Kundig en vriendelijk!
Klacht snel en kundig opgelost. Vriendelijke medewerkers. Prima vervangend vervoer
25 April 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.489 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent vriendelijke medewerkers, heldere uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen de duidelijke prijsafspraken en tijdige afhandeling. Wanneer er problemen zijn, worden deze adequaat opgelost. Over het algemeen blijft de ervaring positief met aandacht voor klanttevredenheid.
25 April 2026
Gerben
Alkmaar
De service beurt is naar tevredeheid uitgevoerd. Had een perfecte vervangende auto en mijn auto is in de avond weer netjes terug bezorgd.
24 April 2026
Paul Slits
De mortel
Altijd vriendelijk, altijd op tijd en goed geregeld!
Verkoop
24 April 2026
F. van Schijndel
Oss
Alles volgens afspraak
22 April 2026
Peter
Brandts
2 kleine puntjes van aandacht, geen must-haves, maar vooral nice to haves; - De afspraak duurde uiteindelijk iets meer dan de volle 2 uur die we hadden afgesproken. Helemaal geen ramp, maar een kleine update na een uur in de trant van 'we verwachten nog wel even bezig te zijn' was fijn geweest. - Na het onderhoud kreeg ik te horen dat mijn ruitenwisser ontbrak en dat dit een 'schade' is die mogelijk via het eigen risico loopt. Ik heb hier nog niets van gehoord (misschien komt dit nog), maar het gaf me wel een onaangenaam gevoel dat met wat meer duidelijkheid misschien onnodig was geweest.
14 April 2026
Sander Kerstens
Waalwijk
Ik vind klantcontact en klantvriendelijkheid erg belangrijk. Helaas is dit een uitstervend iets. Bij ASV snappen ze dat dit juist de meerwaarde is.
7 April 2026
Hein Manders
Veghel
Probleem van bijna één jaar is gevonden en opgelost. Bij verschillende Mercedes dealers geweest, maar niemand kon het oplossen. Bij ASV was het probleem zo gevonden
27 March 2026
Diandell Doran
Zevenhuizen
Een hartelijke ontvangst, vooraf een duidelijke prijsopgaaf van de servicebeurt. Zeer vriendelijk personeel.
25 March 2026
E
Wetering
Als altijd een fijne ontvangst bij binnenkomst en prima uitleg en adviezen m.b.t. het onderhoud aan de auto. Ook fijn: wegrijden in een gewassen auto!
20 March 2026
Edward
Heeswijk-Dinther
auto netjes opgehaald en terug gebracht voor een beurt. Hoef zelf niet op en neer naar veghel ivm haal/breng service
4 March 2026
M Horsten
Helmond
Uitstekend als altijd
3 March 2026
Niels
Helmond
Vanaf het maken van een afspraak voor een A1 Onderhoudsbeurt, tot aan het brengen, en weer ophalen voertuig , een zeer tevreden afhandeling van zaken door ASV. Ontvangst receptie buitengewoon goed, van de Dames balie en specifieke balie receptiemedewerkers Onderhoudstraject. Werkzaamheden naar tevredenheid verricht conform protocol A1 inclusief extra's. Voertuig op afgesproken tijdstip gereed en in nette staat afgeleverd, inclusief uitleg nota c.q. werkzaamheden, garanties.
3 March 2026
Roberto
Eindhoven
Super. Jasper is een echte meedenker. Super fijn om zo goed geholpen te worden.
2 March 2026
Tim
KEURIG EN CORRECT
26 February 2026
P.J.M. VAN LIESHOUT
OSS
Voor hoe ik mijn afspraak had ingepland (per ongeluk niet helemaal de juiste) zijn naast de jaarlijkse beurt en APK keuring bijna al mijn vragen/autokwalen goed verholpen, en dat op dezelfde dag. Er is nog een onduidelijk langer spelend kwaaltje over die soms de kop op steekt maar zal daar nog een keer op terug komen.
25 February 2026
Mo Majidi
Eindhoven
Bij eerste contact goed ontvangen en naar eerste diagnose ingepland en volgens afspraak grote reparatie uitgevoerd.
24 February 2026
Rob
Erp
Goede service, vriendelijk personeel.
24 February 2026
Jermaine
23 February 2026
Frans
Heeswijk Dinther
Voor een garantiegeval met mijn Mercedes E 400 E hybride uitstekend geholpen in Veghel. Ben zeer tevreden
23 February 2026
Rob
Lieshout
Altijd eerlijk en open en netjes een telefoontje als er extra kosten
17 February 2026
Jaap Swinkels
Best
Auto opgehaald op mijn werklocatie, en gewassen weer retour! Hele vriendelijke man!
Tineke
Oss
Snel, correct en flexibel. Heb de auto in de nacht op kunnen halen en men was zelfs bereid om de auto prive mee naar huis te nemen zodat ik hem daar op kon halen. Echter kan ik de auto zelf openen met een App, dus heeft men de sleutel in het voertuig achter gelaten zodat ik hem gewoon bij de garage voor de deur op kon halen in de nacht. Verder alles netjes geregeld, beurt, alarm enz. Dus bedankt en tot de volgende keer.
Co
Someren
Vanaf het eerste contact aan de receptie tot het contact met de monteurs was de service zeer vriendelijk en professioneel. Er werd meegedacht bij eventuele problemen en men zocht actief naar een goede oplossing. Dat geeft vertrouwen en maakt het hele proces aangenaam.
Yasir
Veghel
Fijne benadering en to the point. Zelfs lunch aangeboden gekregen omdat de wachttijd doorliep tot in de pauze.
Nanno
Mulder
Erg goede en fijne ervaring. Goed geholpen en meegedacht. Ik ben meer dan tevreden.
Kim
Zaandam
Bij ASV vindt u een exclusief aanbod van premium occasions. Met zorg geselecteerd en volledig voorbereid zodat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.
Als erkend Servicepartner staan wij ook klaar voor vakkundig onderhoud, service en reparaties aan uw Mercedes-Benz. Met meer dan 45 jaar ervaring en onze vestiging in Veghel bent u verzekerd van persoonlijke service en deskundig advies.
Heuvelplein 3
5463 XG Veghel