snel geholpen

Goede servis, uitleg en goed repareerd.

Niks verbeteren alles is oke

Flexibel

Een fijne en een goede garage

Wij komen hier al jaren voor onze auto's. En ze zijn altijd behulpzaam maar ook netjes als ze aan jou auto werken. Goede monteurs met ruime kennis van auto's. Kantvriendelijke mensen.

Fijne service

Altijd alles goed geregeld.

Top service

B.v bij een service beurt komen ze de auto ophalen en natuurlijk terugbrengen.

Super tevreden!!

Zou ze zeker aanbevelen aan anderen!. Fijne service!! Ze denken met je mee, en houden je op de hoogte van alles! Top geregeld daar!

Fijn bedrijf

Blij met jullie, top service, redelijk geprijsd en Hetty is een ster. Jullie allemaal trouwens.

Staan altijd voor je klaar

Goede, prettige en persoonlijke service

Er wordt met je meegedacht en goed advies gegeven, reparaties goed uitgevoerd. Verbeterpuntje: soms is “laatste schroefje niet vastgezet”…

Fijn bedrijf , en goed personeel

De garage waar de klant nog koning is

Een defecte waterpomp in combinatie met wat schade door een steenmarter werd ondank de drukte keurig in goed overerleg verholpen en opgelost Hartelijk dank

super service en vakmanschap

Super betrouwbare, transparante en vakkundige medewerkers en communicatie. Geen knoeiwerk maar hoge kwaliteit. Jou vervoermiddel is hier in goede handen. Men weet bij dit bedrijf waarover men vakinhoudelijk spreekt

Alles weer vlekkeloos verlopen, auto opgehaald en weer thuisgebracht, super bedankt weer voor de goede zorgen

De mannen hebben er verstand van.

Een goede en snelle service. Er wordt goed meegedacht wanneer het mogelijk is om een afspraak te maken. De auto is ook op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden.

Een top garage met een full service

Wij komen hier al jaren voor de onderhoud en apk van onze auto's. En gaan hier ook nooit meer weg. Fijne goed klantvriendelijke mensen en goede monteurs.

Duidelijke informatie vooraf

Service uitgevoerd zoals afgesproken

Altijd goede services

Altijd goede services

Super service

Zeer professionele monteurs en top service

Marij

De Toyota met lekke band heb ik gebracht en was de volgende ochtend, goed nagekeken, snel klaar. Met dank!

Gut

Ist freuntlich u.gut

Burg. van Houtstraat 27

6021 AR Budel

Over Autobedrijf Vlassak

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep maar is inmiddels aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service en Bovag. Sinds de oprichting in de jaren 80 is Bosch Car Service Auto Vlassak gevestigd in Budel op Burgemeester van Houtstraat 27. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit. Bosch Car Service Auto Vlassak biedt u gespecialiseerd totaal onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen, storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. De voordelen van Bosch Car Service Auto Vlassak op een rijtje Snel en betaalbaar Merkonafhankelijk Passend vervangend vervoer BOVAG Reparatiegarantie Onderhoud volgens fabrieksspecificaties waardoor behoud van Fabrieksgarantie op uw nieuw gekochte auto/bedrijfswagen Pechhulp van Bosch BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht

Over Bosch Car Service