prima verlopen
Review overzicht
onderhoud op afspraak
Peter Kneepkens
EINDHOVEN
Geen poespas, duidelijkheid vooraf en service is meer dan goed.
Maarten
Eindhoven
Om 08.00 uur bracht ik mijn Senic voor de vervanging van de remblokjes (voor en achter) en remschijven (achter) plus de Apk. Ik heb om 16.30 uur gebeld maar na 7 minuten geen contact. Alle medewerkers in gesprek? Om 17 uur ben ik eens poolshoogte gaan nemen. De auto was pas om 17.45 uur klaar. Een excuus kreeg ik er niet voor. De reparatie werd overigens niet conform de offerte uitgevoerd. Verklaring niet ontvangen.
Beveelt niet aan
A.J.Luiken
Geen opmerkingen
Louis
Veldhoven
Plezierig
Jan
Bergeijk
Snel actie genomen na wederom melding van de klacht. Helaas blijf voor mij onduidelijk/vaag wat het probleem nu exact is en waar het precies zit !!! De garage doet zijn best, maar is geheel afhankelijk van de specialisten in Frankrijk als ik het goed begrepen heb. Er is weer iets gewijzigd aan de software in de PEB....alhoewel me door andere is verteld dat mijn Zoe die blijkbaar niet meer heeft maar dat het de PEC unit betreft. Helaas geeft Renault hier geen informatie over, en de garage mag geven ze aan ook niet veel vertellen !!
5 September 2021
Herman
zie boven
4 September 2021
Th.J.M. Hoogenbosch
Eindhoven
Men denkt met je mee om de kosten laag te houden. Zelfs de auto gewassen en uitgezogen. Echter er heeft iemand in de auto gezeten die gerookt heeft. Als niet roker, ook nooit geweest, ruik ik meteen sigaretten geur. In deze tijd vind ik het absoluut niet kunnen dat mijn auto naar sigaretten ruikt.
Peter
Eindhoven
Ontvangst is prima, service ruimt en ook. en de geleverde dienst idem.
Richard
3 September 2021
Men doet wat men zegt en denkt mee.
Dick
Helmond
Tijdens en na de beurt, werd ik aan de balie geholpen met de start van Live traffic op de navigatie, die opnieuw geconfigureerd moest worden. En hielp de monteur me met het opnieuw connecten van mijn telefoon. Beide zaken werden als service zonder verdere kosten uitgevoerd. De beurt was klaar binnen de afgesproken tijd. Er was een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en het contact was vriendelijk en aangenaam. Prima werk Stern.
Geert Peulings
Best
Vriendelijk, goed verwachtingsmanagement en goede uitvoering. Uitstekend, kom graag terug
Gé
Eindhoven
Prima geholpen ondanks misverstand over aanvangstijd werkzaamheden . Misverstand uitmuntend opgelost.
Theo
Sint Oedenrode
Alles goed en duidelijk Ze overleggen alles Service is top En de koffie is lekker
michael
Uitstekende service ervaren.
Maureen
Son
Afspraak gemaakt aan de balie, auto afgeleverd. Leenfiets stond netjes klaar. Later die middag een belletje gekregen dat de grote beurt klaar was. Kosten waren zoals eerder besproken.
31 August 2021
A Van weerden
zeer goede ervaringen
30 August 2021
Anja
Veldhoven
Heb reactie al eerder via enquête ingevuld
28 August 2021
Marianne
Eindhoven
Hulpdienst was snel aan huis.
Sikke
Geldrop
komen na wat ze zeggen vertellen wat er eventueel bij kan komen zodat je voorbereid bent
peter van den boomen
Eindhoven
Goede en nette service en gedaan wat afgesproken was naar tevredenheid
Simon
Eindhoven
Ben weer keurig en vriendelijk geholpen.
Monique Martens
Eindhoven
Perfect, kon wachten onder het genot van een kopje koffie, eerste kleine beurt en ook nog gewassen voor een zeer schappelijke prijs !
Jean
Gelissen