Snel en geweldige service!

Ik had last minute een bakwagen nodig en in de wijde omgeving nergens zo’n ding te bekennen. INQAR Meppel heeft me ontzettend uit de brand geholpen.

• Communicatie

goede service, flexibel vriendelijk en snel

Altijd snel reageren, flexibel en vriendelijk. Goede autos tegen goede prijzen.

• Communicatie

Prima. Snelle levering en afhandeling betaling

Snel de zeer nette verhuiswagen ontvangen en na terugbrengen dezelfde dag de betaling afgehandeld.

Top afhandeling bij ophalen

Werd erg vriendelijk te woord gestaan en de aflevering was heel netjes. Er werd gewezen op de al aanwezige beschadigingen. Zaterdag avond de auto ingeleverd en maandag 2 dagen later al de afrekening per mail en bank. Dus kortom bij INQAR is de administratie op Orde! TOP

• Communicatie

Top geregeld, prettig contact!

Fijne service, top auto, goed geregeld en prettig contact.

• Communicatie

Makkelijk, snel geregeld en vriendelijk.

De reservering was snel en makkelijk geregeld. De bus die ik mee kreeg was hartstikke netjes en zag er heel goed uit. Ik heb wel eens anders meegemaakt.

• Communicatie

Prettig contact en directe en snelle afhandeling

De contactlegging ging vlotjes en zo ook de afhandeling van alle bijkomende zaken. Het gehuurde voertuig voldeed aan de verwachtingen. Deze zag er netjes uit en functioneerde prima.

Klantvriendelijk en duidelijk

Nadat wij bijna een jaar van te voren een 9 persoons busje hadden gereserveerd/gehuurd. Hebben we de week voordat de 9 persoons busje kwamen ophalen nog contact gehad over tijd van ophalen en wat wij eventueel zelf nog moesten regelen. Na dit korte en duidelijke gesprek kwamen wij het busje ophalen en werd alles uitgebreid uitgelegd en besproken. Wij vonden het een hele prettige en duidelijke manier van communiceren met elkaar en zullen wanneer wij weer iets willen huren wederom een aanvraag bij jullie indienen.

Een vertrouwd adres

Goede voorlichting, duidelijke afspraken en een mpeie huurauto voor een redelijke prijs. Tot slot geen gedoe achteraf. Een volgende keer ga ik er zeker weer naar toe.

• Communicatie

Denken mee en zijn flexibel

Top service

Van A tot Z perfect geregeld en keurig nette auto.

Zeer goed geregeld.

Mijn ervaring voor het huren van een grote bestelbus was zeer goed. Snel gereserveerd, vriendelijke medewerkers en mooie ruime bus. De borg (laag bedrag in vergelijking met andere verhuurbedrijven) was de volgende ochtend al terug gestort. Als we weer een bestelbus nodig hebben, huur hem zeker weer bij INQAR.

• Communicatie

Snel geregeld en super vriendelijk geholpen

Ik had een geweldige ervaring met dit autoverhuurbedrijf! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het reserveren ging snel en duidelijk, zonder gedoe of verborgen kosten. De auto die ik meekreeg was schoon, goed onderhouden en reed perfect. Echt een betrouwbare en prettige plek om een auto te huren. Ik kom hier zeker terug en kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Goed materiaal

Gewoon zoals hoort top

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

Wij zijn heel tevreden, er werd flexibel, snel en vriendelijk gereageerd op ons verzoek, het busje was super schoon en netjes. Nergens wat op aan te merken!

• Deskundigheid N.v.t.

Prima geregeld

Alles naar wens

• Deskundigheid N.v.t.

Super aardig en betaalbaar

Top service

Zeer goede service,en super nette auto krijg je mee.En ook nog een snelle afhandeling.Echt een aanrader.

• Communicatie

Altijd snel geholpen, flexibel en goed advies over de juiste auto.

Bij INQAR Meppel word ik altijd snel geholpen, ook als het op korte termijn moet. Er wordt meegedacht over welke auto het beste past bij de reis en de bestemming. Daarnaast zijn het hele vriendelijke en toegankelijke mensen en is er flexibiliteit als het gaat om het halen en terugbrengen van de auto.

• Communicatie

Klantvriendelijkheid ten top !

Ik had pech met een auto en had eigenlijk direct een leenauto nodig. Omdat ik vanuit het centrum van Meppel naar Inquar zou moeten lopen werd ik opgehaald vanuit huis en naar de vestiging gebracht, waar de afhandeling lekker snel verliep. Ik kon snel weer onderweg. De volgende dag ook direct de afrekening al in de mail. Top geregeld, al meerdere keren goede ervaring met Inquar.

heel goed

prettig mensen leuk ervaring behulpzaam

• Communicatie

Super goede en snelle service, prima comfortabele bus

zie bovenstaande

Gewoon goed

Fijne partij en komen afspraken na. Vriendelijk en duidelijk. Volgende keer ga ik weer hier huren

Uitstekende service!

Erg netjes en snel geholpen. Goede, fijne wagen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zomerdijk 9 b

7942JR Meppel

Over INQAR Direct

InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.