fantastisch

Ophalen en retourneren ging vlot en gemakkelijk, de wagen was mooi schoon en goed onderhouden. En de borg was netjes de eerst volgende werkdag terug gestort.

Prima auto, goede service

De medewerkers staan je netjes te woord en hebben veel ervaring. Ik had een personenauto gehuurd, deze was bijna nieuw nog. Netjes schoon ook en dat is in deze tijd ook extra fijn. Zou het zeker aanraden hier een voertuig te huren.

Flexibel vriendelijk bedrijf

Enkele keren een auto gehuurd. Laatste keer heb ik de auto langer nodig gehad en zonder problemen is de termijn daarin verlengd. Auto's zijn goed en netjes onderhouden.

zeer tevreden over het lenen van een bestelbus

IVM een verhuizing van Zeeland naar Brabant hebben wij een bus gehuurd, de prijs viel erg mee,ook de service was correct, alle afspraken zijn nagekomen, en terugbrengen met de sleutelkluis werkte ook perfect... wij waren zeer tevreden en bij een volgende gelegenheid weten we Inqar te vinden.

Goede service, duidelijke communicatie! Tevreden klant!

Voor de tweede keer op rij een meubelbak gehuurd. Vriendelijke medewerkers, je weet waar je aan toe bent en ze nemen alle opties met je door. Het betalen van de verhuur, de bord en het terugstoten verloopt vlot en volgens afspraak. Ik beveel INQAR Melissant bij iedereen aan. Tarieven zijn schappelijk en markt conform.

Prima huurverloop alles in orde

Goede bus die technisch prima in orde was. Wel duidelijk al een leven gehad met krassen en deuken hier en daar. Hoort erbij en ze wijzen bij vertrek alles netjes aan. Verder gewoon goed in orde en een goede prijs/kwaliteit. Geen gezeik bij terugkomst, alles prima in orde. Een definitieve orderbevestiging per mail na telefonische bevestiging zou opzich fijn zijn zodat je iets zwart op wit hebt maar voor de rest is alles prima in orde.

Goede service en auto

Goede verhuizing gehad met bakwagen die nog maar 28.000 km had gereden en keurig schoon was.

Geen geen gezeur gewoon goed geregeld

Ze doen dat stapje extra

Snelle en probleemloze ervaring

Ik heb voor 11 dagen een auto gehuurd en die pas kort van tevoren gereserveerd. Toen er geen auto in de door mij geselecteerde klasse beschikbaar was werd er direct bij een andere vestiging gezocht naar een beschikbaar voertuig. Die was de dag erna in Tilburg en bovendien schoon en afgetankt klaar om opgehaald te worden. Na inlevering werd het contract heel snel financieel afgerond. Kortom: een erg prettige ervaring die ik iedereen van harte aanbeveel!

Was weer goed geregeld!

Snel geregeld, geen verassingen, goede kwaliteit huurauto’s en goede service/vriendelijke medewerkers.

Altijd goed

Goede service, goede bus, zeker niet duur

Netjes schoon snel echt top bedrijf

Goede service en prijs

Goede service, snel geregeld en goede prijs.

Goeie service, goeie wagen

alles prima

Meedenkers

Prima reservering, andere auto maar vergelijkbaar volume

Prima!

Prima !

Prima verhuurder

Snelle afhandeling nette auto.

Prima geregeld allemaal

Via internet aanvraag gedaan. Werd daarop snel gebeld. Reservering vastgelegd. Alles prima en snel verlipen

Receptie super vriendelijk en behulpzaam. Miste uitleg over de auto, zou ik krijgen van de collega die de auto bracht. Die deed eger alleen de schade mee bekijken.

2e keer dat ik een voertuig huur bij Ad Melissant. Heel prettig geholpen!

Goede service en snel, nieuwe auto

Auto inleveren buiten kantooruren is echt ideaal

Snel geregeld en alles volgens afspraak!

Ik ben zeer te vreden

Je wordt goed geholpen en een goede uitleg.

• Klantvriendelijkheid
  • Medewerkers
  • Communicatie

Doen wat ze beloven

Via de website geboekt. Ik werd snel gebeld zoals beloofd. De auto met reclame was niet beschikbaar, ik kreeg zonder meerprijs een auto mee zonder reclame. Er werd netjes overlegd of ik geen bezwaar tegen een automaat had en of ik hem eerder op kom halen (ook zonder meerprijs) Fijne auto en ook mooi schoon. Uitleg bij het bellen, ophalen en inleveren is heel duidelijk en vriendelijke. Ik kom graag nog eens terug.

• Klantvriendelijkheid
  • Medewerkers
  • Communicatie

Gasstraat-Oost 11 M

5349AH Oss

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.