Gaarne per 2 augustus een leen auto. telefonisch vandaag geprobeerd maar een storing op uw nr Mijn auto wordt om 8,30 uur gebracht.
Uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Goede ervaring met prettige bediening en zeer goede service
Ik ben zeer tevreden. Voor oldtimers,ik heb al bijna 40 jaar oldtimers, is dit tot nu toe de beste garage.Zeer deskundig ,iets oudere monteurs, met een luisterend oor voor al je vragen.Perfect !
Zeer betrouwbare garage. Familiebedrijf van de derde generatie. Betrokken monteurs die zeer deskundig zijn. Eerlijke leiding en een goede prijs/kwaliteit verhouding op elk gebied.
Hele goede ervaringen!
Altijd goed en betrouwbaar!
Prettig, Eerlijk en Betrouwbaar
goed snelle service
Fijn, deskundig familiebedrijf! Nooit elders een (tweedehands) auto gekocht! Er is altijd tijd voor een gesprek en uitleg, zodat je weet, wat er gebeurt en je je serieus genomen voelt!
Altijd snelle en accurate afhandeling
Zeer klantvriendelijk komen alle afspraken na en doen GEEN overbodige dingen.
snelle en goede service