Super ervaring!

10 dagen naar München en Florence geweest met het studentenorkest. Didier was een super chauffeur en dacht goed met ons mee. Iedereen gaf hem dikke complimenten voor zijn manier van rijden. Was ook bereid om spullen uit de bus te laten halen op zijn vrije dagen.

• Ik heb ervaring met: Meerdaagse groepsreis (bus + arrangement)

Bedrijfsuitje weekendje in Brugge van begin tot eind top geregeld en verzorgd met een super vakman als chauffeur Jeroen erbij!

• Schoon vervoer
  • Ik heb ervaring met: Bedrijfsuitje (bus + arrangement), Meerdaagse groepsreis (bus + arrangement)

Niet prettig.

De bus is niet goed schoongemaakt (heel erg vies) De chauffeur rijd heel erg naar, hij geeft erg hard gas en remt vervolgens ook weer erg hard. Daardoor krijgen mensen sneller en meer last van wagenziekte. En rijdt erg roekeloos.

• Schoon vervoer
  • Ik heb ervaring met: Schoolreis (bus + arrangement)

Alles was prima geregeld.

Bedrijfsuitje naar Den Bosch. Prima geregeld en onze chauffeur Remko zorgde ervoor dat we midden in het centrum konden uitstappen en stond aan het eind van de dag bij het restaurant om ons weer veilig en snel terug te brengen. Thnx!

Uitstekend!

Met chauffeur Edwin naar Frankrijk was uitstekend. Hij reed erg goed (klasse zoals hij ons zondagavond onder barre omstandigheden de berg af gereden heeft) en was erg gezellig in gezelschap, zonder dat hij opviel in de groep: hij leek al jaren deel uit te maken van de groep. Professioneel, bekwaam en gezellig zijn drie korte steekwoorden die bij mijn ervaring met Sickman te binnen schieten.

• Ik heb ervaring met: Meerdaagse groepsreis (bus + arrangement)

Top drie dagen in de buzz gehad

Het was ontzettend fijn om door Edwin drie dagen lang veilig overal naar toe gebracht te worden. Top chauffeur en hele fijne bus!

• Ik heb ervaring met: Meerdaagse groepsreis (bus + arrangement)

Geweldig en goed verzorgd .

De dag was goed verzorgd , door Renate als door TCR en uitleg door de gids . Ook de koffie en het stampot buffet , niks op aan te merken .

• Schoon vervoer
  • Ik heb ervaring met: Alleen busvervoer, Groepsuitje (bus + arrangement)

Heel mooi compleet

Alles mooi op tijd korte rit bij mij in de buurt en toch meer 50 % nooit gezien stamppot was goed verzorgt

• Ik heb ervaring met: Dagtocht (individueel), Anders, namelijk

Betrokken en

De afgelopen drie dagen hebben wij met veel plezier gebruik gemaakt van de chauffeurs diensten van Edwin! En niet alleen dat: Edwin ontzorgde door onze planning in de gaten te houden en door zijn betrokkenheid te tonen bij het project waarmee we bezig waren. Hij dacht mee, stond klaar op het moment dat het nodig was en was realistisch. Kortom: een betrouwbare partner op de weg en daarbuiten! Namens alle betrokken collega’s van de Volksbank, Maaike Glimmerveen

• Ik heb ervaring met: Anders, namelijk

een gezellige chauffeur met humor, maar ook iemand met een goede kijk op het verkeer. De telefonische gesprekken waren ook perfect.

• Schoon vervoer
  • Ik heb ervaring met: Alleen busvervoer, Bedrijfsuitje (bus + arrangement), Schoolreis (bus + arrangement)

Super gezellige en leuke chauffeur die goed inspeelde op ons als gasten in zijn bus! Meneer de buschauffeur bedankt!

Geweldig familieweekend in Oostenrijk, mede dankzij TCR

TCR heeft ons goed geholpen, van de planning tot en met het weekend zelf met een geweldige chauffeur. Het was een reis om nooit te vergeten.

• Ik heb ervaring met: Alleen busvervoer, Anders, namelijk

Het was geweldig.

Het was, ondanks de Corona maatregelen, zeer goed georganiseerd. Wij hebben genoten.

• Schoon vervoer
  • Ik heb ervaring met: Alleen busvervoer, Bedrijfsuitje (bus + arrangement)

Prettige samenwerking en goed meedenkend.

De samenwerking met TCR Tours is bijzonder prettig. Ze denken goed mee en zijn zeer flexibel.

• Ik heb ervaring met: Alleen busvervoer

Prima geregeld en ook afspraken nagekomen

Prima!

• Ik heb ervaring met: Groepsuitje (bus + arrangement)

Het was perfect geregeld.

We waren erg tevreden dat we in Vroomshoop konden instappen in plaats van de Westerhaar. Zeer goede chauffeur, mijn dochter was zeer onder de indruk van hem.

• Ik heb ervaring met: Groepsuitje (bus + arrangement)

Goede communicatie en uitstekende service

Goede informatieverstrekking voor aanvang. Op de dag zelf nette en correcte service.

Chauffeur reed heel goed

Jammer dat we op de terugweg lang ( een kwartier?) op een stopplaats in Deventer moesten wachten. Wel excuses van chauffeur maar geen uitleg. Anders kreeg hij van ons een 10!

Uitstekend georganiseerd

Wij gingen met 5 personen naar de Soldaat van Oranje. Bus was prima op tijd. Reed netjes en wachtte de terugweg zelfs samen met mensen die over moesten stappen , op een taxi. Al met al prima georganiseerd ook bij de hangaar aangekomen. We kregen allemaal eigen tafeltje en bediening was er vlot en zelfs in de pauze stond onze bestelling al te wachten bij ons tafeltje. Enige nadeel was dat je mondkapje moest dragen, maar ja daar kon de chauffeur niets aan doen. Al met al een hele leuke dag gehad met een prima georganiseerde busonderneming!! Onze dank hiervoor!

• Ik heb ervaring met: Groepsuitje (bus + arrangement)

Prima, alles goed geregeld.

• Schoon vervoer
  • Ik heb ervaring met: Groepsuitje (bus + arrangement), Dagtocht (individueel)

Top geregeld!

Goed contact, top geregeld, meedenken, alles ok

• Ik heb ervaring met: Meerdaagse groepsreis (bus + arrangement)

Vriendelijk ontvangen in de bus. Bussen zijn schoon.

super

Goede sfeer, uitstekende chauffeur die de sfeer in de bus precies aanvoelde, waardoor het in de bus ook zeer gezellig was zonder problemen.

• Schoon vervoer
  • Ik heb ervaring met: Bedrijfsuitje (bus + arrangement)

Superleuke en fijne rit en chauffeur gehad

Omdat de opa van onze zoon deze rit mocht doen maakte het extra leuk maar bijzonder voor onze zoon en misschien ook wel voor opa. Goed mail contact en dat jullie dit wilden doen. Dank je wel

Matig.

Vervoer van polplein in Zutphen naar de scheg in Deventer was goed. Was een klein taxibusje. Vervoer naar en van Amsterdam was ook goed. Tot de scheg in Deventer. Hier zou een busje ons weer opwachten om naar Zutphen te brengen. Deze stond er niet. Er is gebeld naar de centrale. Kon wel 40minuten duren. Laten blijken dat wij het daar niet mee eens waren. We waren in totaal met 5 personen die terug moesten naar Zutphen. Volgende keer een andere opstapplaats of een andere maatschappij

Spitsstraat 14

8102HW Raalte

Over TCR Tours

Hi, wij zijn TCR Tours! Sinds 1983 organiseren wij de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij kennen de mooiste plekjes van Nederland, maar zoeken ook graag de grenzen van Europa op. Ons hart ligt bij de touringcar en reizigers een mooie dag bezorgen. De omgang met onze gasten en het plezier onderweg maakt ons vak zo leuk. Maar we doen meer dan enkel het vervoer; we regelen ook de volledige organisatie van bedrijfsuitje of schoolreis en hebben partners voor een uitstekende catering in de bus. Wij streven ernaar dat je een glimlach krijgt, telkens als je terug denkt aan jouw reis. Wij zijn TCR Tours en dat is wat ons drijft!