Een goede en snelle service. Er wordt goed meegedacht wanneer het mogelijk is om een afspraak te maken. De auto is ook op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden.

Een top garage met een full service

Wij komen hier al jaren voor de onderhoud en apk van onze auto's. En gaan hier ook nooit meer weg. Fijne goed klantvriendelijke mensen en goede monteurs.

Duidelijke informatie vooraf

Service uitgevoerd zoals afgesproken

Altijd goede services

Altijd goede services

Super service

Zeer professionele monteurs en top service

Marij

De Toyota met lekke band heb ik gebracht en was de volgende ochtend, goed nagekeken, snel klaar. Met dank!

Gut

Ist freuntlich u.gut

Uitstekende service en altijd vriendelijk. Heel fijn.

Uitstekende service en altijd vriendelijk. Heel fijn.

Fijn Erik dat je mijn Golfje in orde hebt gemaakt. Hij is nu al 24 jaar oud, maar jij hebt weer gefikst dat ik weer kan rijden.Hartelijk dank.

De auto rijdt weer super. Vriendelijk geholpen.

Super garage met kennis en duidelijke communicatie

Veel kennis en goede service. Transparant in de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Geen verrassingen maar in goed overleg. Gebruiken kwalitatief goede onderdelen! Zodat de auto in goede staat blijft!

uitstekent

positief

Uitstekende service

Ze staan altijd klaar, ook met spoed

Goede service.

Goede service.

Geweldige service! Gedegen vakmanschap!

Zoals boven reeds vermeld!

Prima !

Doen wat ze beloven

Er is gebeld voor een richtingwijzer dat problemen gaf, bij een belletje kon ik gelijk terecht en ben goed geholpen door de medewerker en middels mijn bandenspanning te controleren. Fijne goede service.

eerlijke dienstverlening

Ondanks dat ze mij niet kenden, hebben ze me met raad en daad bijgestaan om het probleem te verhelpen en op te lossen. En dit voor een toch wel redelijke prijs.

Het bedrijf waar de klant nog koning is

Altijd correct snel en vakkundig onderhoud voor je auto

fijn contact met medewerkers

fijn bedrijf, grote kennis en altijd meedenken.

Alles verloopt soepel en de prijsopgave van de reparatie/onderhoudsbeurt is duidelijk.

Ik praat over de algemene gang van zaken. Er wacht mij een flinke reparatie. Datum nog niet bekend. Dan kan ik specifiek op zaken in gaan.

Buitengewoon

Hoewel ik geen klant ben, werd ik prima geholpen; vakkundig, snel, meedenkend en probleem- oplossend.

Toppie

Heel goed geholpen

Burg. van Houtstraat 27

6021 AR Budel

Over Autobedrijf Vlassak

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep maar is inmiddels aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service en Bovag. Sinds de oprichting in de jaren 80 is Bosch Car Service Auto Vlassak gevestigd in Budel op Burgemeester van Houtstraat 27. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit. Bosch Car Service Auto Vlassak biedt u gespecialiseerd totaal onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen, storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. De voordelen van Bosch Car Service Auto Vlassak op een rijtje Snel en betaalbaar Merkonafhankelijk Passend vervangend vervoer BOVAG Reparatiegarantie Onderhoud volgens fabrieksspecificaties waardoor behoud van Fabrieksgarantie op uw nieuw gekochte auto/bedrijfswagen Pechhulp van Bosch BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht

Over Bosch Car Service