Voor de personeelsvereniging Deventer Ziekenhuis een busreis naar en bezoek aan Musical Willem van Oranje georganiseerd. Goede communicatie en duidelijke offerte. Fijne chauffeur, vlot en ruim op tijd bij het theater en op afgesproken tijd weer naar huis. Een ruime touringcar.
Alles goed geregeld met een vriendelijke en flexibele chauffeur
Goed geregeld
Bus telkens ruim op tijd. Zeer vriendelijke chauffeurs + rijden veilig! Daar kunnen de Belgische chauffeurs nog veel van leren.
Goede trip, duidelijke afspraken en een buitengewoon vriendelijke chauffeur.
Veilig uit en thuis met fijne chauffeur!
Communicatie vooraf was goed en alles verliep zoals besproken met de busreizen. Prima samenwerking!
Zeer prettige reis gehad en prettig contact met de chauffeur. Ook tijdens het wachten op de plaats van bestemming om weer te vertrekken, erg fijn samengewerkt.
Chauffeur nam de leiding en ontzorgde. Heerlijke bus. Ook dacht het personeel mee toe bleek dat we wat uitliepen met het eten. klein aandachtspuntje: Airco werkte niet goed waardoor het erg warm werd. Verder super rit en mooie dag gehad.
Stipt op tijd, nette bus en vriendelijke chauffeurs
Wij zijn als groep altijd erg tevreden
Voor de 2e keer een bus geregeld via TCR en wederom onmeunig voor elkaar, stipt op tijd, super nette bus en gezellige en correcte chauffeurs !!!
Alles keurig op tijd. Prima chauffeurs. Jammer dat de factuur meer dan 100 euro hoger uitvalt dan de offerte. (parkeerkosten ????? / ..... en andere kosten ???????) Op basis van 730 euro naar 840 euro vind ik de prijsverhoging veel te groot.
Geachte heer Batterink, Dank voor uw bericht en het meedenken omtrent de kosten. Graag lichten wij het verschil tussen de offerte en de factuur toe. Ten aanzien van de kosten bij Schiphol: op het moment dat een voertuig door de slagboom rijdt, worden er standaard kosten in rekening gebracht, ook wanneer het uitsluitend gaat om het afzetten van passagiers. Deze kosten zijn derhalve onvermijdelijk en worden doorbelast. Wat betreft de brandstoftoeslag: deze is opgenomen conform de geldende KNV-voorwaarden. Dit is een gebruikelijke regeling binnen de branche, waarbij fluctuaties in brandstofprijzen (zowel stijgingen als dalingen) volgens vaste richtlijnen worden verwerkt. Wij begrijpen uw zorg om de kosten voor de studenten zo beperkt mogelijk te houden. De gefactureerde bedragen zijn echter conform de gemaakte afspraken en geldende voorwaarden tot stand gekomen.
Ondanks dat er wat heen en weer gemaild moest worden en het (aan onze kant) niet altijd duidelijk was wat er nu precies wel en niet bij zat in ons dagje uit, hebben wij een prima dag gehad. Chauffeur Jesse erg vriendelijk en heeft ons de hele dag op sleeptouw genomen! dank
Komt keurig zijn afspraken na en heeft een scherpe kwaliteit / prijs verhouding.
Alle ritten weer perfect. flexibel in kort voor tijd toch nog wat aanpassingen.worden perfect opgepakt.
Te gek
Fijne mensen om mee samen te werken.
Wij maken elk jaar gebruik van TCR tours en zijn zeer tevreden met de manier van samenwerking. Ook met de chauffeurs die wij mee krijgen gaat het elk jaar goed, al heeft de ene chauffeur meer met onze doelgroep dan de andere. Onze laatste chauffeur die wij mee hadden is een heel goede chauffeur, ligt goed in de groep, maar bemoeid zich minder met de deelnemers.
Goed geregeld . Goede communicatie vooraf . Hebben genoten .
Altijd fijn contact en goed geregeld.
Flexibel, op tijd. Fijne communicatie
Mooie bussen met prettige chauffeurs
Na Bergen (vorig) jaar en Lyon dit jaar was afgelopen paar dagen Nice aan de beurt om te bezoeken. Onze chauffeurs Erwin en Roy hebben ons alle 3 keer keurig vervoerd en alles was (samen met Ellen en de overige hulp top geregeld)! Het was een lange reis was is de tijd voorbij gevlogen door de gezelligheid in de bus.
Spitsstraat 14
8102HW Raalte
Hi, wij zijn TCR Tours! Sinds 1983 organiseren wij de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij kennen de mooiste plekjes van Nederland, maar zoeken ook graag de grenzen van Europa op. Ons hart ligt bij de touringcar en reizigers een mooie dag bezorgen. De omgang met onze gasten en het plezier onderweg maakt ons vak zo leuk. Maar we doen meer dan enkel het vervoer; we regelen ook de volledige organisatie van bedrijfsuitje of schoolreis en hebben partners voor een uitstekende catering in de bus. Wij streven ernaar dat je een glimlach krijgt, telkens als je terug denkt aan jouw reis. Wij zijn TCR Tours en dat is wat ons drijft!