Goede service& staan altijd voor je klaar!
klantgericht en correcte afhandeling
Kleine beurt, APK & vervangen motor elektrisch raam. Wordt telefonisch op de hoogte gehouden van eventuele bijzonderheden. Bij ophalen auto volledig geïnformeerd over de technische staat van de auto zodat eventueel onderhoud voor de toekomst voor de klant inzichtelijk is. Top service goede prijs en vriendelijk! Een aanrader!
zonder meer goed
Nog altijd meer dan tevreden over de deskundige en vriendelijke service. Rekening van uitgevoerde werkzaamheden wordt altijd tot in detail uitgelegd en besproken. Zelfs te verwachten uitgaven in de toekomst komen aan bod.
uitstekende service met zeer snelle responstijd op storing ; chapeau !!
Goed en eerlijk bedrijf
Fijn familiebedrijf. Ongedwongen sfeer en toch accuraat en \"to the point\". Je merkt meteen het verschil wanneer je eens een keer bij een grote autodealer bent en weer snel wegvlucht (daar ben je een nummer, wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en bij Smeets in Schimmert is dat zeker niet het geval). Ons hele gezin is al heel lang klant en we hebben nu 3 auto\'s (wellicht binnenkort 4) in onderhoud (ook allemaal bij Smeets of via Smeets aangeschaft).
Ging voor APK keuring, kreeg koffie aangeboden heb tijdje gewacht en klaar was Kees.
Correct bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Je kunt er altijd terecht voor hulp. Houden zich aan de afspraken. Zeer vriendelijke en snelle hulpverlening. Geven goede adviezen. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.
Prima - say what you do and Do what you say
prima service elke keer weer. nu daar geweest voor APK, grote beurt en bandenwissel. alles netjes en binnen de afgesproken tijd gemaakt.
Gewoon een goed bedrijf
Degelijk en deskundig bedrijf. Ben er zeer tevreden over.
Goede service, vriendelijke mensen
Afgelopen jaar twee keer stil gestaan met de auto. Beide keren werd de auto binnen het uur opgehaald. De accu klaar terwijl je wacht en de koppeling binnen twee dagen gerepareerd. Indien nodig krijg je een leenauto mee. En bij het afhalen van de auto een prima uitleg van de rekening.
Deskundigheid en prijs heb ik niet ingevuld. Kan ik niet beoordelen. Ik heb wel vertrouwen in uw bedrijf.