. Vooral Rogier kijkt het beste mee met je proces en leerstijl.
De lessen zijn 4 uur lang, en dat is niet 4 uur lang rijden. Tegen de tijd dat je wegrijdt is een half uur al voorbij en er is altijd een pauze of twee en je komt wat eerder terug. Hou dus rekening met dat het eerder gaat om 2.5 uur rijden.
Al met al, met veel rijden en veel geld erin gestoken mn rijbewijs binnen een half jaar gehaald. Achteraf gezien had ik liever een rijschool waar ik altijd dezelfde docent zou hebben en waar de lessen iets korter zijn. Als je iemand bent die zelf duidelijk eigen leerproces kan bijhouden en het niet erg vindt om steeds een andere docent te hebben, dan is dit een fijne rijschool. Je kan namelijk wel van iedereens verschillende tips veel leren.