Altijd snel geholpen, flexibel en goed advies over de juiste auto.

Bij INQAR Meppel word ik altijd snel geholpen, ook als het op korte termijn moet. Er wordt meegedacht over welke auto het beste past bij de reis en de bestemming. Daarnaast zijn het hele vriendelijke en toegankelijke mensen en is er flexibiliteit als het gaat om het halen en terugbrengen van de auto.

• Communicatie

Klantvriendelijkheid ten top !

Ik had pech met een auto en had eigenlijk direct een leenauto nodig. Omdat ik vanuit het centrum van Meppel naar Inquar zou moeten lopen werd ik opgehaald vanuit huis en naar de vestiging gebracht, waar de afhandeling lekker snel verliep. Ik kon snel weer onderweg. De volgende dag ook direct de afrekening al in de mail. Top geregeld, al meerdere keren goede ervaring met Inquar.

heel goed

prettig mensen leuk ervaring behulpzaam

• Communicatie

Super goede en snelle service, prima comfortabele bus

zie bovenstaande

Gewoon goed

Fijne partij en komen afspraken na. Vriendelijk en duidelijk. Volgende keer ga ik weer hier huren

Uitstekende service!

Erg netjes en snel geholpen. Goede, fijne wagen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed geregeld

nette wagen en ophalen en retourneren goed geregeld

Prima kwaliteit

Prima en snel geregeld

alles is vlot geregeld

Wij hadden een personenbus nodig vanwege pech met onze eigen auto. Inqar heeft vlot een goede jonge bus van een andere locatie gehaald en we konden verder. al met al goed geregeld!

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

er wordt met je meegedacht voor een juiste oplossing

Fijn dat ik werd gebeld dat er een auto beschikbaar was. Ik had speciale wensen: winterbanden, huisdier mee. Geen probleem en vlot geregeld. Ook het aantal vrij kilometers werd aangepast vanwege de bestemming (ergens in Zweden). En dat ik de auto drie dagen eerder moest ophalen (en daarvoor niet hoefde te betalen) vond ik ook heel genereus. Kortom en alo met al, een service die zich terugverdient,

• Communicatie

Supergoed, fijne bakwagen, gewoon top

Prettige contacten, fijne bakwagen, redelijke prijs, handig kluisje systeem.

Goed geholpen

Vlot geholpen uitleg prettig

Alles perfect

Via de website een bestelwagen gereserveerd. Via mail volgt bevestiging en staat er een keurige schone wagen op je te wachten. Voorzien van nodige hulpsystemen. Bij terugkomst netjes af getankt inleveren. Bij Meppel zit er een pompstation letterlijk om de hoek. En na een dag staat bedrag wat nog over is netjes weer op je eigen rekening.

top service

Door omstandigheden op 2de kerstdag een huurauto nodig voor 1 week wintersport. Binnen 2 uur geregeld en een prima auto met dakdragers en winterbanden meegekregen!

• Communicatie

Soepele samenwerking en vriendelijk personeel

Ik heb voor de tweede keer een INQAR bus gehuurd om te verhuizen. Ook deze keer verliep alles soepel. Toen ik een aantal dagen van tevoren belde om mijn reservering aan te passen was dit geen enkel probleem. Ik zou hier zeker nog een keer huren wanneer ik het nodig heb!

• Would you recommend us? Yes

Super geregeld

Super geregeld, en een fijne bus.

Goede duidelijke service

Had online een bakwagen gereserveerd, Afhandeling ging supersnel net als het afhandelen van de borg. Top.

Erg goed en betrouwbaar

Eenvoudig te reserveren en zeer vlotte opvolging!

• Communicatie

Prima. Snelle reactie op mails en een nieuwe bus

Goede duidelijke toelichting, prettig klantcontact, sleutelkasje i.v.m inleveren na sluitingstijd, erg fijn

• Communicatie

Zeer goede autoverhuur bedrijf.

Zeer nette auto meegekregen. En een ontzettende aardige man,die het keurig heeft geregeld en afgehandeld. Zeker voor herhaling vatbaar. 5 sterren meer dan waard.

Zeer gorf

Een soepele afhandeling bij zowel het ophalen als terugbrengen van de auto.

prima service

ging redelijk snel

Goed geregeld

Alles zoals afgesproken, bus is schoon, zowel cabine als laadruim. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar als we het in de toekomst nodig hebben.

Alles netjes geregeld

Op maandag gebeld voor een bakwagen voor 6 dgn later dat kon. Alles netjes in 20 min geregeld, vriendelijk geholpen ondanks dat we later waren. Wel gebeld natuurlijk :) ,was geen probleem. Super service

Zomerdijk 9 b

7942JR Meppel

Over INQAR Direct

InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.