Alleen maar positief
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.
Kleine beurten, grote beurten en apk. Service is optimaal en deskundigheid en prijs/kwaliteit zijn denk ik normaal, ik heb immers geen vergelijkingsmateriaal want mijn auto mankeert ondanks de leeftijd van 26 jaar nooit iets! Wat wil je nog meer...
Duidelijke afspraak wordt goed uitgevoerd. Prima frtuuroverzicht.c
Ik heb al mijn auto\'s er gekocht 6 stuks tot volle tevredenheid
Prima Garagebedrijf. Deskundige medewerkers en altijd snel geholpen. Daar kunnen de meeste merkgarages zich een voorbeeld aan nemen. Al meer dan 10 jaar klant.
Goed bedrijf met prima service, geleverd door deskundig en klantvriendelijk personeel. Voor ons al jaren een zeer betrouwbaar en prettig bedrijf.
Duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden vooraf,een goed gespecificeerde factuur en adviezen voor de volgende beurt.
Zeer goed!
Ik ben uiterst tevreden over Autobedrijf Smeets. Correct, deskundig, ik geef met vertrouwen het onderhoud uit handen aan hen.
Super service en offertes en prijsopgaven van reparaties e.d.kloppen altijd perfect. Zeer klantvriendelijk bedrijf, prettig personeel dat altijd tijd maakt voor de klant. Ik voel mij thuis en veilig bij dit bedrijf.
Prettig, goede uitleg, meedenkend, snel
De afgelopen jaren heb ik Autobedrijf Smeets leren kennen als een goede en betrouwbare garage waar mijn auto deskundig wordt gerepareerd en- of gekeurd.
Positief
Auto is prima in orde