Uitstekende service

Prima service, uitstekend geholpen

Goede en vlotte service

- Vlot geholpen - Goed geholpen - Duidelijke uitleg - Vriendelijk personeel - Klant is koning

Eerste keer bij Smeets was gelijk een uitstekende ervaring. Heb zelf jarenlang in garage bedrijven gewerkt, en ben zeer kritisch over werkplaats bezoeken. Afspraak maken deed ik online, en werd binnen 2 uur terug gebeld om te bevestigen. Op de dag van werkplaats bezoek ben ik gedurende de dag op de hoogte gehouden van de gang van zaken, en ben ik keurig geadviseerd over uit te voeren reparaties. Niks meer of minder dan ik reeds zelf vast gesteld had of verwacht had. Bij het ophalen van de auto ook geen verassingen. Factuur lag al klaar en is keurig uitgelegd. Super tevreden als klant. Voor volgende werkplaats bezoek zal ik zeker terug keren naar Smeets.

Prima service.

Fijn gevoel als klant ervaren. Top service.

We worden altijd goed geholpen

We kopen sinds 1988 onze auto’s hier en laten ze ook al zo lang hier onderhouden en hebben nooit negatieve ervaringen gehad.

betrouwbaar

Mooi en betrouwbaar autobedrijf.

Ik ben zeer goed geholpen.

Ik ben tevreden ,omdat ik goed wordt geholpen.

vriendelijk personeel. goede service.

Goede ervaring opgedaan

Vriendelijke ontvangst, op afgesproken tijd gestart, in zoverre dat dit te controleren is kwalitatief goed werk geleverd en uitgevoerde werkzaamheden goed toegelicht. Aanbeveling voor toekomstig onderhoud.

Prima service!

Medewerkers staan altijd voor me klaar. Snelle en vakkundige service.

vakbddrijf

Voor vakkundig onderhoud bent u hier aan het goede adres.

Altijd behulpzaam

Vriendelijk, snel en goede prijs

Zeer goed en betrouwbaar !

Ik kom al jaren bij Smeets; altijd erg vriendelijk en adequaat geholpen. Begeleiding van zoektocht tm aankoop auto is top.

goede service

correcte behandeling

Helaas deze keer minder goed als andere keren

Na APK keuring en kleine beurt zijn de instelhandwielen van verwarming en airco van onze MINI heel plakkerig en vies. Heel moeilijk schoon te maken.

Goeie service en vriendelijk personeel

Al jaren klant en nog steeds tevreden!!

Gewoon alles volgens afspraak.

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat een afspraak ook loopt zoals die zou moeten lopen. Bij deze garage wel. Dus daarom goed.

super

zeer tevreden altijd behulpzaam.

Betrouwbaar

Prima service en snel geholpen

Netjes geholpen goede service

Nieuwe trekhaak laten plaatsen. Prima gedaan.

Alles prima van ontvangst tot vertrek.

Geen opmerkingen, alles prima verzorgd. Duidelijke rekening.

Naar verwachting...... uitstekend.

Op afspraak, controle van de auto en tevreden naar huis.

Een perfecte service! Rob neemt de auto mee en zet hem weer op de inrit als ie klaar is !! Bedankt

Bekerbaan 15 A

6333EH Schimmert