Gewoon een degelijk familiebedrijf waar ik al jaren kom en dus zeer tevreden over ben.
Ik ben heel erg tevreden. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prima bedrijf. Goede service. Klantvriendelijk
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zonder meer goed !
goede service, vriendelijk en bekwaam personeel.
Goede service.
Vriendelijk personeel, goede service en eerlijk advies.
Klantvriendelijk en duidelijk. Respect naar de klant. Prettige en duidelijke behandeling.
Prettig, qua ontvangst, service, kortom, wij zijn tevreden!
Deskundig, vriendelijk, super service, houden zich aan gemaakte afspraken!
Zeer persoonlijke en vriendelijke benadering. Onderhoud en reparaties verlopen steeds in zeer goed overleg. Bij eventuele extra kosten wordt allereerst contact opgenomen i.v.m. de noodzakelijkheid. Prima afhandeling en service.
Het bevalt mij nog steeds prima maar het kan nog beter. Bij voorbeeld een kop koffie en een stukje vlaai.
Hele fijne betrouwbare garage met zeer goede service!