Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alle beoordelingen wijzen op een consistente positieve huurervaring. Klanten prijzen snelle service, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Het wagenpark komt over als netjes en betrouwbaar, met flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Professionaliteit en klanttevredenheid komen terug in de feedback.
Super service, erg blij mee.
24 April 2026
J.
Smeets
Goeie en duidelijke service.. kan niks verzinnen wat beter kan. Prima geholpen door Debbie.
23 April 2026
Jan
Vlijmen
Uitstekende car rental met prima auto’s, service en prettige medewerkers. Aanrader!
22 April 2026
Freek
Oss
Snelle service, zeer makkelijk om extra’s erbij te krijgen op het laatste moment … Aanrader !!!
14 April 2026
Frank Bos
Hoofddorp
13 April 2026
Manfred
Oss
Top bus en ook de service was prima
10 April 2026
Pim
Waalwijk
Huur er met regelmaat een auto , deze zijn altijd netjes en vrij nieuw
10 April 2026
Petro
Alles correct geregeld door Ron
2 April 2026
Miriam
Nijmegen
Altijd meedenkend in de planning en zeer gewaardeerde leverancier in verhuur!
1 April 2026
Kirill Blokker
Tilburg
Prima service en prima busje.
30 March 2026
Peter
Tilburg
Vriendelijk personeel, fijne communicatie en coulant. Een aanrader om bij te huren!
26 March 2026
Ivo
Den Bosch
We hadden verhuisauto besteld, stond netjes klaar en werd duidelijk uitgelegd! Vriendelijke personeel en nette bus, gewoon Top!
23 March 2026
Ron
Den Bosch
Een grote bus gehuurd voor het vervoer van een stand naar een beurs in Duitsland. De bus was heel comfortabel en modern met Carplay, groot scherm, achteruitrijcamera, en verder schoon en degelijk. Ook het personeel was uiterst vriendelijk en de bediening van de bus werd geduldig uitgelegd (ook netjes geholpen met het koppelen van mijn telefoon). Kortom, INQAR Tilburg is betrouwbaar en professioneel. Volgende keer weer!
29 September 2025
Tomas
Tilburg
Altijd super service kom er regelmatig.
29 September 2025
Pascal Rooijackers
Tilburg
Ik had met spoed een bestelbus nodig voor een verhuizing en dit was zo geregeld bij Inqar autoverhuur Tilburg.
17 September 2025
Puck
Tilburg
Heb ipv een Ford Focus een vrij luxe Peugeot 308 sw meegekregen. Zeer tevreden mee op vakantie gegaan. Huur hier vaker een auto en elke keer krijg ik een goede auto mee. Deze keer was de auto niet schade vrij(paar putjes en krasjes op een bijna nieuwe auto), maar alle schades werden duidelijk vermeld toen ik de auto ophaalde. Ook hoe het zit met tanken en hoe ik de auto in moest leveren.
9 December 2023
Maik
Tilburg
De service klantvriendelijkheid is heel goed. De auto die we meekregen degelijk en goed. Prijs technisch gezien vergeleken met anderen in de buurt mag het verschil wel kleiner.
9 December 2023
Christien
Lage Mierde
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en geholpen. Zowel aan de balie als telefonisch.
6 December 2023
Michelle
Boxtel
Bus gehuurd, alles prima. Snel geregeld, goede prijs
5 December 2023
Peter
Tilburg
Zeer nette gloednieuwe bus. Netjes geholpen
5 December 2023
Mirjan
Dongen
Goede communicatie over de mogelijkheden met huren en het verloop. Het was een nette bus die ik gehuurd heb en de uitleg erover was duidelijk en fijn. Aanrader!
4 May 2023
Fedor
Udenhout
Ben benieuwd naar komende winter aanbieding als we een busje voor 8-10 personen nodig hebben
22 April 2023
Gunther
S gravenmoer
Fijne bus voor een mooie prijs.
22 April 2023
Anne
Tilburg
Met 7 mensen hebben wij een fijne personenbus/auto gehuurd. Service was prima het huren en inleveren ging heel soepel.
18 April 2023
nancy
Tilburg
INQAR Ad Melissant B.V. heeft vriendelijke medewerkers in de ochtend maar ook laat in de middag. Aanbeveling : JA Reden: 1. Betrouwbare medewerkers met kennis van zaken 2. Snelle afwikkeling van de administratie 3. Wagenpark is divers, jonge auto's en schone auto's
18 April 2023
Ron