4 sterren: goede service, goed behandeld

onlangs twee maal een auto gehuurd en zeer tevreden over de service etc.

2 sterren: slechter dan verwacht

Werd erg gehaast en niet fijn te woord gestaan. Slechte telefonische bereikbaarheid en ben weggedrukt. Erg onbeleefd toen een kennis van mij belde dat we onderweg waren en precies op sluitingstijd aan zouden komen. Geen flexibiliteit in aanwezig personeel (was in haar eentje en had het erg druk, misschien overvraagd)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb hier tot nu toe 2x een auto gehuurd. Beide keren een mooie, goed onderhouden en keurig nette jonge auto. Beide keren ben ik ook goed geholpen, óók toen ik zelf niet af had kunnen tanken, of toen een lift naar huis nodig had. Twee ervaringen vind ik zelf mager om een beoordeling aan op te hangen, maar beide keren scoorden dit bedrijf en deze mensen bij mij wel voor 100%!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs door gebrek aan mobiliteit een auto gehuurd bij Auto 123. De keuze Was zeer divers; van een Aygo tot ruime bakwagens. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb zelfs gebruik gemaakt van de handige haal en breng service! Bij het ophalen van de auto werd mij deskundig de bediening van de auto en alle huurvoorwaarden uitgelegd. Volgende keer voor mij zeker weer Auto 123!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb op een zaterdag de hele dag een bakwagen gehuurd. Bij borent, ernaast, zijn ze op die dag maar tot lunchtijd open, dus moet je ook zondag erbij nemen. Bij melissant kwam ik dus €100 goedkoper uit! Verder werd ik netjes en vlot geholpen. Goed bezig jongens!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraken en op een prettige manier te woord gestaan. Nette, schone en goed onderhouden auto.

prettig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Netjes en snel geholpen, eerst via Internet en daarna aan de balie, goeie wagen !

Gasstraat-Oost 11 M

5349AH Oss

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.