Ik word er altijd goed geholpen. Er wordt geluisterd naar wat ik vertel. Ik voel gewoon dat ik eerlijk behandeld word.
Vriendelijk personeel. (zowel garage als kantoor!). Behulpzaam en eerlijk, betrouwbaar. Tijdens wachttijd lekkere koffie!
Een zeer goede service,...waar vakmanschap en kennis hoog in \'t vaandel staan, daardoor een van de beste autobedrijven!!! Gelukkig ook veel kennis en ervaring met Honda (mijn favoriete merk)
Vriendelijke, deskundige en behulpzame mensen.
een hele goede service en advies ik kom er al 10 jaar bij hun met de zelfde auto
Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf met hoge professionele inhoud.
Eerlijk en servicegericht!
klantgericht vakkundig
Word altijd naar 100% tevredenheid geholpen.
Altijd prima service. Medewerkers staan direct klaar om te helpen en luisteren ook oprecht naar de klant. Zeker een aanrader!
Correct en volgens afspraak! Met vriendelijke behandeling!
Jarenlang klant, zeer tevreden over kwaliteit en service
nog niet veel ervaring
goede ervaring, staan dicht bij klant, persoonlijk
top bedrijf ben zeer tevreden. ze doen net dat beetje extra voor hun klanten.
Zeer deskundig en betrouwbaar bedrijf met adequate service tegen een concurrerend tarief.
prima bedrijf