Vriendelijk personeel.(goede samenwerking in hecht team!) Goede service en deskundige monteurs. P.S. En lekkere koffie!
Prima service en kundigheid Prijsnivo hoog
Het belangrijkste vind ik dat ik het gevoel heb niet bedrogen te worden.
Echt een degelijk bedrijf geen flauwekul maar recht door zee.
Luisterend oor voor de wensen van de klant Correcte en flexibele afhandeling van reparaties en onderhoud Goede service!
Klant vriendelijk gericht. Goed contact.
goed, erg tevreden
Een klantvriendelijk, deskundig en professioneel autobedrijf die ik iedereen aanraad om eens uit te proberen.
Bij een vorige aanschaf kwamen we erachter dat er toch nog garages zijn die je kunt vertrouwen. Men laat je echt niet wegrijden met rotzooi. Een echt familie bedrijf dat begrijpt dat we van elkaar afhankelijk zijn. De klant een goed mobiel en Smeets Schimmert zijn voortbestaan. Echte aanrader. Misschien een gezelligere aankleding voor wachtende klanten is een tip. Beetje koel daar.
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Behulpzaam,klantvriendelijk en een heel goede servive.
Attent op details, alles bespreekbaar in overleg. nemen zelf initiatief en voorkomen daardoor extra kosten Kan prijs/kwaliteit niet zo goed beoordelen ivm uurtarieven elders. zie graag geen of kleine showroom en goede werkplaats