Prima autobedrijf met normale prijzen en goede service
Je bent hier nog een klant en wordt ook zo behandeld Heb positieve ervaringen.
Ben prettig en met respect geholpen ,dank daar voor .
Een top bedrijf met grote klantvriendelijkheid
Zeer goede ervaring al 37 jaar met dit bedrijf. Zeer goede service en deskundigheid. Ze zijn vrij duur in vergelijking met wat ik van anderen hoor wat die kwijt zijn aan onderhoud voor hun auto.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed. Ik wordt altijd op mijn w3enken bediend, zeer goed geholpen. Kortom, ik ben honderd procent tevreden.
aangenamne sfeer en deskundige hulpverlening
Ben al jaren een zeer tevreden klant bij deze garage. Zowel de service als klantvriendelijkheid staan hoog aangeschreven bij alle medewerkers. Alle rekeningen, na servicebeurt of reparatie, worden toegelicht en verduidelijkt. Tevens deskundig advies bij een eventuele vraagstelling.
Bij elk bezoek aan Autobedrijf Smeets Schimmert word ik op een uiterst correcte manier behandeld mbt alle vragen e.d. die ik hun stel. Ik krijg probleemloos informatie en advias dat noodzakelijk is bij het uit voeren van reparaties, ook al doe ik deze dan zelf uitvoeren.
Wij zijn al 26 jaar klant bij Smeetsschimmert en kochten er al meerdere occasions. Wij werden er steeds heel attent behandeld en voor zover wij dat kunnen beoordelen werden onze auto\'s goed en deskundig ondrhouden/ c.q. gerepareerd. Wij hebben vertrouwen in dit bedrijf.Nota\'s zijn gespecifieerd en worden ook uitgelegd.
Ik ben al meer dan 30 jaar een vaste klant en heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Altijd tijd voor een praatje en advies.
Persoonlijke en kwalitatief goede service. Ik ben al jaren met mijn auto voor onderhoud bij Smeets Schimmert en altijd een vriendelijke en directe dienstverlening. Ga zo door!