tot op heden goed

Goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met de reservering, ophalen en afleveren van een huurauto.(vestiging Tilburg)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst prettige ervaring. Prima verhuisauto. Het enige is dat wanneer er op de website staat dat de auto 24 uur ter beschikking staat ik dat ook in de reserveringsafspraak zou willen terugzien ipv terugbrengen voor 17:00uur. Vandaar een 8 voor de communicatie. Verder wel goed opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Zeer behulpzaam en meedenkend. Mijn dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en vriendelijk personeel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

een vervuilde auto, beton in achterklep, wordt zonder inspectie meegegeven

Professioneel. Goed geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima behalve het feit dat ik niet begrijp waarom een auto die op zaterdag wordt gehuurd, uiterlijk 15.30 uur moet worden ingeleverd. Ik zou 1730 uur een meer acceptabele inlevertijd vinden. Mocht dit niet worden aangepast, dan zal ik eerst op zoek gaan naar een verhuurbedrijf waar dat wel mogelijk is. Daarnaast zou men we verstandig aan doen om bij een reservering duidelijk aan te geven dar je twee verschillende identiteitsbewijzen nodig hebt om een voertuig af te kunnen halen.

Alles goed geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaring, ongeveer 2 weken voor de huurdatumvia internet aangegeven wat we wensten. Kreeg een telefoontje dat de auto gereseerd was en dat ik hem mgelijk al aan het einde van de dag voorafgaand van de huurdatum de auto al kon halen. Dat scheelde me heel veel tijd. Goede service, duidelijke uitleg over hoe en wat. Prima geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service bij zowle ophalen als afleveren van de gereserveerde auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring! heb ivm een verhuizing een bus gehuurd bij ad melissant, dit was perfect geregeld en tegen een redelijke prijs. goede service, vriendelijk en mn restant geld spoedig retour gekregen.

Gasstraat-Oost 11 M

5349AH Oss

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.