Een dikke 10!
Ik kan Renault Eindhoven Stern oprecht een 10 als waarderingscijfer geven en dat licht ik hier graag toe. Een bevriend ouder echtpaar had er een auto gekocht en daar een koopovereenkomst met Renault Eindhoven Stern voor afgesloten. Een week na het aangaan van de koopovereenkomst bleek echter dat de gezondheid van de inmiddels 88 jarige koper het toch niet meer toeliet om verantwoord en veilig met de auto deel te kunnen nemen aan het verkeer. Ontbinding van de koopovereenkomst was dus het enige juiste besluit wat natuurlijk als overmacht gold voor Renault Eindhoven Stern. Na een uitgebreid gesprek met de verkoopmedewerker en de Verkoopleider kwam de enorme menselijke maat van deze organisatie naar boven. Er was begrip voor deze ontstane situatie waaraan Renault Eindhoven Stern natuurlijk niks kon doen. Normaliter bestaan er kosten die voortvloeien uit de ontbinding van een koopovereenkomst die, door de toch al trieste situatie, een zure nasmaak zou achterlaten bij de kopers die het er emotioneel erg zwaar mee hadden. De Verkoopleider had alles vanzelfsprekend zakelijk kunnen afwikkelen volgens de overeengekomen contractvoorwaarden maar koos ervoor om deze situatie voor het echtpaar met empathie op te lossen door te zeggen "...we scheuren het contract door en ontbinden de koopovereenkomst geheel kosteloos op 1 voorwaarde...haal een doos met 15 worstenbroodjes voor alle medewerkers hier en het is geregeld...". Natte ogen bij het echtpaar waren het gevolg want ze hadden er al dagenlang stress en slapeloze nachten van gehad omdat ze geen uitweg meer zagen. Alle lof voor de Verkoopleider van Renault Eindhoven Stern. Auto's verkopen is hun core business maar respect voor hun klanten waarmee ze zaken doen is het fundament waarop dat tot stand komt. Ik kan iedereen deze dealer aanraden voor de aankoop van je auto...een 10 dus voor Renault Eindhoven Stern!
Beveelt aan
5 June 2022