Prima verzorging.

De vriendelijkheid hoe je ontvangen wordt geeft een goed gevoel , heb er vertrouwen in de monteurs die mijn auto na kijken . Dank je wel heren .

duidelijk uitleg en prima uitvoering

Duidelijke uitleg over de aanpak en een prima uitvoering van de reparatie

Mijn accu van mijn auto was kapot. Ik kon meteen terecht en werd hartstikke goed geholpen.

Perfecte service, vriendelijk en vakkundig personeel

Perfecte service, vriendelijk en vakkundig personeel

meteen geholpen

Snel en meteen geholpen

Altijd een goede ervaring

Altijd een goede en vriendelijke service.

Zeer tevreden over garage Smeets

Na ongeveer 20 jaar geen auto gehad te hebben door een ongeluk, kwam ik er na het kopen van een nieuwe Honda achter, dat gelukkig sommige dingen niet veranderen. Ik kwam vroeger al bij Smeets, en ben blij dat ik er nu nog steeds heen kan, er werken heel aardige en vakkundige mensen. Het feit dat het een familie bedrijf is vind ik ook erg fijn, veel menselijker. Ik hoop dat ik er nog vele jaren heen kan.

Zoals gebruikelijk top service.

Snel geholpen

Uitstekende, betrouwbare en snelle service.

Ben enorm tevreden over de service bij Smeets. Altijd vriendelijk en alles gaat netjes in overleg. Bij beurt of keuring bellen ze je netjes op met uitleg over de werkzaamheden aan jouw auto. Een dikke 10!

Ik laat mij auto daar altijd doen

Ik kom er al jaren en is zeker goed geregeld

De familie (garage) Smeets Schimmert is erg betrouwbaar.

Pa, Rob en Michel Smeets zijn betrouwbare mensen waar je van op aan kunt. Ook is hun service erg goed. Als je een hoge rekening moet betalen weet je dat dit gerechtvaardigd is. Wij komen hier al bijna 50 jaar. Ons e-mailadres is [email protected]

Goed werk, goede service

Auto heeft groot onderhoud gehad. Was ook echt nodig. Er is een groot verschil voor en na het onderhoud. Alles gaat net weer wat soepeler.

Vriendelijk en behulpzaam

Meteen geholpen geworden. Goede klantenservice.

zeer goed

Ervaren, klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit.

Goede nette eerlijke service

Goede eerlijke garage met veel kennis voor hun vak Komen hun afspraken na een aanrader .

Goede service, betrouwbaar

Ze denken met je mee. Leggen je zaken uit als je dat vraagt. Mijn autootje komt er al jaren.

Helemaal tevreden,fijn geholpen .

Als ik met mijn auto in de garageSmeets kom voel ik mij op mijn gemak ,dat komt omdat ik op een prettig oprechte manier wordt geholpen .Ben daar ook zeer dankbaar voor .Heb in garageSmeets een groot vertrouwen.

Snelle goede service en kwaliteit!

Bij onverwachte reparatie kun je gelijk terecht. Mogelijkheid voor huurauto. Als de levering van onderdelen meezit, gaan ze alles er aan doen om de reparatie nog dezelfde te verrichten! Met Topkwaliteit! Chapeau!

Super service!

Top service en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Houden zo.

Snelle service

Eerste ervaring komt goed over

Goed en vriendelijk

Wij zijn inmiddels trouwe klant. We worden vriendelijk ontvangen, geduldig te woord gestaan onze auto wordt goed onderhouden zonder dat er onnodige kosten gemaakt worden. Een betrouwbaar bedrijf met super service!

Altijd vriendelijk, behulpzaam en goede service.

De mensen denken mee en zoeken altijd naar een betaalbare oplossing.

zeer tevreden, zowel de persoonlijke alsook de zakelijke behandeling!

Ondanks het geringe bedrag waarvoor de auto gekocht werd is er naar mijn idee niets nagelaten om mij als klant tevreden te stellen en dit is een reden om Uw bedrijf ook bij kennissen aan te bevelen.

Bekerbaan 15 A

6333EH Schimmert